Når stater i Vesten er doblet fra øst er de blitt

Terrorberedskapen var avslått den 22. juli 2011.
Hvorfor?
De mange Utøya ofrene er et stygt bevis på det.
Forumregler
Noe av de pårørende fra Utøya-omkomne anmeldte de ansvarlige, men hva skjedde med saken?
Er vi i Norge?

Når stater i Vesten er doblet fra øst er de blitt

UNREAD_POST BmOnline » Man Des 09, 2019 8:48 pm

Norulv Øvrebotten
Administrator · 29. november kl. 16:17

Når stater i Vesten er doblet fra øst er de blitt et kontinuerlig landsforræderi

Når stater er doblet og stjålet fra utlandet, tjener de i hemmelighet tyven av statene, og de spiller det samme spillet som nazisten Henry Oliver Rinnan gjorde under den tyske okkupasjonen av Norge.

Forskjellen er at Henry Oliver Rinnan i Norge var en liten aktør og jobbet for den tyske sikkerhetstjenesten SD i bare Trøndelag og Møre og Romsdal i noen få år, mens kuppregjeringen til Johan Nygaardsvold fra mellomkrigstiden, og som reiste til London og fortsatte derfra, allerede før krigen var en stor aktør i det samme svikefulle spillet.


Dagens norske stat er i dag – i 2019 – akkurat like dobbel som før krigen.


Så doblet har den vært lenge, for det er snart 80 år siden Kremls konstitusjonelle statskupp i Norge med nå avslørte kommunistiske teknikker innen bedrag. Kuppet fikk full virkning fra 10. januar 1940.

Som en ren følge av denne strukturen fortsetter den norske staten det samme kommunistiske spillet i det negative rom mot eget folk og andre nasjoner som før.


Du finner også at samme spillet går igjen enten staten gjennomfører terrorangrep og massedrap eller i andre bedragoperasjoner mot befolkningen.

Du utgir deg for å være en venn mens du i virkeligheten er en fiende.

Nazistene kopierte sovjetkommunistene, men mestret bare den enkleste utgaven av å lure andre på denne måten, med tortur, terror og død til følge.

Landsforræderen Henry Oliver Rinnan og tyskerne kalte prosedyren for spillet i negativ sektor, mens kommunistene kalte den spillet i det negative rom.

Kremls mafiajurister har brukt langt mer avanserte utgaver av dette spillet, og snur blant annet forhold på hodet kontinuerlig, slik at alle blir narret til å handle på falskt grunnlag.

Alt er falskt, og bare følgene er da virkelige.

Noe brudd med fortiden er ikke skjedd verken i Norge eller andre vestlige land, der Kreml stjal staten fra folket allerede i mellomkrigstiden ved å doble den fra skyggene.

Hvis du forstår måten som Henry Oliver Rinnan arbeidet på, forstår du også hvordan den norske og andre vestlige stater er organisert fra bunnen av, og hvordan de arbeider og går fram, og hva som er følgene av fremgangsmåten.

Staten i Norge, for eksempel, er i dag sterkere enn noensinne et organisert landsforræderi fra øst med dype røtter tilbake til mellomkrigstiden.

Den er kort sagt en megautgave av nazisten Henry Oliver Rinnan.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2341
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Terror i Norge

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest