Kultur eller ukultur?

Globalistene er i ferd med å ødelegge Norge, Sverige, Danmark og Europa. Merk dere at Grunnlovens Far Falsen, hadde en tredeling i sin plan for Grunnloven, dvs makten skulle tredeles, slik at man kunne oppnå et fullkomment demokrati, i stedet for dagens parti-diktatur.

Slik ble statens overformynderi til, ved å ha sine hender i både det økonomiske liv- det Rettslige liv og det Kulturelle liv, hvor staten kun skulle ha det rettslige liv å styre med.

Moderator: Goliat

Forumregler
Nasjonale interesser er å ivareta våre barn, vår kultur og vårt land. Igjennom generasjoner har våre fedre bygget opp velstanden i Norge, en velstand som globalistene nå river ned.

Kultur eller ukultur?

UNREAD_POST Thorbjørn Andersen » Tir Jan 14, 2014 11:09 pm

Kultur eller ukultur?

To engasjerte haldensere – Tor Brynildsen og Rockhistoriker Kai ”Popkjelleren” Andersen – kom med sine synspunkter omkring kulturaktiviteter. (Halden Arbeiderblad, 13.12.2013). Et meget tankevekkende innlegg, for alle – kanskje spesielt i et nytt år.
JEG kjenner begge skribentene; Den førstnevnte er fremdeles en dyktig sanger. Den andre imponerte med sine tryllekunster allerede som gutt. (Og ablegøyer fremføres til dags dato).
DERES innlegg ”En gledens dag” tolket jeg som et forsøk på å provosere oss lesere til å tenke omkring begrepet ”kultur”. Spesielt var de opptatt av de mange scener og kostbare konserthus som allerede finnes i byene i Østfold. (Sikkert tilfelle også mange andre steder?). Uansett - konklusjonen var klar: Det er mer enn nok å boltre seg på, og kostnadene bør heller brukes til noe mer fornuftig.
KRAFTSATSEN fikk meg til å tenke på boken til Henrik Groth ”STAT OG KULTUR” fra 1974, og følgende: I den siste kulturmeldingen legges Arbeiderpartiets katekisme til grunn: ”Kulturpolitikken bør være et virkemiddel og kulturaktivitetene et ledd i en sosialistisk samfunnsforming”.
HENRIK GROTH – en ledende forlagsmann i norsk historie – var kjent for sin skarpe penn, noe som også dette sitatet viser: ”Siden hele vårt skoleverk og all utdanning klart og tydelig er rettet mot det samme mål, må man undre seg over vårt tålmodige folk. Finnes det virkelig i Norge et overveldende flertall som vil at barnets sjel, skolens mål og de voksnes kultur ganske enkelt skal være Regjeringens og statens instrumenter under et bevisst arbeid for et sosialistisk samfunn?”
SPØRSMÅLET bør oppta alle – for er det et slikt SYSTEM som nordmenn vil ha – når alt kommer til alt og fakta blir avslørt? (Groth var fremsynt, og så allerede den gang hva alle i dag kan se: Det nærmest vrimler av diverse kulturarbeidere – kultursjefer, kulturkonsulenter, osv. osv.)
GROTH rett og slett fleipet av hele den såkalte kulturelite på en meget elegant måte, etter å ha ramset opp alle punktene som var tatt med i Kulturmeldingen. (Spesielt ga han sin humoristiske kommentar til det ofte brukte ordet ”eigenaktivitet”).
SELV har jeg lenge tenkt kreativt i den forbindelse: Disiplinen ” innendørs sleggekast” – hvis den kommer - blir spennende. Har derfor ligget i tørrtrening fra min rullestol – for husets TV er snart moden for utskifting. Flatskjerm er ofte nevnt og ønsket her i huset. Og det går rundt og rundt….

Thorbjørn Andersen.
Halden.
Thorbjørn Andersen
 

Re: Kultur eller ukultur?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Jan 26, 2014 11:46 am

Ja, det er sikkert- det går rundt og rundt. :)

Hvis vi tar fram en motsatt lupe, så ser vi tegningen tydeligere. Vi får nesten 3. grads forbrenning straks, bare av nyheten som slår imot oss som en bombe- på størrelse med den i regjeringskvatalet 22. juli 2011.

For det viser seg at disse bombene er programmert inn i god tid. Og nå har globalistene ønsket seg flere slike bomber, og vi hører at de kan smelle av hvor som helst, i følge globalistene selv- les globalist-terror.

Og hva er det som skjer? Husker vi godt tilbake på 60- tallet- så var det frøken som gav oss nye blyanter. Det var ikke store bryderier, vi fikk glatt en ny blyant. Nu kan dere Zooome dere ut og tenke over hvordan det er i dag? Jo, i dag er det "nye takter", fordi nå er det Jens Stoltenberg og hans likemenn som bestemmer om du skal få den blyanten på skolen. Er det ikke "nydelige nelliker" vi har med å gjøre? Jusst det!
Slik har det blitt endret fra godt til ondt. Og det gjelder alt som er fra fødsel til grav. Bare elendet som søta bror siterer det. Og det skal bli enda værre enn 22. juli 2011. Hvor Ms Torbjørn ble kjørt på tørra og 3 kofferter ble lempet på land. Gjett hvor mange blyanter det var i de 3 koffertene? Ja, det kan Jens Stoltenberg forklare oss. For er det noe som fins, så er det ukulturliv og urettsliv i embetsverket.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Norgesforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest