Grunnloven, pinlig tøv om verdighet

Globalistene er i ferd med å ødelegge Norge, Sverige, Danmark og Europa. Merk dere at Grunnlovens Far Falsen, hadde en tredeling i sin plan for Grunnloven, dvs makten skulle tredeles, slik at man kunne oppnå et fullkomment demokrati, i stedet for dagens parti-diktatur.

Slik ble statens overformynderi til, ved å ha sine hender i både det økonomiske liv- det Rettslige liv og det Kulturelle liv, hvor staten kun skulle ha det rettslige liv å styre med.

Moderator: Goliat

Forumregler
Nasjonale interesser er å ivareta våre barn, vår kultur og vårt land. Igjennom generasjoner har våre fedre bygget opp velstanden i Norge, en velstand som globalistene nå river ned.

Grunnloven, pinlig tøv om verdighet

UNREAD_POST BmOnline » Tor Feb 12, 2015 12:34 pm

Fedrene på Eidsvoll greide for 200 år siden å bli enige om en av de mest radikale grunnlovene i verden. Dagens stortingspolitikere klarer ikke engang å enes om å gjøre den tilgjengelig på forståelig norsk, skriver Fremovers redaktør Tone Angell Jensen den 3. mai 2014 på debattsiden i Fremover. Og et stort bilde av stortingssalen i artikkelen.

Til eksempel hva betyr Grunnlovens Paragraf 104? Jord og boslod kand i intet tilfælde forbrytes.

Det betyr: Ingen skal bli fradømt sin faste eiendom eller hele sin formue pga en forbrytelse.

Kommentar BmOnline:

Tenk det dere- og så skal altså blod-globalistene på Stortinget stå for oversettelser og endringer av vårt frihetsbrev, Norges Grunnlov? Fordi de allerede har brutt all tillitt i folket, ved forsett å overkjøre folkets NEI til EU i 1994. På Stortinget sitter det i dag et overveldende flertall for EU, mens 3/4 av folket er imot EU. Hvor er demokratiet de samme individene skryter av? Jeg antar at det finnes inni hodene hos de samme, og kun der!

Måtte de bli kastet i kasjotten, før de har tenkt tanken!
storting.jpg
Merk dere at illojale politikere er medlem av losjer som rammes av Straffelovens §330, nemlig Europabevegelsen, samt Straffelovens § 83 kommer til anvendelse, 20- 21 års fengsel ved RIKSRETT! JA, den har tilbakevirkende kraft X rota av 200 år.Her kan dere lese mer om norske stortingspolitikere og jusprofessorer som mente at Grunnloven var gått ut på dato. Hvem tror dere det var som var gått ut på dato, jo nettopp disse forståsegpå pk-eerne de sitter egentlig i kasjotten nå.

Mvh

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tor Feb 12, 2015 12:34 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norgesforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron