Hybridkrigføring i Storskog "Martin"Støre

Globalistene er i ferd med å ødelegge Norge, Sverige, Danmark og Europa. Merk dere at Grunnlovens Far Falsen, hadde en tredeling i sin plan for Grunnloven, dvs makten skulle tredeles, slik at man kunne oppnå et fullkomment demokrati, i stedet for dagens parti-diktatur.

Slik ble statens overformynderi til, ved å ha sine hender i både det økonomiske liv- det Rettslige liv og det Kulturelle liv, hvor staten kun skulle ha det rettslige liv å styre med.

Moderator: Goliat

Forumregler
Nasjonale interesser er å ivareta våre barn, vår kultur og vårt land. Igjennom generasjoner har våre fedre bygget opp velstanden i Norge, en velstand som globalistene nå river ned.

Hybridkrigføring i Storskog "Martin"Støre

UNREAD_POST BmOnline » Tir Mar 07, 2017 10:40 am

Norulv Øvrebotten Hybridkrigføring i Storskog

Da Jonas Gahr Støre talte på Agenda Nord i Bodø 30. oktober sa han at:

”Russland er nesten et normalt land. Det er en utfordring å videreføre et godt naboskap. Et godt forhold til Russland krever en særlig balanse, det krever fasthet, forsiktighet og varhet.”

”Nesten normalt” land er ikke akkurat et selvforklarende begrep, men implikasjonen er likevel åpenbar: Fuskevalg, brudd på rettsstatsprinsipper, korrupsjon, et kvalt sivilsamfunn, forfølgelse av annerledes tenkende, Stalinkult – alt dette er nesten normalt."

http://www.minervanett.no/russlands-hyb ... mot-norge/

Jonas Gahr Støre kom tilbake fra Russland på 1980-tallet med kodenavnet "Martin" hos KGB og søkte seg jobb i Høyres stortingsgruppe. Jeg regner med at Støre har samme kodenavnet i dag. Alt lederen for Arbeiderpartiet sier og gjør bekrefter jo det.

Norulv Øvrebotten
Norulv Øvrebotten Et redselsfullt ekteskap

Når det kommer mange nok “flyktninger” som angivelig rømte fra en sikkerhetstrussel, til et fysisk avgrenset område i Oslo, så utgjør de altså selv en sikkerhetstrussel!

Er det normalt? Henger dette sammen? Ville det ha skjedd hvis de angjeldende personene f.eks. var inntil nylig livredde kristne barnefamilier som såvidt hadde unnsluppet IS-slaktere?

Nei, nei og atter nei.

Men det de offisielle løgnene, halvsannhetene og fortielsene forteller oss, er at dette henger sammen.

Og det har samme virkning på oss som om ektefellen vår til stadighet skulle komme med forklaringer som ikke henger sammen. Tilliten blir borte. Og med mindre en “krevende” prosess kan gjenopprette tilliten, så dør den. Og hvis man er tvunget til å bli værende i et forhold hvor tilliten er død, så blir man ulykkelig.

Forholdet mellom Norges befolkning og det vi kan kalle Over-Norge, altså komplekset av myndigheter, medier, NGO-er and whatnot, er nå å sammenligne med et redselsfullt ekteskap som selv ikke Henrik Ibsen kunne ha forestilt seg i sine verste fantasier i et av sine dystreste øyeblikk.

Disse som er mange nok til å utgjøre en sikkerhetstrussel, vil forresten bli enda flere. Tilførselen er i praksis ubegrenset. Over kafébordene i landene hvor de kom fra, er det eneste samtaleemnet hvordan de andre skal komme etter.

https://www.document.no/2015/11/ga-av-erna-solberg/
Gå av, Erna Solberg
En statsleder kan ikke bullshitte sin egen befolkning i en skjebnetid.
document.no

BmO Kommentar:

Ser dere mine kostbare venner- hva Putin har stelt i stand? Både flyktninger skapte de med bomber og granater- for så i det neste å skryte av hvor snille de er som pådytter de fremmede til våre land. Hvem er det som blitt lurt trill rundt av massemordere? Jo, hele folket i Europa og skandinavia. Sverige er blitt en kloakk etter disse bombetoktene til globalistene og Putin.

Her kan dere se hvordan redaktører og besteborgere smører tykt på om hvor MYE vi MÅ bry oss. Eg berre spyr!!

http://nordnorskdebatt.no/article/kan-i ... oldt-kjeft


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Mar 07, 2017 10:40 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norgesforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron