False flag

Globalistene er i ferd med å ødelegge Norge, Sverige, Danmark og Europa. Merk dere at Grunnlovens Far Falsen, hadde en tredeling i sin plan for Grunnloven, dvs makten skulle tredeles, slik at man kunne oppnå et fullkomment demokrati, i stedet for dagens parti-diktatur.

Slik ble statens overformynderi til, ved å ha sine hender i både det økonomiske liv- det Rettslige liv og det Kulturelle liv, hvor staten kun skulle ha det rettslige liv å styre med.

Moderator: Goliat

Forumregler
Nasjonale interesser er å ivareta våre barn, vår kultur og vårt land. Igjennom generasjoner har våre fedre bygget opp velstanden i Norge, en velstand som globalistene nå river ned.

False flag

UNREAD_POST BmOnline » Fre Nov 06, 2015 11:02 pm

Norulv Øvrebotten https://en.wikipedia.org/wiki/False_flag
False flag - Wikipedia, the free encyclopedia
False flag (or black flag) describes covert operations designed to deceive in such a way that the operations…
en.wikipedia.org

· 1 · 30. oktober kl. 23:21
Norulv Øvrebotten
Norulv Øvrebotten "Det er bare de små hemmelighetene som behøver å bli hemmeligstemplet. De store hemmeligholdes ved at folk er så tvilende og skeptiske "

—Marshall McCluhan
Liker · Svar · 31. oktober kl. 17:04
Norulv Øvrebotten
Norulv Øvrebotten Maskirovka om terror og bedrag

Terroren i Norge i 2011 var en typisk falsk flaggoperasjon.

Frimureren ABB bar det falske flagget for å skape et falskt motiv og en falsk kontekst for operasjonen. Han befant seg på overflaten. I et bedragopplegg med mange lag.

Følgene av dette knepet maskerte den underliggende virkeligheten, så det reelle målet om indirekte å styrke daværende statsminister Jens Stoltenberg, nåværende statsminister Erna Solberg og andre politikere i det gamle doble politiske systemet under fordekt russisk herredømme, ble stadig mer skjult og befolkningen på falskt grunnlag ble lurt trill rundt til å slutte opp om systemet i fordekt russisk regi, slik det ble grunnlagt av Josef Stalin og hans norske marionetter i mellomkrigstiden.

Russlands befestet herredømme. Punktum.

Å lappe skylden over på motsatt politisk retning enn den du skal fremme, er et klassisk knep i slike bedragoperasjoner. Historien om Stay Behind i Europa er full av ulike varianter av denne produksjonen av illusjoner som følge av kombinasjonen av terror og bedrag:

Ingenting innen denne bransjen er som det ser ut til å være. Så hva du umiddelbart oppfatter er som regel et falskt flagg som skal lure deg til å tro på noe annet enn hva saken i virkeligheten dreier seg om.

Terroren 22. juli 2011 dreide seg verken om høyreekstremisme eller innvandring. Dette var bare den falske og prefabrikkerte motsetningen som folk ble narret til å forholde seg til. Den var ikke relevant for det virkelige målet som folk ble lurt til indirekte å slutte opp som følge av å bli sporet av ved hjelp av en lokkedue på overflaten - en patsy - som viftet med dette falske flagget.

Å styrke det gamle politiske systemet under forsatt fordekt styre og kontroll fra Russland, var det virkelige indirekte målet med den brutale terroren og det kontinuerlige bedraget i alle år etterpå.

Når det norske folk sluttet sterkere opp om statsminister Jens Stoltenberg og de andre nasjonale lederne sine på grunnlag av en skapt fiksjon, sluttet det også like sterkt opp om Moskvas herredømme. Som er en integrert del av dobbelstaten som Stalin grunnla allerede før krigen. Det fikse indirekte bedraget lurte befolkningen. Trill rundt.

Lars Gule ble opplært til sabotasje, terror og annen agentvirksomhet av instruktører fra KGB og Stasi i Midtøsten på 70-talet. Han sitter selvsagt i det gamle klisteret ennå. I en eller annen form. Å kamuflere denne uærligheten som forskning er en del av opplegget for slike muldvarper som Lars Gule.

Fyrens oppgave har vært å bølle rundt i mediene og rabiat angripe alle som er kritiske til den prefabrikkerte usanne historien om 22. juli 2011. Gule banker deg både gul og blå verbalt hvis du ikke tror på den store løgnen om 22. juli 2011.

For å kamuflere at Lars Gule er en av landets største ekstremister, brukte myndighetene store beløp på Gule i 2011 for at han skulle skrive en bok om ekstremisme. Det var også en del av kjøreplanen.

Ingen som er ekstremist skriver bok om seg selv, tenker den unge generasjonen som lett går på slike gamle kommunistiske knep. Der motsigelser er byggestenen.

PST anser ikke Anders Behring Breivik som høyreekstremist, men som ekstremist i en klasse for seg. Lars Gule burde helt opplagt bli ansett som voldelig venstreekstremist. For det er jo et ubestridt objektivt faktum at han er. Det eneste som hindret Lars Gule fra å sprenge israelske barn og ungdommer i luften med sprengstoff gjemt i ryggsekken i 1977, var at han ble arrestert i siste liten på flyplassen i Beirut.

Gule er venstreekstremisten som skriver om og forsker på det han mener er motsatt form for ekstremisme. Når det gjelder 22. juli er denne høyreekstremismen en illusjon og en villfarelse som er blitt skapt, befestet og utnyttet for å lure den norske befolkningen. Til og med politihøyskolen har en ledelse som har latt seg lure opp i stry.

Lars Gules oppgave i denne bedragoperasjonen har vært å befeste denne godt planlagte villfarelsen og skape mest mulig cover-up. Noe som i virkeligheten har gjort ham til en aktiv medvirkende til forbrytelsen.

Lars Gule er i realiteten alliert med ABB og har i fire år båret det falske flagget sammen med ham. Det er sannheten. Bak en maske om å være det motsatte.

http://www.uniforum.uio.no/.../tre-har-sokt-om-a-bli...
Tre har søkt om å bli senter for forskning på høyreekstremisme - Forsiden
uniforum.uio.no
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norgesforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron