HVORFOR GRÅTER ERNA?

Globalistene er i ferd med å ødelegge Norge, Sverige, Danmark og Europa. Merk dere at Grunnlovens Far Falsen, hadde en tredeling i sin plan for Grunnloven, dvs makten skulle tredeles, slik at man kunne oppnå et fullkomment demokrati, i stedet for dagens parti-diktatur.

Slik ble statens overformynderi til, ved å ha sine hender i både det økonomiske liv- det Rettslige liv og det Kulturelle liv, hvor staten kun skulle ha det rettslige liv å styre med.

Moderator: Goliat

Forumregler
Nasjonale interesser er å ivareta våre barn, vår kultur og vårt land. Igjennom generasjoner har våre fedre bygget opp velstanden i Norge, en velstand som globalistene nå river ned.

HVORFOR GRÅTER ERNA?

UNREAD_POST A Garfors » Ons Nov 18, 2015 4:12 pm

Amund Garfors, Trålvn. 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206

HVORFOR GRÅTER ERNA?

Ja, vi så henne på denne pressekonferansen her forleden, der hun sto og gråt. Jo, hun kan gjerne gråte! For det er mye å gråte over i disse farlige og skremmende tider. Var det minnene som ble så sterke at tårene kom, etter at hun og Sindre giftet seg i Paris? Eller var det for de 132 drepte og de 300-400 sårede, etter at terroristene gikk til sitt verk sist fredag i den samme byen?
Nei jeg så ikke at Erna gråt da 224 mennesker mistet livet da det russiske flyet ble sprengt i lufta etter at ei bombe var smuglet om bord før avgang fra Sharm el sheik, og som var på tur til St.Petersburg. Kanskje russere ikke er like mye verdt i Ernas øyner?
Og kanskje hun snart burde begynne å gråte over det vanvittige pengeforbruket den norske stat driver med for øyeblikket? Der bare disse tusener som har kommet over Storskog hittil i år, vil koste oss 21 milliarder kroner!? Hvorfor blir ikke denne grensa heller stengt, noe jeg tidligere har etterlyst? Og hvorfor får vi ikke fortgang i utsendingen av alle de som ikke har rett til opphold i riket? Og hvor henter denne regjeringa pengene fra som brukes på denne galskapen?
En ting er i hvert fall sikkert: Terrorangrepene både i Frankrike og resten av Europa kommer til å bli flere i framtida! Spørsmålet er bare hvor det vil smelle neste gang? Og vi har mer enn nok av terrorister stand by både i Norge og andre land som bare venter på en årsak til å slå til. Det er neppe bare undertegnede som reagerer med sinne og fortvilelse over myndighetenes likegyldighet og sendrektighet. For det er meget god grunn til å være svært bekymret for framtida!

URIX på NRK viste tirsdag kveld et skremmende bilde på hva vi har i vente om ikke så altfor lenge. Det var jo interessant å merke seg at disse kommende terroristene var veldig unge. Ja helt ned i 8-års- alderen. Og mange av dem var like unge som de ensomkommende unge menn som søker asyl i Norge i disse tider. Ja, det er jo slike karer som Erna Solberg mener vi skal åpne våre hjem for… Og der nordmenn oppfordres til å adoptere dem som sine fosterbarn! Hvor vanvittig er det ikke blitt i dette landet nå?

Kanskje det er på tide at flere enn meg får opp sine øyner? Dersom ikke, så vil Erna Solberg virkelig få noe å gråte for i framtida!

Ankenes, 18.11.2015 AMUND GARFORS
A Garfors
 

Gå til Norgesforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron