Vil styrke forsvaret mot øst, russekatanken Jens S

Globalistene er i ferd med å ødelegge Norge, Sverige, Danmark og Europa. Merk dere at Grunnlovens Far Falsen, hadde en tredeling i sin plan for Grunnloven, dvs makten skulle tredeles, slik at man kunne oppnå et fullkomment demokrati, i stedet for dagens parti-diktatur.

Slik ble statens overformynderi til, ved å ha sine hender i både det økonomiske liv- det Rettslige liv og det Kulturelle liv, hvor staten kun skulle ha det rettslige liv å styre med.

Moderator: Goliat

Forumregler
Nasjonale interesser er å ivareta våre barn, vår kultur og vårt land. Igjennom generasjoner har våre fedre bygget opp velstanden i Norge, en velstand som globalistene nå river ned.

Vil styrke forsvaret mot øst, russekatanken Jens S

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Ons Feb 10, 2016 8:04 am

Norulv Øvrebotten
1 t ·

Alle vet at de like godt kunne ha snakket med Putin

Det finnes ikke en forsvarsminister i NATO som ikke vet at tidligere statsminister Jens Stoltenberg ble plukket ut til stillingen av Angela Merkel og Barack Obama, etter å ha medvirket til kombinasjonen massedrap og kontinuerlig bedrag hjemme i eget land fra 22. juli 2011 for indirekte å styrke seg selv, det gamle politiske systemet og Russlands fordekte herredømme over Norge.

Så da vet forsvarsministerne også hvor de har både forbundskansler Merkel og president Obama. I virkeligheten.

Ikke alle av dem er født i går.

Jens Stoltenberg har kodenavnet Steklov hos FSB. Noe han også hadde hos KGB. Hva de to andre kommunistene i nye klær har som kodenavn hos de hemmelige russiske tjenestene, vet jeg ikke. De fikk dem før de fylte tjue år begge to. Såpass er sikkert. For både Merkel og Obama har en fortid som solide sovjetkommunister.

Jeg vil tro at stemningen er litt spesiell når forsvarsministrene fra 28 land må stille opp i dette skuespillet i Brussel.

NATO er jo bare maskirovka, og alliansen kan kun brukes til øvelser, intet annet, og til i fragmentert form å bombe forsvarsløse land i den tredje verden som på sikt er til nytte for Russland.

President Vladimir Putin kan også på kort varsel snu NATO mot egne befolkninger, så å ruste opp innen alliansen innebærer en stor risiko for egne befolkninger, slik alliansen er styrt fra skyggene.

Alt som er skapt med det gode som formål kan bli snudd til det motsatte formål, slo allerede Aristoteles fast. Det som du blir innbilt til å tro er et sikkerhetsnett, kan fort bli et garn.

Forsvarsministrene bør se ned i gulvet i skam. For alt sammen er svindel og bedrag og indirekte styrt fra Kreml. Fra alle bauer og kanter. Den såkalte motstanden mot Russland er en illusjon som Putin & Co trenger som røykteppe. Virkeligheten for dem er alltid et annet sted.

Kommentar BmO:
Takk for ditt bidrag Norulv Øvrebotten.

Galgene står klare, nå er det at FOLKET tar kommandoen!
Norulv Øvrebotten
 

Gå til Norgesforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron