Side 1 av 1

Landsforræderi?

UNREAD_POSTSkrevet: Man Jun 13, 2016 6:19 pm
BmOnline
Landsforræderi?

Overskrifter reagerer jeg sjelden på. Men da hele spørsmålet fremkom med store bokstaver – rygget jeg tilbake:

SOLBERG OG STØRE – BEDRIVER DE LANDSFORÆDERI?

REDAKTØR STEINAR R. PAULSEN i nettmagasinet KOMMENTAR. NO - skrev den innholdsrike artikkelen, 6.juni 2016. Og artikkelen ble avsluttet på følgende måte:

Vi som arbeider hardt for et sterkt forsvar, for bevaring av nasjonalstaten og en meget restriktiv innvandringspolitikk, må nå se NØYE på hvordan de politiske partiene geberder seg i dagene og ukene fremover, enten det gjelder forsvar eller suverenitetsavståelse til EU. Dersom våre argumenter preller av som vann på gåsa, eller at politikerne fraskriver seg ansvar under bortforklaringer om ”nødvendige kompromisser” eller ”brede forlik”, må vi legge inn all vår energi for at politikere og politiske partier som svikter, mister makt ved neste stortingsvalg. Nordmenn har bygget sitt land og sitt demokrati gjennom 2000 år, og fortjener ikke å bli styrt av svikere!

OVERSTÅENDE formulering mener jeg leserne skal ta innover seg – og tenke grundig igjennom i tiden fremover – nettopp mot neste stortingsvalg. For det som det såkalte ”Stortingspartiet” i årevis har gjennomført – er til skam for oss alle.

Thorbjørn Andersen. Halden.