Telenor legger ned Kystradiostasjoner

Globalistene er i ferd med å ødelegge Norge, Sverige, Danmark og Europa. Merk dere at Grunnlovens Far Falsen, hadde en tredeling i sin plan for Grunnloven, dvs makten skulle tredeles, slik at man kunne oppnå et fullkomment demokrati, i stedet for dagens parti-diktatur.

Slik ble statens overformynderi til, ved å ha sine hender i både det økonomiske liv- det Rettslige liv og det Kulturelle liv, hvor staten kun skulle ha det rettslige liv å styre med.

Moderator: Goliat

Forumregler
Nasjonale interesser er å ivareta våre barn, vår kultur og vårt land. Igjennom generasjoner har våre fedre bygget opp velstanden i Norge, en velstand som globalistene nå river ned.

Telenor legger ned Kystradiostasjoner

UNREAD_POST BmOnline » Søn Aug 20, 2017 7:12 pm

Frykter for sikkerheten

Ansatte har i dag fått beskjed om at stasjonene i Vardø, Florø og Tjøme legges ned fra 1. januar 2018. Dette berører 22 fast ansatte og 2 midlertidig ansatte.

Telenor Kystradio skal moderniseres og digitaliseres. I den forbindelse legger Telenor ned stasjonene i Vardø, Florø og Tjøme.

– Det er ingen enkel beslutning å legge ned arbeidsplassene som er en viktig del av lokalsamfunnet, sier direktør for Telenor Kystradio, Terje Hammer.

Telenor gjennomfører en fullstendig oppgradering og modernisering av gammel infrastruktur som i dag gir for liten operativ fleksibilitet, heter det i en pressemelding.
– Veldig uklok beslutning

Leder i Norges Kystfiskarlag, Arne Pedersen, reagerer sterkt på at Telenor velger å legge ned de tre stasjonene.
Arne Pedersen

Leder i Norges Kystfiskarlag, Arne Pedersen, mener nedleggelsene av tre av kystradioens stasjoner er en fare for sikkerheten til sjøs.
Foto: Trine Vidunsdatter / NRK

– Det er en veldig uklok beslutning. Når vi er på sjøen har vi kontinuerlig kontakt og de oppdaterer oss med værmeldinger og andre meldinger, sier Pedersen.

Fiskerne har i dag blitt vant til kontinuerlige meldinger om vær og hendelser på sjøen fra de lokale stasjonene til kystradioen, ifølge Pedersen.

– Hvis man nå skal legge ned disse stasjonene som melder været på observasjoner lokalt er det veldig uheldig. Jeg frykter at det går løs på sikkerheten, sier han.


https://www.nrk.no/finnmark/legger-ned- ... 1.13459667
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Norgesforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron