Senterpartiet, SP

Senterpartiet har til alle tider vært bøndenes parti. Men hva er det som nå skjer i SP? De har jo prostituert seg med AP, og hva har de igjen? De svelger kamelene på tversj. Om ikke SP vender om, så er de ferdige, på linje med alle de landbruk som er lagt ned de siste 10 årene.

Senterpartiet, SP

UNREAD_POST BmOnline » Man Mar 02, 2009 11:11 am

Senterpartiet SP er av de fleste oppfattet som av de mer jordnære og seriøse. Noe de også burde tatt notis og styring på.
Det kan virke som om at Per Borten, det solide grunnfjellet i SP- da han pensjonerte seg, tok med seg fornuften og fedrelandskjærligheten, ærligheten i samme farten? For nå ser det virkelig bekymringsfullt ut for SP. Jeg registrerer at Per Borten har et barnebarn, som nå er i SP, Ola Borten Moe. Jeg ønsker han lykke til med å friskemelde SP. Det trenges i bøtter og spann.
Men jeg registrerer at han løper globalistenes ærend, og da er han ute! Synd er det for folk som trodde bedre om Per's barnebarn. Da kommer ordtaket: "Sønnene har en opprørsk trang til å rive ned det fedrene var opptatt av". De har lett for å la seg kjøpe.

Da Anne E. Lahnstein jublet over seieren i NEI til EU saken i 94, ser dette ut til å ha vært svært så halvhjertet. Fordi hun var med å bidra til at det meget omstridte matsminkedirektivet og tilsetningstoffer fra EU ble vedtatt. Det synes jeg var helt undøvendig av SP å gjøre.
Videre fikk vi oss flere skyllebøtter fra SP, bl.a. det faktum at Marit Arnstad i SP var med på noe meget stygt:

I 2001 lovte hun på tro og ære til Statsminister Bondevik å fremme forslag om å selge arvesølvet vårt. Hun sørget for at hvem som helst fra 1. juli 2004 kunne kjøpe opp vårt arvesølv. Vi skulle fryses inn i EU. Gamlingene hadde ikke råd til å kjøpe strøm, de nesten frøs ihjel. Dette kan du se på dvd her, hvor Torhild Helliesen i Kystpartiet forteller dette på Visjon Norge sammen med oss i Folkeaksjonen Mot EU. Frank Caleb Jansen er programleder.
https://www.veoh.com/watch/v322991AkG2xFpk

Senterpartidamer er ikke som andre damer? https://grunnlovens-vektere.com/html/spkrise.html

Og Åslaug Haga hær om MAI avtalen, "virkelig løftet på skjørtene";
Hvilke personer har i hemmelighet vært med på å forhandle for Norge i 3 år, uten å gi noen informasjon til dem det dreier seg om, til dem som har valgt dem og hadde tillit til dem?

Hvem var villig til å undertegne på Norges vegne den 28-4 1998? (Kjell Magne Bondevik?)
Ingen regjering har rett til å skrive under på en traktat, som innskrenker folks frihet, som KMB er satt til å tjene for, ikke imot. Og det gjelder samtlige på Stortinget. I 1920 ble det gjort endringer på mulighetene vi hadde til å stemme på personer fjernet, ved at man siden bare hadde mulighet til å stemme på parti. Altså har bandittene endret på vår demokratiske rettigheter i 1920.
Les mer om bandittene på stortinget her: White tie criminal hunter:
https://bmonline.no/html/grunnl.html
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Våren 2000? forsvarte Åslaug Haga MAI avtalen offentlig. (Multilateral Agreements on ivestments).
Da har disse senterpartidamene fått oss til å revurdere SP's rykte som et troverdig alternativ for norske farver.

Som om ikke dette var nok, ble Ronald Rindestu, Tromsø en JA-mann over natten. Kyss meg inn i EU- rindestusyndromet. Kysten inn i EU.

Dette er det frynsete SP som i dag "bebor" Stortinget.
Liv Signe Navarsete som nå er SP leder og statsråd i den rød/grønne koalisjonen sier hun vil legge ned veto imot datalagringsdirektivet fra EU. Er det noen som tror på disse lystløgnerne? Navarsete signerte at med at hun sa dette som som SP- leder og ikke statsråd??

Skal ikke sp snart ta skjeen i rett hånd og få kastet ut disse 140 Europabevegelsens medlemmer på Stortinget?
Det er noe Navarsete burde bry sine små grå mye mer med, jfr Norges Grunnlovs paragraf 112.

https://www.grunnlovens-vektere.com/html/caleb.html

BmOnline

ps:
Kan vi lite på Ola Borten Moe i denne saken? Er han en globertrotter eller en nordmann?

https://bmonline.no/html/obmoe.html
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2565
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Senterpartiet, SP

UNREAD_POST BmOnline » Lør Jul 24, 2010 7:09 pm

Ola Borten Moe ut mot muslimene:
Borten Moe likestiller islamister og nazister.

Ja, her er nye noter fra OBM, som man kan være bekjent av.

http://www.nationen.no/2010/07/17/polit ... r/6068961/

Senterpartiets innvandringspolitiske talsmann Ola Borten Moe er blitt beskyldt for blant annet populisme, Frp-etterløping og småbrune tendenser hittil i juli. Bakgrunnen er et intervju med Adresseavisen:

- Vi har ikke mye å lære av den arabiske verden. Vi kan med stor bravur, og uten å være brune, heise flagget og si at vårt samfunn er overlegent andre samfunnssystem, sa Borten Moe der.

Det førte til en lengre debatt i trøndermediene om temaet. I et intervju med Klassekampen i dag utdyper hva han mener med sitt forsvar av de norske verdiene, og hva han mente da han sa til Aftenposten denne uken at det kan være «gode, legitime grunner» til at radikale islamister som søker opphold i Norge blir forfulgt og er i livsfare i hjemlandet.

Et Norge i krig

På et spørsmål om han mener at Norge er i krig med radikal islam, svarer han følgende:

- Jeg vil si det er omvendt. Sånn er i alle fall mitt verdensbilde. Jeg opplever at radikal islam representerer et samfunnssystem og en ideologi som bryter med alt av verdier og prinsipper som det norske samfunnet er bygget på. Det er like skadelig som nazismen i sin tid var.

Videre sammenligner han det å gi radikale islamister asyl i Norge i dag, med å gi opphold til tyske krigsforbrytere etter 2. verdenskrig fordi de sto i fare for å bli henrettet hvis de ble der de var.

- Farlig Frp-spørsmål

Borten Moe mener det er et problem at mange forsøk på å problematisere norsk integreringspolitikk automatisk fører til spørsmålet «er du Frp-er?»

- For en del virker det som Frp skal være nullpunktet i integreringsdebatten, og så skal vi andre definere oss ut ifra det. Jeg tror det har ødelagt for å ta debatter knyttet til hvilke verdier, grunnsteiner, regler og normer som skal gjelde i vårt samfunn. Det er nødvendige, viktige og spennende debatter vi er nødt til å ta, sier Borten Moe til Klassekampen.

Han tror ikke andre senterpartister er uenige med ham.

- Det har jeg ingen grunn til å tro. Hvis du tenker på spørsmålet om vi skal bygge Norge på menneskerettigheter og respekt for enkeltindividet ville jeg blir overrasket om du fant senterpartister som var uenig med meg. Det samme gjelder spørsmålet om vi skal bidra til at verden for øvrig får samme styringssystem som vårt.

Rødgrønn motbør


Men flere politikere i flere partier har vært uenige. SVs stortingsrepresentant fra Sør-Trøndelag, Snorre Valen, driver i en kronikk i Adresseavisen gjøn med Borten Moes idé om å «drive misjon» for vestlige verdier.

- Ja, det har vi jo gjort med stor suksess tidligere, fra korstogene til kolonisering, tvangskristning og slavehandel (som vi selv deltok i), til USAs herjinger i Vietnam, Irak, Guatemala, Nicaragua og så videre. CIA spilte en sentral rolle da det gryende demokratiet i Iran ble ødelagt og Shahen innsatt. På det tidspunktet var ennå ikke USAs egen rasepolitikk avskaffet, og «overlegne» Norge drev fortsatt «misjonering» i form av fornorskingspolitikk mot samer. Kan det tenkes at vi selv bidrar til, og har skapt, konflikt? skriver Valen.

Valen trekker blant annet fram den jødiske befolkningen i Trondheim som eksempel på at den norske majoritetsbefolkningen i lengre tid har lært av andre trossystemer. Han får støtte fra Tone Sofie Aglen, Sp-kommunalråd i Trondheim.

— Det er utrolig naivt å si at vi ikke har noe å lære, for det har vi garantert. Det er vel positive og negative trekk ved de fleste samfunnssystem. Det Ola tenker på er sikkert manglende likestilling, sharialover og forfølgelse av homofile. Og i så måte har han helt rett. Men den arabiske verdenen er mye mer mangfoldig enn som så. Det er ikke slik at norsk er god og arabisk er ond, sier Aglen til Adresseavisen.

- Farlig ordbruk

Fylkesordføreren i Sør-Trøndelag, Arbeiderpartiets Tore O. Sandvik, har også kastet seg inn i debatten.
På sin blogg skriver han blant annet:

- Når autoriteter i samfunnet gjør kampen mot radikal islam til en hovedsak, eller advarer om at vår kultur er i ferd med å utslettes, er veien kort til at mange, alt for mange, begynner å skule på våre nye landsmenn. Det finnes ikke et muslimsk Norge eller et kristent norsk Norge, ikke et svart eller et hvitt Norge — det er ikke DEM eller OSS, men VI.

BmO kommenterer Sandviks blogging:
Nå er det AP som har hovedansvaret for muslimifiseringen av Norge, så jeg synes ikke om at de tar selvskryt pga langvarig skadelig innavel i saken! Saken er tvert om, dette er en skam over AP, og måtte nasjonen avvise disse veike sosialistene! Alt for Norge!

Olas minneord over bestefar Per Borten:

Kjære Bestefar.

Du ble gammel, og vi visste alle at denne dagen måtte komme. Likevel har du etterlatt deg et stort tomrom. Du har alltid vært der; trygg, hjelpsom og klok. For oss som har hatt gleden av å kjenne deg godt er det vanskelig å forstå at du nå er borte.

Mitt første minne om deg er plenkliping på Synnigard. Plenklipper som vi satt på med Per og Per Magnus på småtraktorer i tau bak. Stor stas! Jeg husker helt fra vi var små lek og samvær, overnatting og bøyde spiker i en gammel folkevognfelg som vi ungene fikk bruke til forskjellige prosjekt. Senere ble det fisketurer på Skjeggstadvatnet med is – stopp hos Lilleberg på Kvål, turer til Kråklia med taksmøring, oter og om vinteren isfiske. I senere år har det vært mange diskusjoner, historier og fortellinger i tillegg til felles prosjekt vi har hatt ute. Du har fortalt et uttall historier og gitt oss mange betraktninger om alt mellom himmel og jord. Vi har alltid brukt mye tid sammen, noe vi er svært takknemmelige for.

Du har lært bort mye, ikke gjennom formaning og skjenn, men ved måten du selv har vært på.

TV-ADRESSA: Per Bortens begravelse
Respekt for naturen og måtehold.

Vi lærte tidlig at man ikke skulle bruke mer enn nødvendig. Enten det dreide seg om juletrehogst, der alle trær med en teoretisk sjanse til å vokse opp, ble spart, eller det å spise opp maten sin, eller det å ferdes i naturen med respekt og på en mest mulig skånsom måte. I ei tid med stor overflod har du videreformidlet verdien av måtehold – godt å ha med.

Samtidig har du bestandig vært generøs. Om noen har trengt hjelp har du alltid stilt opp. Det har vært bilprosjekt, studier og mange andre ting. Du sa aldri nei.

Du lært oss tidlig at det ikke var forskjell på kong Salomon og Jørgen Hattemaker. Dels fordi du fortalte mange historier om prominente folk du hadde møtt gjennom årene på en uhøytidelig måte, dels fordi dør di bestandig var åpen for alle, også våre venner, og dels fordi du sjøl var så lite jålete. Du var gammelstatsministeren som dro på stor slottsfest i Oslo, som vi alle sammen var stolt over der vi så deg i finstasen på TV, men som kjørte nedover i en gammel Mercedes der eksospotta var festet med spiker og streng i gulvet.

Du har lært oss verdien av viljestyrke og pågangsmot. Bestefar, vi har alle som har vært rundt deg sett at du har plagdes etter kreftoperasjonen for 22 år siden, og vi har vært gjennom mange sykehusopphold sammen med deg. Her gang, frem til i dag, har du kjempet deg gjennom alt med en utrolig vilje til liv og til å komme videre. Det var bestandig ting som skulle gjøres og prosjekt som ikke var ferdige. Sånn var det ned andre ting også – om vi ikke fikk det til var det bare å holde på litt til – ”å bånnå” som du kalt det. Om vi har arvet bare litt av den viljen, kommer vi langt. I en alder av nesten 92 representert du nesten mer livslyst og pågangsmot enn folk jeg kjenner på min egen alder. Du var på ingen måte ferdig med livet.

Jeg ble før jul nominert til Stortinget her i fylket. Mange har spurt om, og sikkert trodd, at dette betydde noe spesielt for deg, Bestefar. Utover at du syntes at det er verdifullt at ungdom engasjerer seg så tror jeg ikke det. Du så oss alle like mye, noe som betydde at vi diskuterte rockn` roll av og til også fordi Per driver på med det. Landbruk og oppdaterte statusrapporter om onnene sto høyt på dagsorden. Jeg har drevet valgkamp og skuronn samtidig flere ganger, det er ingen tvil om at din hovedinteresse lå i det å få avlingen trygt i hus.

Sammen med Bestemor har dokk vært det naturlige samlingspunktet for familien. Det har betydd enormt gjennom årene. De verdiene og tradisjonene dere sammen har borget for har lært oss hvor viktig familie er. Hvor avgjørende det er å ha noen du alltid kan stole på i nærheten, hvor godt det er å vite at døra alltid er åpen. Jeg håper jeg kan bidra til å bringe dette videre.

Nettopp derfor vil du bestandig være med oss. Vi vil huske det du har lært oss og ta det med videre. Jeg vil tenke på deg når jeg hugger juletre og når jeg treffer folk. Så får vi for min del håpe at du har lært meg nok, og at jeg har forstått deg rett.

Kjære Bestefar.

Vi er inderlige takknemmelige for den tiden vi fikk sammen.

Vi er takknemmelige for at du har hjulpet oss gjennom hele livet.

Nå har du lagt ned staven for godt, og vi har æren av å hjelpe deg på din siste ferd.

Du vil aldri bli glemt.

Kommentar bmo:
Men så kommer spørsmålet til O B M, Har du glemt FOLKET i NORGE?? Det du gjør- viser oss hvem du er. Og du er LANGT unna din bestefar.

http://www.adressa.no/nyheter/dokument/ ... 025611.eceBmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2565
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Senterpartiet, SP

UNREAD_POST BmOnline » Tir Mar 08, 2011 11:20 am

Ola Borten Moe blir Olje og Energiminister etter at Terje Riis-Johansen fratrer.

Dette er kjempenyheter for oss som husker Per Borten. Han var en bauta i norsk politikk over hvordan man skal te seg i politikk.
De andre politikerne i dag har intet av de kvaliteter som Per Borten inne-hadde, og vi håper at barnebarnet, Ola Borten Moe har arvet noen av disse nydelige egenskaper etter sin bestefar. Det som Per Borten først og fremst gjorde, jo det var å ignorere slike "brønnpissere" som løper frimurernes interesser inne på Stortinget.
Gro H Brundtland var så frekk å spørre Per Borten for åpen mikrofon om han ikke ville melde seg inn i Bilderbergergruppen. Borten takket pent NEI, som den hedersmann han var. 28. Nov. 1994. ALLE rikspolitikerne på stortinget burde følge Per Bortens eksempel! Ja, Norges Konge, kong Harald burde gå foran som et godt eksempel og melde seg ut av losjen.

http://www.adressa.no/nyheter/trondheim ... 598575.ece


Vennligst

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2565
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Senterpartiet, SP

UNREAD_POST BmOnline » Fre Okt 14, 2016 6:51 pm

Her kan dere lese hva de gjorde mot Per Borten: En kopi fra kommentar-avisa Jørgen Høgetveit:

For tiden leser jeg en murstein av ei bok om statsminister Per Borten. Mot slutten av boken forteller forfatteren om den store striden om E.U. som til slutt felte Borten. Det var etter min mening et råttent spill som Norge ikke burde være bekjent av – og pressen m.fl. har mye å svare for i den saken. Sentrale i fellingen av Borten var journalist Vassbotn i Dagbladet, samt Lager og adv. Haugestad. Lager sier at han ikke ville være med på spillet, men de andre kjørte løpet fordi de mente seg å ha en god og rettferdig sak som ga dem rett til å få Borten vekk som statsminister. De fryktet nemlig at han med sin tålmodige og langsiktige politikk overfor EU ville komme i skade for – med eller mot sin vilje – å få Norge inn i EU. Det hadde de også feil i - dessuten er media ikke noe folkevalgt organ som har noen som helst rett til å angripe våre fremste folkevalgte representanter. Det er et angrep på folket som de så vakkert sier seg å skulle forsvare. Her er det noen få menn som feller Norges folkevalgte toppfolk. De utsetter de for et press som statsfysikus Fredrik Mellbye (lege) skildrer slik fra Borten siste dag som statsminister da han fikk overlevert Ressursmeldinga: (Fra biografien om Trygve Haugeland)

”Synet av Per Borten den morgen og det uttrykk av usigelig tretthet og fortvilelse over tingenes tilstand som omgav ham som en gjennomsiktlig, men allikevel ugjennomtrengelig mur rent menneskelig, har jeg senere hatt med meg i mitt indre. Han var den personifiserte ensomhet. Jeg følte et sterkt behov for å yte ham hjelp som lege, fordi han ganske åpenbart befant seg på grensen av hva et menneske tålte.” Dit driver man en mann som omtales slik videre: ” – den mest sammensatte personlighet i den periode vi kaller etterkrigstiden.” ”En bred samfunnspolitisk filosofi som var en drivkraft hos Per Borten,” sa J. J. Jakobsen.

Med andre ord en mann i ledelsen av nasjonen som forstod og ville vårt folk vel – ikke minst m.h.p. hans gjennomførte respekt for folket og demokratiet og ressursene folket skulle leve av. Slike menn blir hogd ned av de - etter min menig - enøyde småfrekke småfolka fra Oslogryta. Folk som kan få seg til å misbruke gjestfriheten på garden hans til å fotografere han i underbuksa en varm slåttedag og kline det ut over forsida i Dagbladet.

Og ikke nok med det – de setter i gang spillet som fikk Borten fjernet som statsminister. Avsløringen av dette finner vi bl.a. på side 455 i Bortenbiografien. Det er journalist Vassbotn som kommer gående forbi Borten som sitter og snakker med danske pressefolk. Vassbotn sier halvhøyt for seg selv slik at Borten skal høre det: ”I kveld har eg klart å forsone meg med Seip. Eg skulle gjerne gjøre eit forsøk på det same med Borten.” Borten rydder plass for han og de går inn i en personlig samtale som Borten lager et nøyaktig notat av etterpå. Her går det fram at Borten nå vet hvem som lekket det dokumentet som etter hvert ble brukt mot han. Hele spillet med Vassbotn og Haugestad blir rullet opp – men som vi hopper over her.

Derimot tar vi med slutten på oppgjøret mellom de to: ”Vassbotn spurte Borten om han hata han, og etter å ha nølt lenge svarte Borten at han kanskje av og til hadde ei kjensle av at Vassbotn var ein åndeleg sadist som likte å henge ut folk. Til ein kritisk merknad frå Vassbotn om at Borten burde stå meir opent og tydeleg fram enn han ofte gjorde, svarte Borten mellom anna at han hadde tatt lærdom av filosofien til mora si om at det i grunnen var nokså likegyldig korleis det gikk med ein sjølv, bare ein var til nytte for det ein kjempa for.” Slike folk ble det altså laget ”veldig spell for å bli kvitt”, spillet som utspant seg rundt Borten i Oslogryta, regissert av folk som aldeles ikke var folkevalgt men hadde oppnevnt seg til den ”fjerde statsmakt” og ”demokratiets voktere”!

Borten sa flere ganger at det de anklaget han for – at han brukte tid og var noe utsvevende var fordi: ”Jeg har den uvanen å lytte til folk” s. 321. Og det merket folk, at han respekterte dem, prøvde å forstå den jevne mann og kvinne og ville dem vel. Folkene i Høyre og flere av de andre partiene ønsket ofte å få han bort, men folket forstod intuitivt da hvem som var å stole på og ville dem vel og sikre deres framtid og ga han igjen og igjen stor tilslutning i frie valg, mens de andre stadig måtte se seg slått. Så måtte man ty til andre midler! (Les også: Pressens faglige utvalg og ytringsfriheten )

Bortens respekt for folket og vilje til rettferdighet og redelighet i politikken viste seg også i Offentlighetsloven han fikk gjennomført og Nortrashipfond-skandalen som han fikk ryddet opp i etter tidligere regjeringer. Pengene som tidligere var nektet sjøfolka, det som var deres rettmessige inntjente penger fra krigens farefulle seilaser.

Endelig avslutter en med den siste store styrke Borten hadde i tillegg til sin stoiske ro. Han - som mange store statsmenn som folket virkelig kan stole på - han som bl.a. også Churchill - elsket sitt hjem og sin kone og hentet ny styrke der når det stormet som verst. (s. 193)

http://www.kommentar-avisa.no/Artikler- ... 2.2008.htm


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2565
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Russedokken Liv S Navarsete

UNREAD_POST BmOnline » Søn Aug 09, 2020 10:26 am

Navarsete tviler på at det blir mulig å nå NATO-målet
Her ser dere Navarsete i full utfoldelse i Kartellets klør- når hun lirer av seg eventyr om Nato. Alle som følger med disse narrene fra skyggene i Kreml vet at Nato er en russisk oppfinnelse.

Videre kan jeg også se at ALT som har med bevilgninger til hva det måtte være- kun skjer på initiativ fra Kreml. Vi har intet vi skulle ha sagt- hvorfor trenger vi å stemme på SP?
Min personlige mening er at INGEN i Norge skulle behøve å bry seg om å stemme på russekatankene som befinner seg på dagens storting, les Kartellet.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/polit ... nato-malet


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Aug 09, 2020 10:26 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2565
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Senterpartiet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron