Hvem ønsker å tukle med våre gener, Corona?

Det AP har vært mest opptatt av, jo å innføre fandens prinsipper, les USSROMA i Norge. Jesuittparagrafen som var satt inn som en stopper i Norges Grunnlov, ble fjernet av forræderne i 1956. AP har ansvaret for ødeleggelsen av nasjonen, siden- både før og etter 2. verdenskrig.

Hvem ønsker å tukle med våre gener, Corona?

UNREAD_POST 1World Order » Fre Jan 29, 2021 8:19 pm

Spørsmålet reises nå, da det i forbindelse med Covid 19 vaksinen (les giften) Så ble dette tatt opp på møtet hos One World Order på Stortinget, hvor T. Jagland var leder. De har pønsket lenge på dette bak vår rygg. Å endre på våre gener. De kaller det så flott å forbedre menneskets arvestoff- lukter det ikke litt Mengele frakker?

Dere finner dette innlegget i One World Orders hjemmeside kopi- Ny Leder og nytt styre- rull nedover så finner dere det.


Ny leder og nytt styre i Én Verden

Én Verden arrangerte årsmøte mandag 29. september. På årsmøtet ble Kjartan Almenning valgt til ny leder for organisasjonen, med Magnus Rønneberg Ruud som nestleder. Det ble også avholdt et seminar om bioetikk der dr.philos Knut G. Berdal innledet til temaet "Hvem har myndighet til å 'forbedre' menneskets arvestoff?" Professor Jan Helge Solbakk kommenterte.

Det er forskjellig som djevlene har foretatt seg i vårt "nydelige demokrati" i One World Order?

Merk dere at denne lobbyen er strengt ULOVLIG på tinget- på lik linje med frimurere og Europabevegelsen. I kasjotten med de!
I Norges Grunnlov står det skrevet at fremmede, lukkede foreninger ikke har adgang til nasjonalforsamlingen.
1World Order
 

Gå til Arbeiderpartiet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron