Historisk høy EU-motstand, mai 2010

Det AP har vært mest opptatt av, jo å innføre fandens prinsipper, les USSROMA i Norge. Jesuittparagrafen som var satt inn som en stopper i Norges Grunnlov, ble fjernet av forræderne i 1956. AP har ansvaret for ødeleggelsen av nasjonen, siden- både før og etter 2. verdenskrig.

Historisk høy EU-motstand, mai 2010

UNREAD_POST BmOnline » Søn Mai 16, 2010 2:06 pm

Dette er som søt musikk i gode nordmenns ører, de med korte 17. mai-sløyfer og dagen før den 17. mai.

Historisk høy motstand mot norsk EU-medlemskap

Hele 56,9 prosent av de spurte er mot medlemskap mens 30,3 prosent fortsatt svarer ja. Bare i ett parti, Høyre, er det fortsatt flertall for norsk medlemskap i EU, viser undersøkelsen.
Norges forhold til EU har lenge ligget på is, og det er ingen planer i noe parti om å aktualisere debatten om en sterkere tilknytningsform enn EØS-avtalen.
– Folk ser at det er kaos og kjempeproblemer i EU, og de priser seg lykkelig over at vi ikke er med, sier Henning Olaussen, leder av Nei til EU, til Nationen.
Det er flertall mot norsk EU-medlemskap alder, kjønn, bosetning, inntekt, utdanningsnivå og husstandsstørrelse, ifølge avisa.

– Dette viser at nordmenn skjønner hva som skjer i Europa sier parlamentarisk leder i SV, Bård Vegar Solhjell til Klassekampen.
Men Høyre-nestleder Jan Tore Sanner mener nordmenn har misforstått om de tror krisen i Hellas skyldes EU.
– De problemene vi i dag ser i Hellas, og til en viss grad også Portugal og Spania, ville vært mangedoblet hvis det ikke hadde vært for EU, sier Sanner.
– Det er liten tvil om at Hellas sine problemer skyldes gresk politikk og ikke EU, sier han videre.
http://e24.no/makro-og-politikk/article3652638.ece

Kommentar fra BMO:
Nei, det er nok ikke så enkelt som Sanner forteller. Følg med hva som nå kommer til å skje i England. De kommer til å få vel så store problemer som Hellas, ja til og med større? Og de har jo vært leeenge i EU.
Og ikke lån "dine ører" til norske politikere, lystløgnerne- de som ville at Norge skulle "tvangsmeldes" inn i EF i 1972, og senere hale England etter.


Vennligst

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Arbeiderpartiet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron