Narkobeslag, politiet og politikerne

Det AP har vært mest opptatt av, jo å innføre fandens prinsipper, les USSROMA i Norge. Jesuittparagrafen som var satt inn som en stopper i Norges Grunnlov, ble fjernet av forræderne i 1956. AP har ansvaret for ødeleggelsen av nasjonen, siden- både før og etter 2. verdenskrig.

Narkobeslag, politiet og politikerne

UNREAD_POST BmOnline » Lør Apr 09, 2016 11:02 am

Politikernes stillhet og ansvarlige fravær er like oppsiktsvekkende som politiets unnasluntring i samme sak.

Tollerne på Svinesund tar store mengder narkotika, men hvorfor får ikke politiet nok ressursser til å pågripe langerne og narkokartellenes innehavere?

Skal vi sitte stille og rolig og se på, at våre barn dør av narkobaronenes gift som spres til alle byene og bygdene via norskegrensen?

Tromsø er til eksempel nå blitt narkotiakens paris!
Ikke nordens paris, men nordens narko-paris, det er Tromsø mest kjent for.
Slik tar du narkotikabaronene:
http://bmonline.no/html/petter.html

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Narkobeslag, politiet og politikerne

UNREAD_POST BmOnline » Søn Mar 19, 2017 8:25 am

SVs Inga Marte Thorkildsen vil legalisere, dvs avkriminalisere narkotika. Nå begynner sannheten om disse hodeløse populistiske politikerne å komme for en dag. DU må aldri la deg vippe av pinnen- av slike Jesabeler- for å la deg dra ned i narkohelvetet slik dette blinde kvinnfolket gjør. Slike skal du vende deg bort ifra. Lytt heller til damer, de vet meget bedre hva dette dreier seg om!!

Nå er det virkelig på høy tid dere at folk begynner å samle seg om gode medarbeidere som IKKE lar folket i stikken slik det norske stortinget har gjort nå i over 80 år.

Det er forsmedelig og smertefullt å se hvor dårlig dømmekraft enkelte kvinner har. Skal slike få lov til å være med på å styre landet? Mitt svar er et rungende NEI! :evil:

Helsebyråd i Oslo Inga Marte Thorkildsen mener bruk og besittelse av narkotika bør avkriminaliseres. Søndag kan hun få med seg SV-landsmøtet.
Publisert: 18 Mars 15:25

Helsebyråd i Oslo Inga Marte Thorkildsen mener bruk og besittelse av narkotika bør avkriminaliseres. Søndag kan hun få med seg SV-landsmøtet.

– Jeg har tvilt meg fram til dette. Jeg mener det er den rette veien å gå for å hjelpe rusmisbrukere, sier Thorkildsen (SV) Nettavisen.
SV-leder Audun Lysbakken og et flertall i partiets landsstyre har foreslått å "nedkriminalisere" narkotikabruk, men Thorkildsen støtter en dissens fra et mindretall på fem medlemmer av landsstyret som heller vil bruke begrepet "avkriminalisere". Hensikten med forslaget er å sørge for at politiets ressurser brukes til å ta dem som produserer, smugler og selger narkotika framfor brukere.
Et mindretall på tre medlemmer i landsstyret ønsker at hele punktet strykes fra arbeidsprogrammet.

http://www.klassekampen.no/article/20170318/NTBI/1659

Dere ser hvordan djevlene i Norge les AP har gjort dette i åresvis. Tidlig på 1920 tallet gjorde de akkurat det samme, ved å ansette hodeløse Biskoper og prester, som fikk høye lønninger for å svikte Kristendommen, og i stedet sattte inn menneskeord inn i Kirkens og Kristendommen- som opprinnelig var innsatt av Guds fryktede folk.

avkrim_narko.gif
Vil vi virkelig at slike bevisstløse kvinner skal få lov til å ha en døyt å si, når det kommer til legalisering av narkotika, når vi vet hvor farlig det er? IKKE la deg lokke av blindbukker, det være seg SV eller AP politikere. De vet knapt sitt eget beste, hvorfor skal folk la seg lede i mørket av dem?

Vik fra disse døde elementene folkens, og stem inn folk med kløkt og Kristent livssyn.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2531
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Arbeiderpartiet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron