KGB-Simone Erna Solberg- landssviker og forræder i Høyre

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

KGB-Simone Erna Solberg- landssviker og forræder i Høyre

UNREAD_POST BmOnline » Søn Okt 21, 2018 10:15 am

Norulv Øvrebotten

Når statsminister Erna Solberg søker til fortiden for å avspore deg fra det faktum at hun er en av de største terroristene noensinne i Norge

Det er litt ugreit å be om unnskyldning når de fleste av dem som direkte er rammet, er døde, slik statsminister Erna Solberg har gjort overfor kvinner som var sammen med tyske soldater under okkupasjonen mellom 1940 og 1945, men når skal hun og andre, som for eksempel Jens Stoltenberg, si unnskyld for statskuppet med virkning fra 10. januar 1940 og med Kremls nå avslørte bedragmetoder før krigen som har medført et fremmed og maskert herredømme fra Moskva i over 78 år?

Med en underliggende doblet stat og mafiastrukturer av reell makt og et demokratisk ferniss i form av fronter av politikere lagt over den reelle makten på klassisk sovjetisk vis?

Det reelle målet med statens terror og massedrap på egen befolkning 22. juli 2011 og alt bedraget som er spunnet på likene av barn og ungdommer i over sju år fra staten med akkurat de samme bedragmetodene østfra, har vært å indirekte styrke det fordekte herredømmet under Kreml som virkelig er det store landssviket i Norge med de følger som er i ferd med å innhente både Erna Solberg, Jens Stoltenberg og alle de andre som er ansvarlige for terrorangrepet og landssviket.

Analysene som viser virkeligheten i Norge er ikke til å komme forbi. De er 100 % sikre.

Disse analysene er også kvalitetssikret i en rekke år av andre analytikere innen vestlig etterretning, etter identifikasjonen av KGBs mest hemmelige bedragmetoder benyttet hovedsaklig av jurister som er utdannet fra øst til formålet.

Du kan prøve å tie fakta ihjel, og undertrykke dem på alle mulige måter, men sannheten blir ikke borte av den grunn.

Du kan også prøve å drepe meg, slik Jens Stoltenberg og Erna Solberg har forsøkt uten hell så langt både hjemme i Norge og i utlandet etter 22. juli 2011. Ved hjelp av Politiets Sikkerhetstjeneste (PST) og Stay Behind i Den militære etterretningen.

Selv om påtalemakt, politiet og domstoler er korrumperte til margen, så staten kan få medhold i hva det skulle være av løgner, tør den norske staten ikke å reise tiltalte mot meg for å bringe meg til stillhet.

Til det er bevisene for tingenes tilstand for styret i Norge altfor solide. Og altfor mange i utlandet vet at konklusjonene er korrekte.

Da gjenstår snikdrap og terror. Og alle mulige avsporinger til andre saker i fortid og nåtid for å skjule hva du har gjort av uhyrligheter og forbrytelser mot menneskeheten.

Slik norske toppolitikere og embetsverket har holdt på med altfor lenge.

De bør snart bli tatt. Noe de også blir.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 1982
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord

Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron