PST og Janne Kristiansen, datadirektivet

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

PST og Janne Kristiansen, datadirektivet

UNREAD_POST BmOnline » Ons Des 16, 2015 6:08 pm

Nå har denne "pst-ugla" blandet kortene igjen. Se, hun løper ærender for Gro H Brundland og geriljakrigerne, globalistene.
http://www.nettavisen.no/tag/Datalagringsdirektivet

Hvis det er noe som er sant, så er det at dette har de gjort med viten og vilje imot nasjonene for å tvinge ødemarken inn over oss, Bare se dere om folkens, det er et offentlig forfall og fattigdom uten sidestykke, i Norges historie. De gir seg katta i oss. Bare husk, fordi vi sa NEI til nazi-unionen i 1994, så skal vi "få igjen."

Dette venner, er hevnen fra globalistene.
Janne Kristiansen gjorde en slett jobb i kommisjonen for gjenopptakelse av straffesaker, nå skal hun jobbe seg opp i PST for EU.

Nå går hun ut med at sikkerheten blir betydelig lavere hvis vi sier NEI til datalagringsdirektivet, ja hun truer sogar med terrror. Er slike helt gode i hodet? Jeg sier, IKKE lån ditt øre til denne damen, vi kjenner lusa på gangen altfor godt til det. STEM NEI til datalagringsdirektivet og kast alle dem som er med på dette bedraget, i kasjotten. Det er bare å ha det på minnet, Mulla Brakar er enda her, var det terror dere i PST var så livende redde for??? Latterlig, for å si det mildt!

pstjk.jpg
JK


Vist 41 ganger.

Her kan dere se gsm-nettet, som forteller nøyaktig hvor du befinner deg. Om bare purken brukte det, når det trengtes?
http://www.nettavisen.no/it/article2669334.ece

Og personvernet inn i Grunnloven?
http://www.nettavisen.no/it/article2502239.ece

Lad basunene lyde!

Mye tyder på at Nazistene allerede i 1942 begynte å forberede seg på at de ville tape krigen. Ved hjelp av bl.a. innsatsen til Martin Bormann og Klaus Barbie, gikk de under jorden.

Etter krigen etablerte disse Nazistene organisasjonen Bilderberg-gruppen (gjennom bl.a. SS-Offiser Prins Bernhardt av Nederland), som tok initiativet til det EU vi har i dag!

http://www.newswithviews.com/Cuddy/dennis179.htm

Vennligst

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Ons Des 16, 2015 6:08 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron