Alvorlig EØS krise gir EU makt over Norge?

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

Alvorlig EØS krise gir EU makt over Norge?

UNREAD_POST BmOnline » Lør Okt 30, 2010 12:16 pm

Alvorlig EØS krise gir EU makt over Norge?


Farvel til oljefondet?


Finanskrisen har avdekket svakheter i den internasjonale reguleringen av finansmarkedene og tilsynet og overvåkingen av disse. EU har siden oktober 2008 arbeidet med å styrke tilsynsstrukturen på EU-nivå.
22. oktober kom de tre EU-organene Kommisjonen, Rådet og Parlamentet til enighet om en ny struktur som skal iverksettes fra 1. januar 2011.
Det innebærer opprettelsen av tre tilsynsorganer på bank, forsikring og pensjon samt verdipapirmarkedene. Og ett overordnet organ. Kilder: Finansdepartementet og Finanstilsynet.
Dette strider mot Norges Grunnlov !
- Der har vi en utfordring i forhold til Grunnloven, sier Nina Moss, internasjonal koordinator i det norske Finanstilsynet, til ABC Nyheter.
- Dilemmaet for oss er at i det nye systemet får disse EU-organene til en viss grad myndighet til å fatte vedtak som det nasjonale tilsynsorganet må følge. Eller som næringen må følge. De kan forbigå de nasjonale myndighetene, sier Moss.
Hvorfor er ikke Det norske folk informert om dette? Hvorfor kom denne nyheten kun på ABC nyheter Søndag kveld den 24 Oktober?

Skal vi legge oss flate ennå en gang for EU og dets pampevelde eller skal det Norske folk reise seg og si klart fra at:
DETTE VIL VI IKKE !

Det er også meget bemerkelsesverdig at det bare er abc nyheter som omtaler denne triste saken som skjer "bak gardinene" og bak ryggen på det norske folk- på Stortinget. Dette beviser at landsforræderne må kastes ut!

http://www.abcnyheter.no/nyheter/okonom ... kt-i-norge
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Alvorlig EØS krise gir EU makt over Norge?

UNREAD_POST BmOnline » Man Nov 15, 2010 9:24 am

Tragiske konsekvenser av EØS avtale !
by Anonym (uregistrert bruker) on11 november, 2010 - 20:47 Kopi Sol debatt

http://www.abcnyheter.no/node/120662

"Sigbjørn Johnsen måtte til Brussel for å be om å beholde innskuddsgarantien i norske banker. Sveits sa nei til EØS-avtalen og bestemmer selv.
I går var finansminister Sigbjørn Johnsen i Brussel for å be EU-kommissær Michel Barnier om lov til å beholde den solide norske ordningen som garanterer bankinnskudd ved konkurs i norske banker.

Svaret nå som før, var nei."


http://www.abcnyheter.no/nyheter/politi ... sveitserne

Kommentar bmo:

Ja, det ser ikke værre ut- enn at Gro H B løy oss huden full:

http://bmonline.no/forum/viewtopic.php?f=4&t=331
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Alvorlig EØS krise gir EU makt over Norge?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Mar 18, 2012 9:05 am

http://www.dn.no/forsiden/borsMarked/article2355711.ece

Oljefondet tapte 86 milliarder kroner i fjor. Beløpet er så svimlende at vi knapt kan forestille oss størrelsesorden, tror jeg.

På tross av giganttapet i fondet så fikk oljefondets leder, Yngve Slyngstad, et lønnshopp på 38 % i fjor, og hever nå en årslønn på hele 5,8 millioner kroner.
På to år er Slyngstad sin lønn steget med 60%, noe som utgjør et påslag på 60%.

Stortingsrepresentant Per-Kristian Foss mener at en lønnsøkning på 2 millioner er drøyt i en tid der det manes til moderasjon. Han får støtte i dette fra Frp's Christian Tybring Gjedde.

Sentralbanksjef Øystein Olsen vedgår at Slyngstad sin lønnsøkning var høy, men forsvarer dette med at han er svært fornøyd med hans innsats. Kommentar bmo: Jeg tror vi hadde spart mange milliarder i lønnsutgifter pga disse late herrer de kaller ledere, som bare stikker av med "kremen", i kasjotten var det de hørte hjemme- kan det vise seg.

Det er aldeles uhørt at en leder skal ha ei års-lønning som en vanlig arbeider må jobbe i 10 år for å oppnå. Men når vi i dag opplever at blod-globalistene gir utlendinger våre pensjonsrettigheter uten å ha ytt fem flate øre i Norge, så er rabalderet herved i gang.
------------

Våre politikere maner oss 'vanlige mennesker' til moderasjon til vårens lønnsoppgjør. Når vi da ser hvordan toppledere i staten er bortimot grenseløst generøse i egne lønninger, så blir det vanskelig å forstå og/eller ta anmodningen seriøst.

Med et svært høyt levekostnadsnivå så trenger vi definitivt en betydelig lønnsøkning for å kunne betale forefallende regninger.

Krev et solid lønnspåslag, fordi vi også fortjener dette!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2276
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Norge må ut av Eøs og Schengen snarest

UNREAD_POST Thore » Lør Jan 18, 2014 10:20 am

2012-11-03 04:23:29, GMT +2 | Thore

Norge må ut av EØS-avtalen, og Schengen, snarest!
Venner; Støtt Nei Til EØS!
Valglister i alle fylker! :D

[url=http://www.neitileøs.no]Nei til EOs.[/url]
Heming Olaussen.

BMO kommentar:
Følg med landsforræderne og hva de bedriver i beste sendetid både i aviser og på tv. Er det ikke på høy til med å ta fram Straffelovens § 83?


Husk å stem på Gode Nordmenn i samtlige valg fremover- bare da kan det gå bakover med det globale helvetet, som den etablerte V- H aksen inne på Stortinget har stått på for å innføre imot den norske folkesjela. De gir bort sin egen bestemor for en slikk og intet, landsforræderne inne på galehuset som kalles Stortinget.

Norske borgere, gå til valgurna med edle motiver fremover, nei til den russiske mafia-staten AP, H, V, KRF, FRP, SP og SV.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Lør Jan 18, 2014 10:20 am
Thore
 


Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron