Makten bak makten, av Per Aslak Ertesvåg

Hva er egentlig Høyre blitt? Et dårlig AP parti? Jusst det, de er mer interessert i å hoppe til køys med Paven, Erna Solberg. Å velge Høyre, er det samme som å ta en dobbel overdose!
Ikke la dere blende av pengene våre, som Høyre har nydt godt av! De er for det globale helvetet, som AP.
Forumregler
Høyre er mest opptatt av å følge AP og landsforræderne, jfr Romas store drøm om verdensherredømme. Derfor, ikke lån ditt øre til dem heller. Finn deg et parti med nasjonale verdier.
Ikke her: http://bmonline.no/html/global.html
Men her: http://norgespartiet.no

Makten bak makten, av Per Aslak Ertesvåg

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mar 07, 2009 11:32 am

Per-Aslak Ertresvåg har i løpet av de siste tre årene utgitt to svært viktige bøker for tiden vi lever i: “Makten bak Makten” og “SOV, mitt lille Norge“.
Til tross for bøkenes viktige og kontroversielle innhold og gode mottagelse blant publikum har norske aviser nesten konsekvent unnlatt å omtale Ertresvåg og hans bøker.
Dette intervjuet som ble foretatt før SOV, mitt lille Norge kom ut ble tilbudt flere norske aviser og tidsskrifter, men ingen har ønsket å trykke det.
Les og vurder selv om du finner innholdet og Ertresvågs synspunkter interessante for tiden vi lever i.
Nyhetsspeilet.no tør å bruke trykkefriheten på temaer som avisene tier om.
Per-Aslak Ertresvåg er ålesunder og ble født 9 år før krigen kom til Norge. Han gikk ut av Journalist-Akademiet i 1953 og har omkring 50 års erfaring som skrivende pressemann. Han vakte oppsikt da han i en alder av over 70 år utga boka ”Makten bak makten”, som omhandler verdens skjulte maktstrukturer.

chemtrails.jpg
CT

Vist 43 ganger
Av ofrene kan jeg nevne nordmenn som er blitt bestrålt for å ødelegge dem som mennesker og personer som har fått helseplager av chemtrails. Av personer i systemet kan jeg nevne kilder i det militære.

Les mer her:
http://bmonline.no/html/ertesvag.html
Her er Per Aslag Ertesvåg på Youtube i et møte med Dr. Rauuni Lena
http://www.youtube.com/watch?v=j44A0jTKOy4
http://www.youtube.com/watch?v=p2sD8qW5YWc

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

NRK sprer globale løgner

UNREAD_POST Tanta til Beate » Tor Feb 11, 2016 8:04 pm

Her ser dere et eksempel på hva NRK egentlig driver på med. De kommer stadig opp med eventyr-fortellinger om meget dårlig luftkvalitet med kreft til følge. En luftkvalitet som globalistenes Chemtrails har ansvaret for.

Når skal NRK fortelle oss sannheten?


Chemtrials.gif
Her effektuerer NRK globalist løgnen om at det er fattige land som forpester vår luft, mens sannheten om Chemtrails ikke kommer oss for ørene. Sannheten er jo at det er milliardærene som PRODUSERER den meget giftige ChemTrails som spres med FLY til en verdi av flere milliarder. Sa noen at det var fattiglemmer? Glem hva NRK, TV2, Dagbladet, VG og Aftenposten skriver. ALT er bare Donald Duck- ikke la deg lure.
Mange mennesker klarer ikke å løfte sine øine bort fra NRK driten- som kun sprer propaganda, ja enda krever de Lisensavgift for å lure eget folk, VÅKN OPP!! Slutt å betal lisens for å blir lurt!

Piloten glemmer å skru av chemtrails dysene under landing.
Tanta til Beate
 

Re: Vi er Nasjonale Varslergruppe.

UNREAD_POST BmOnline » Man Jul 02, 2018 1:06 pm

Hei!

Vi er Nasjonale Varslergruppe.
Deres avis innlegg; Ny NAV-rapport: Derfor er det en dobling av antall unge uføre.

Mens nasjonen begynner å våkne opp og allerede har avslørt vår Regjering og hyklerpressa hundre ganger gjennom deres daglige løgner fortsetter dere i dypeste stupor i et desperat forsøk på å fremstå med integritet.

Oppvoksende slekt er blitt affektert for livet gjennom alle giftstoffende som faller ned ifra himmelen etter 17 år med kontinuerlig sprøyting av de såkalte "Chemtrails" hvor psykopatene i Luftfartstilsynet tillater at fremmed makts uidentifiserte fly får lov til å trenge inn i norsk luftherredømme for å YTE SKADE PÅ NORGES BEFOLKNING, vårt jordsmonn og vårt drikkevann.

Disse UNDERMENNESKENE respekterte ikke en gang Kongeparets hagefest 1.september 2016 med 1500 inviterte. Midt under feiringen ble selskapet dusjet med "Chemtrails" som landet i deres drinker. Mange nordmenn oppfattet dette som den aller alvorligste form for KRENKELSE og HÅN mot en nasjons selvråderett og integritet. Flyene som sprøytet død og fordervelse var nemlig ikke VÅRE men fra makten bak MAKTEN for å markere sin posisjon i landet.

Mon tro hva Kong Harald tenkte?

Ikke en gang psykopatene i NIVA (Norsk Institutt for Vannforskning) og NILU (Norsk Instiutt for Luftforskning) går ut offentlig for å advare befolkningen om de store farer vi står overfor nå og hvor vi ikke skal få se VÅRE EGNE BARNEBARN VOKSE OPP.

Ifjor høst besøkte Erna Solberg en gruppe ungdommer som led av ME (kronisk tretthet) for å vise sine solidaritet og støtte. Det disse lidende ungdommene ikke visste var at deres lidelser var indirekte forårsaket av at vår Statsminister selv tillater at Luftfartstilsynet går god for å dumpe gift over hodene på norges befolkning.

I denne giftdumpingen og dets nedfall har vi Morgollons som er den direkte årsak til ME (kronisk tretthet) ved at det fråtser på jernet i kroppen og ødelegger alle normale mennesker og spesielt ungdom i sin beste alder. Se her.

http://www.magasinet-innsyn.no/index.ph ... -morgellon

Giftdumpingen fra oven inneholder også tungmetaller, slik som aluminium, som yankien har konstatert er årsaken til antall tilfeller av autisme har økt med 1500% i visse områder over et tidsrom i USA.

I visse områder i USA idag er jordsmonnet så forgiftet ifra nedfallet av tungmetaller ifra "Chemtrails" at jordbruksprodukter herfra ikke er anbefalt spist av småbarn.

Det siste året har jeg selv undret meg over disse brystsmertene som strekker seg over hele brystkassen. Legen fant ikke noe galt, samtidig vet vi jo nå at legene i regelen aldri vil si sannheten siden de retter seg etter instruksene i Regjeringens AGENDA21 om depoblasjon (avfolkning). Morgollon-syndromet er et totalt TABU å nevne innen legekretser, og enhver vil fort finne seg selv nedgradert i jobbposisjon eller endog sparket ifra sin legejobb dersom han/hun kverulerer.

Og mine smerter forklarer jeg gjennom denne rapporten:

https://www.healthnutnews.com/doctor-wa ... s-society/

Funksjonshemmedes Fellesorganisasjon nevner ikke med et ord noe av ovenstående tema og NOE må de jo selvfølgelig vite. Altså er det mest sannsynlig at denne organisasjon er enda en dekkoperasjon pro vår forræderske Regjering. De blir jo budsjettert av Staten slik at hva kan vi forvente.

Men sannheten er at de alle går over lik og utfører LANDSFORRÆDERI og MASSEMORD på egen befolkning.
...................

ÅNDSMAKTEN har landet og kommer med følgende advarsel:

JEG VIL ADVARE DEM I HØYE STILLINGER I KIRKEN, DOMSTOLER OG REGJERING SOM FEILER I DERES ANSVAR MOT MENNESKER I DENNE KRITISKE TIDEN. DE VIL EVENTUELT MOTTA TILBAKE ENORMT MERE AV DEN MANGEL PÅ MORAL SOM DE VISTE NÅR DE MISLIGHOLDT SINE JORDISKE PLIKTER. DE VIL FØLE SMERTEN AV LIVENE TIL DEM SOM HAR BLITT SKADET OG ØDELAGT PÅ GRUNN AV DERES MORALSKE UAKTSOMHET, SPUNNET PÅ SINE EGNE LIV.Hilsen

Anders Pedersen

Offisiell Varsler

InfoWarriors of Norway

På vegne av Nasjonale Varslergruppe
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Chemtrails USA

UNREAD_POST BmOnline » Man Feb 25, 2019 1:17 pm

Hvem eier Agendaen for ChemTrails?

Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Makten bak makten, av Per Aslak Ertesvåg

UNREAD_POST Anders Pedersen » Lør Aug 03, 2019 10:36 am

Fra: anders pedersen <apgamvik@live.com>
Sendt: onsdag 8. mai 2019 11:10
Til: postmottak@roan.kommune.no; post@eigersund.kommune.no; postmottak@klepp.kommune.no; postmottak@bjerkreim.kommune.no; postmottak@sokndal.kommune.no; post@sirdal.kommune.no; fitjar@fitjar.kommune.no; postmottak@amot.kommune.no; info@trysil.com; postmottak@trysil.kommune.no; post@bremanger.kommune.no; postmottak@haram.kommune.no; postmottak@heroy.kommune.no; post@eid.kommune.no; postmottak@stryn.kommune.no; post@gloppen.kommune.no; postmottak@indrefosen.kommune.no; postmottak@rissa.kommune.no; post@selje.kommune.no; aslaug.krogsaeter@stad2020.no; kristine.dahl@stad2020.no; elin.paulsen@stad2020.no; terje.heggheim@kinn.kommune.no; postmottak@tysfjord.kommune.no; postmottak@narvik.kommune.no; postmottak@tromso.kommune.no; postmottak@hammerfest.kommune.no; postmottak@batsfjord.kommune.no; postmottak@smola.kommune.no; postmottak@hitra.kommune.no; redaksjonen@tu.no; nettdesk@tu.no; info@orkla.no; hakon.mageli@orkla.no; Postmottak@stavanger.kommune.no; post@niva.no; hbo@niva.no; gunnar.omsted@niva.no; nilu@nilu.no; cfs@nilu.no; postmottak@caa.no; postmottak@froya.kommune.no; nve@nve.no; beredskap@nve.no; arso@nve.no; erjo@nve.no; kom@nve.no; klun@nve.no; IAB@nve.no; abl@nve.no; moj@nve.no; rfl@nve.no; avs@nve.no; cek@nve.no; post@slottet.no; postmottak@smk.dep.no; postmottak@stortinget.no
Kopi: Elmer Solberg; Howard Widding; Anne Kari B Solstad
Emne: VINDMØLLEFARMER ER ET LEDD I EN TOTAL ØDELEGGELSE AV MENNESKEHETENGo'dag!

Vi er Nasjonale Varslergruppe

Vi opererer over hele landet, som en sentral enhet og også som enkeltenheter, hvor vi behandler alle rapporter ifra personer som blir trakassert, forurettet, boikottet, trenert og endog truet av våre myndigheter gjennom Politiet, Domstolene, Namsmannen, Fastleger, Advokater, UDI, Barnevernet og tilogmed NAV. Vi har vært virksomme siden desember 2009.

Signalene om at noe forferdelig er på gang kan iakttaes hver dag på himmelen. Likevel er det nesten ingen som reagerer. Tilogmed i barneskolen er det nå blitt introdusert billedbøker for de små hvor de blir lært opp til å oppfatte en himmel full av kryssende hvite striper som 'normalt'.

Våre mange advarsler til Norsk Institutt for Luftforskning (NILU), Norsk Institutt for Vannforskning (NIVA; og Luftfartstilsynet blir aldri besvart om hvorfor de tillater at nordmenn blir sykere og sykere som følge av all giften som sprøytes over hodene til nordmenn ifra uidentifiserte fly som ulovlig trenger inn i norsk luftherredømme i den eneste hensikt å gjøre skadeverk på nordmenn, vårt drikkevann og jordsmonn.

Dessuten opereres Luftfartstilsynet av krefter fra utlandet. Herregud! Hva er det for en degenererende og forkastelig måte å renvaske seg selv på fra eget ansvar?
Nasjonale Varslergruppe stevnet Luftfartstilsynet for Salten Tingrett i Bodø i 2015. Vi møtte en VEGG av hindringer. Som følge av flere purringer og protester skjedde et mordforsøk på en av våre sentrale medlemmer; vi mistenker at dette var relatert til våre avsløringer omkring Luftfartstilsynet og hvordan Salten tingrett dekker over disse undermenneskene.

Vindmøllenes hovedformål er primært ikke å lage elektrisitet men for å ionisere atmosfæren for global mental hjernestyring av menneskeheten i samarbeid med HAARP (High Frequency Active Auroral Research Program) og EISCAT (European Incoherent Scatter).

Det er Jesuittene som eier og drifter EISCAT I Skibotn og på Svalbard, denne helvetesmaskinen som via triangulering med HAARP installasjoner andre steder kan skape naturkatastrofer hvor de ønsker verden over. De som har hatt muligheten til å overvære uttalelser fra høytstående vitenskapsmenn omkring denne teknologien kan ikke unngå å legge merke til at de er hinsides enhver realitetsoppfatning om hva de holder på med, de er overbevist om at deres gjøremål har positive hensikter.

Bak en dekkoperasjon om å forstå jordas magnetosfære, ionosfære og atmosfære på høye breddegrader så bedrar villige vitenskapsmenn verden, vitende eller uvitende, inntil vi ubønnhørlig står på terskelen til en total tilintetgjørelse av vår klode og menneskeheten.

Vindmøllene opererer sammen med nedfallet fra Chemtrails eller Geoengineering som opererer 24 timer i døgnet de siste 20 år hvor de sprøyter ut en kjemisk sammensetning av tungmetaller som mennesket siden får inn i sitt lungesystem som nanopartikler og fremkaller ALS, KOLS, Demens, Alzheimer og et utall av sjeldne syndromer. Alle har vi nå fått Morgollones inn i vår organisme gjennom nanopartikler av tungmetaller som livnærer seg på jernet i kroppen og fremkaller ME (kronisk utmattelse). Avhengig av immunsystemet hos hver enkelt kommer Morgollones ut av huden som blå og røde, noen gang hvite tråder.
(ref. Elana Freeland, Carnicom Institute)

http://www.metatech.org/wp/conspiracy/c ... s-disease/

Morgellon's Disease & Possible Cures - Metatech
Morgellon’s Disease & Possible Cures* Plus: How is Morgellon’s Disease Spread? *Note: One should never use the word “cure” as the Medical Mafia like to think they have a copyright on it. However, I don’t see the problem in using it in this article, since Morgellon’s is a disease that the officials refuse to recognize.
http://www.metatech.org

Finn selv om du har dette svineriet i organismen gjennom rødvinstesten: (alle har det)
Morgellons Red Wine Test
The Morgellons Red Wine Test. First, I swish red wine in my mouth for 30 seconds to 1 minute, then spit in a dish. Next, I add 70% alcohol. Watch the reaction.
http://www.youtube.com

Derfor sier KRISTUS i et av sine brev han skrev til menneskeheten i 2001: "Menneskeheten står på randen av en total selvutslettelse dersom vi ikke våkner opp".

Tungmetallene i form av nanopartikler i vår kropp virker og vil virke ytterligere når atmosfæren er fullt ut ionosert slik at den virker som en antenne som dekker hele kloden. Gjennom den demoniske Agenda21 fra FN som er prioriteten i vår Regjerings program og hvor menneskene vil bli tvunget fra utkantstrøk for å bo i megabyer, vil vi være totalt kontrollert gjennom våre mobiltelefoner og det kommende 5G.

Ved hjelp av EISCAT og HAARP og den ioniserte atmosfæren vil vår hjerne være totalt kontrollert gjennom de moderne mobiltelefonene som har opptil 9 antenner innebygd i dekselet for forskjellige frekvenser i det lave og meget lave frekvensområde for å fremkalle forskjellige sinnsstemninger.

Ved å kjøre gjennom Europa kan vi observere hvordan i store områder med vindmøller er mange aktivert på vindstille dager, altså blir de tilført elektrisk energi utenfra noe som avslører at hovedformålet med vindmøller ikke er å produsere elektrisk energi.

Viktige argumenter mot vindmøller som følger:

Den lave infralyd (lyd med en frekvens lavere enn det menneskets øre kan oppfatte, rundt 20 hertz) som vindmøllene skaper virker negativt på menneskets nervesystem og kan være livs-truende.
Ingen vanlige kraftstasjoner har noensinne blitt demontert i hele verden som en følge av erstatning med vindkraft.
Det tar opp til 16 år å nedskrive karbonkostnadene som en vindturbin skaper, noe som minst er turbinens halve levetid.
Utgravingene og betongen alene for fundamentet vil avgi 50.000 tonn med klimagass til atmosfæren.
I tillegg alle klimagassene som avgis for å produsere alt stålet som skal brukes samt transporten av alle de flere 100 bladene på 7 tonn, samt tårnet, samt den beskyttende kapsling og generatoren som skal fraktes fra Europa og Skandinavia over hele verden på skip med dieselmaskiner.
Store jordmasser må graves ut for å skaffe tilveie 600 kg med sjeldne metaller for hver mølle pluss 700 liter hydraulisk olje som ofte lekker ut og ødelegger våtmarksområdene.
Vindmøllene er i mange tilfeller montert i områder for trekkfugl og tar livet av tusenvis under emigrasjonen.
Ingen type av de tre vanligste jordmark finnes i områder med vindmøller. Det mistenkes at det skyldes vibrasjoner i jordsmonnet. Dette betyr at jorden ikke er fruktbar uten jordmakk og derfor er jorden brakk uten høst.
Flaggermus og fugl blir trukket inn i luftsuget fra bladene og lungene eksploderer på grunn av trykkfallet. Ingen dyr finnes i området på grunn av den kraftige ioniseringen av luften, de overlever ikke.
Vindmøller er unntatt fra alt lovverk i forbindelse med byggeprosjekt, avstand fra boligområder, motorveier og spørsmål om drenering (for lekkasje av hydr olje).
Gårdsbrukere som leier landområder må underskrive på en taushetserklæring.
Regjeringen tilbyr advokater til vindmølle selskap
Regjeringen beskytter aldri et nærmiljø, gruppe eller person
Hver vindmølle ødelegger 13.000 kvm med landområde eller ca 13 mål.
Beboere forlater sine hjem i stadig større grad i Ontario, Canada
Flere og flere utkantstrøk er blitt forvandlet til spøkelsesbyer
Det finnes ingen kontrakt avtale om å fjerne møllene når levetiden er over og blir stående tilbake som skjemmende rustent skrapjern. Mye av det kan ikke resirkuleres.
Med vindmøllene har strømmen aldri vært dyrere.
De små vindturbinene i Atamont i California dreper årlig 1300 rovfugler, 70 ørner og 4700 fugler
Alt det ovennevnte er klare signaler om at kampanjene om grønn energi fra vindmøller er kun en dekkoperasjon hvor en ond og satanisk maktelite (The Powers to be) har satt seg som mål å ødelegge Norge, nordmenn og Verden; av den grunn ble bedraget MDG skapt.

Den destruktive planen bak det hele har et navn, nemlig AGENDA21-2030, som er offisiell på Regjeringens webside om et bærekraftig samfunn i fremtidens Norge. Pressa har totalforbud om å skrive om dette for å informere nordmenn om hva den går ut på.
Hovedargumentet bak Agenda21 er depoblasjon (avfolkning) for at verden skal være bærekraftig. Dette er allerede på gang blant handikappede og rullestolbrukere som mer og mer blir overlatt til seg selv for å lide selvdød. De er nemlig ikke bærekraftige i fremtidens Norge og skal elimineres. Dette ble tilogmed bekreftet 7.mai via sjefen for EMF (European Monetary Fund) som påla Norge å redusere støtten til de som ingenting har, altså de handikappede; de hadde blitt for dyre for det globale samfunnet.

Vennligst se denne gripende video fra Canada om hvor fortvilte borgerne er over myndighetens kyniske ansvarsløshet overfor sine egne og hvor alle deres rettigheter er ignorert, akkurat slik det holder på i Norge.DOWN WIND - Wind Farm documentary - FULL DOC in HD
Down Wind is the explosive documentary that examines Ontario's controversial rush into industrial wind farm development. Produced by Surge Media, Down Wind exposes ...
http://www.youtube.com

Nasjonale Varslergruppe avslutter med et sammendrag basert på denne rapport om at vindmøllefarmene inngår i en global destruktiv plan sammen med den mest avanserte teknologi i (EISCAT/HAARP), samt med den kontinuerlige GeoEngineering eller Værmodifisering (Chemtrails) som sprøyter ut tungmetaller som ender opp som nanopartikler i vår organisme for elektrifisering av menneskekroppen via Morgellons for hjernestyring fra EISCAT og 5G ved ionisering av de øvre luftlag ved hjelp av vindmøllene for å holde den globale antenna aktiv. Vi skal gjøres til zombies.

Derfor må dette stoppes NÅ

Derfor sier JESUS i sine brev til menneskeheten i 2001: "Når desperasjonen og fortvilelsen virkelig rammer dere vil dere undres over at jeg ikke advarte dere tidligere".

Vi i Nasjonale Varslergruppe har advart mange topp-ledere innen Næringslivet og topp-politikere siden 2009 om de mange faresignaler; det har aldri vært en tilbakemelding. De av dere som er istand til å svelge stoltheten og egoet over å ha feilet grovt er i utgangspunktet istand til å gjøre noe.
De aller fleste vil dessverre ikke være istand til å forstå hvor alvorlig situasjonen er, de vil kanskje aldri gjøre det senere heller.

Medlemmer av Nasjonale Varslergruppe har vært forsøkt myrdet 6-seks ganger siden 2015 av leiemordere gjennom PST. En overlevde ikke, en annen ble alvorlig kvestet; alt for å fortelle sannheten. La dette være en bekreftelse på at vi forteller sannheten og en pådriver til at nøkkelpersoner her MÅ VÅKNE OPP.

Til disse som er tilstrekkelig våkne:

Derfor har ÅNDSMAKTEN landet og erklærer:

FORDI MENNESKEHETEN STÅR PÅ RANDEN AV EN VERDENSKRISE AV ENORME PROPORSJONER, ER DET LIVSVIKTIG AT JEG, KRISTUS, KOMMER TIL ALLE SOM VIL LYTTE.

"For ingenting er skjult som ikke skal bli åpenbart. Heller ikke er noe gjemt uten at det skal bli kjent og komme for dagen"

JEG VIL ADVARE DEM I HØYE STILLINGER I KIRKEN, DOMSTOLER OG REGJERING SOM FEILER I DERES ANSVAR MOT MENNESKER I DENNE KRITISKE TIDEN. DE VIL EVENTUELT MOTTA TILBAKE ENORMT MER AV DEN MANGEL PÅ MORAL SOM DE VISTE NÅR DE MISLIGHOLDT SINE JORDISKE PLIKTER. DE VIL FØLE SMERTEN AV LIVENE TIL DEM SOM HAR BLITT SKADET OG ØDELAGT PÅ GRUNN AV DERES MORALSKE UAKTSOMHET, SPUNNET PÅ SINE EGNE LIV.

Til disse som søker trøst og beskyttelse i disse tider:

http://www.christsway.co.za

Christ Speaks His Truth/Home - Christ's Way
http://www.christsway.co.za
I, the CHRIST, Have descended from the Highest Celestial Realms in the Eternal Realms of Being to speak to you. I have come expressly to rectify the misinterpretations of my Teachings in PalestineAnders Pedersen
Offisiell Varsler

Nasjonale Varslergruppe

Medlem av FAMPO (Folkeaksjonen mot Maktmisbruk, Politistat og Overgrepskultur)

Nasjonale Varslergruppe er også innlemmet gjennom våre knutepunkter i New York, London, Melbourne, Roma, New Delhi o.a. for den globale spirituelle oppvåkning.
Anders Pedersen
 

RainMakers..1951

UNREAD_POST BmOnline » Tor Des 12, 2019 2:30 pm

While everyone is busy arguing that control over weather doesn’t exist, or that those who claim it does are crazy, conspiratorial nutters, actual history reveals that it not only exists, but was developed for an ulterior motive.

This video provides an interesting bit on General Electric’s Irving Langmuir, his ties to the brothers Vonnegut, and the military’s attempts at destroying the enemy with wicked weather.

In the sources shown in the video, Irving Langmuir and others admit to:

a) steering hurricanes,

b) causing a 1947 and 1948 hurricane to change course, resulting in the coastal destruction of American cities that wouldn’t have been hit by hurricanes,

c) seeding clouds, changing ice/snow and rain patterns,

d) creating the conditions for floods in the early 1950s which caused destruction and property damage throughout the mid-west, Galveston, Texas,

e) seeding clouds in New Mexico that either denied rain to the Eastern coast of the U.S. or overwhelmed other areas with too much rain… and well, much more.

SO?! What is happening now, today, and in recent years?

Of course, it is not admitted; the issue is deflected; critics are derided as conspiracy theorists, search engines and algorithms de-list, hide and suppress discussions of ‘chemtrails’ and ‘HAARP’ and ‘weather modification.’

However, experiments are taking place – likely covertly for military purposes – and admittedly under the guise of battling global warming / climate change.

How have we reached the point where few in the public are aware of the documented existence of this technology and the phenomenon of weather control? Why is rational or critical discussion of this issue ridiculed or even banned? What is the real agenda at work here?

This stuff is documented.

In the video above, a great deal of information was found in newspaper archives, as well as internet postings. However, it is also dealt with in academic literature.

Please read (or browse through) the paper “The pathological history of weather and climate modification: three cycles of promise and hype” (PDF) by academic James Fleming, of MIT, for more discussion on a) early episodes of rainmaking and weather modification, b) the period involving cloud seeding by General Electric scientists Irving Langmuir, Vincent Schaefer, and Bernard Vonnegut, et al. and also c) the current wave of climate change modification that remains ongoing.

https://humansarefree.com/2019/12/inven ... 8d7ac633b0
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2543
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Høyre

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron