Fremskrittspartiet, FrP

Hva er Fremskrittspartiet? Jo, det er Anders Langes parti, som kanskje hadde fungert om ikke Hagen kom og ødela det? Hagen kom som kjent fra Tate Lyle, "sukker-ungen". Sannheten er at FrP er et parti som har som oppgave å ta vare på "rasistene" i dette landet, som AP er meget fornøyd med, jfr å innføre globaliseringen. Et avtalt spill. Rasister fins ikke i Norge, men se på muslimene, der har du dem! Derimot finnes det flust med oikiofober i dette landet, faktisk så mange som 45 prosent lider av denne AP- sykdommen.-
Og av dem som er "fanget" i Europabevegelsen inne på Stortinget har soleklart denne forræderske ånd i seg. Storparten av det norske folk lider av uvitenhet, pga en korrupt presse. Media er med på bedraget mot Nasjonene- og for det globale helvetet.
Forumregler
Fremskrittspartiet er også for EU. C I Hagen sa ja til EU i 1995. Da meldte jeg meg ut av FrP på dagen!
http://bmonline.no/html/frp.html

Det er bare landsforrædere som endrer lover bak folkets rygg, for selv å gå fri- etter å ha sagt ja til EØS avtalen.
http://grunnlovens-vektere.com/html/votering.html

Synses du at det er greit at FRP har en hemmelig agenda? (Styrt av europabevegelsen)

Du kan velge 1 alternativ

 
 
Vis resultater

Fremskrittspartiet, FrP

UNREAD_POST BmOnline » Man Mar 02, 2009 10:35 am

Ja, så har vi Anders Langes Parti, hvor sukkerungen (Tate Lyle UK) Carl I Hagen tok over "styret." Jeg var en gang medlem i dette partiet. Det var etter at jeg som medlem i Tromsø Høyre meldte meg ut etter at de i 1993 gikk ut med at de ville inn i EU. Da meldte jeg meg inn i FrP i 1995, men så kom CIH ut med at han ville at FrP skulle ha Norge inn i EU- og innføre Euro som myntenhet i Norge. Da ringte jeg straks ned til Eli Hagen og fortalte at de bare kunne stryke navnet mitt på medlemslisten. Hva er det nå, sa Hagen?

Her kan du se hva disse vil, jo de vil ha Norge invadert av muslimer, det er hva Frp vil. Nå kan du lese denne lenken:

http://bmonline.no/html/hagen.html

og http://bmonline.no/html/frp.html og

http://www.frie-ytringer.com/?s=FrP&sub ... mit=Search

Et Globalt helvete er hva de vil innføre i stedet for freden og roden i dette landet.

http://www.grunnlovens-vektere.com/html/caleb.html

FrP for FRI innvandring.

NORGE
Per Sandberg og FRP er for fri innvandring


S. Listhaug lister seg av sted.

FrP for immanutdanning i Norge, hva skal dette bety CIH?

BmOnline

ps: Av en eller annen grunn ser det ut som ALLE disse partiene har en skjult agenda. Det er andre som styrer dem, ikke det NORSKE demokratiet, som noen tror og andre later til å tro. Fordi Norge mistet sitt demokrati i Jan- 1940. Kuppmakerne: Jesuittene, dvs katolikkene. Flere katolikker enn noen sinne bestitter viktige posisjoner i topp stillinger i Norge. Dette er "sjøgen" bak roret, og henne skal vi holde oss langt unna, jfr Norges Grunnlovs § 112. Så har vi nå fått vite at Josef Stalin stemplet sigd og hammer i baken på alle AP lakeiene i Norge. Det skjedde i 1938. Les mer:
viewtopic.php?f=79&t=443

Og Stalin og KGB har i dag full kontroll på Norge, Sverige, Danmark, JA hele EU og USA. De som sier at den kalde krigen er forbi, de lyver. Den begynte for alvor i 2001- og vi ser at det bare blir værre og værre.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2530
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Bompengene og FrP

UNREAD_POST BmOnline » Tir Apr 27, 2010 3:05 pm

Det viser seg at godeste "FrP prinsen" i OS fikk problemer da sentralstyret ikke ville ha ham inn i vervet, da de forkastet "prinsen" ved landsmøtet nylig. Søviknes hadde inngått et kompromiss i Os om en bompengering.

Som vi alle vet har Frp liksom gått ut med at de er imot bomringer, men hvem var det som sentralt gikk inn og støttet ordningen for nettopp bomringer?

Jo, Frp på tinget- sa ja til bomringer, var det noen som snakket om selvskudd?Vennligst

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2530
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Fremskrittspartiet, FrP

UNREAD_POST Copycat » Fre Mai 13, 2011 10:26 am

Her kommer noen snadder:

Oslo:

Den fargerike Frp-veteranen Henning Holstad ble avsatt som leder for Frps bystyregruppe i Oslo, etter en omstridt tur til Romania.
(Anmerkning: Høyst sannsynligvis på statens regning)

I Bærum lå Maamoen i strid med gruppeleder Anne Gerd Steffensen. Hun meldte seg til slutt ut og gikk over i Høyre, sammen med Henning Kolstad, Yngve Bjerke og Asbjørn Nilsen. De skrev at Bærum Frp hadde «etablert et regime lik det som fantes i enkelte diktaturer i mellomkrigstiden, der personlige meninger måtte utraderes».
(Anmerkning: Da vet vi jo hva det er som venter oss eventuelt i 2013)

Tidligere ordførerkandidat og kommunestyremedlem Liv Løberg i Vestby trakk seg fra alle partiverv etter oppslag om CV-juks.
(Anmerkning: CV-juks er alvorlig svindel som kan føre til fengselsstraff.)

Østfold Frp besto lenge av to fraksjoner som bekjempet hverandre. Den tid er forbi. Men litt spetakkel forekommer fortsatt, som da en tillitsvalgt sendte rundt et MMS-bilde av nyvalgt Frp-ordfører Eva Kristin Andersen iført Bandidos-genser.
(Anmerkning: Frp og Bandidos - jeg kan ikke si dette overrasker meg)

Thomas Amundsen og Robert Gruben i Nord-Odal fikk beskjed av fylkesledelsen om at de ikke hadde noen fremtid i partiet, etter at Amundsen hadde lagt ut en video av Gruben uten klesplagg nedentil. Men Amundsen sitter stadig i lokallagsstyret og er 3.-kandidat ved høstens valg.
(Anmerkning: Igjen - jeg er ikke overrasket)

Varaordfører Bent Moldvær ble renominert på topp, selv om hele Frp-gruppen i bystyret fastslo at han hadde brutt kommunens etiske regelverk. Det gjaldt en sak om boligkjøp som også omfattet også Frp-nestleder Per Arne Olsen.
(Anmerkning: Etiske regler finnes ikke i Frp-vokabulæret)

I Hol kritiserte gruppeleder Roar Strand partiet sentralt for manglende satsing på riksvei 7. Etter å ha blitt truet med eksklusjon, meldte han seg ut - og fikk følge av to andre kommunestyremedlemmer, størstedelen av lokallagsstyret og en rekke andre.
(Anmerkning: Er ikke Frp for bedre veier?)

Tidligere leder av Porsgrunn Frp, Jan Erik Parr, ble sammen med et annet medlem kastet ut fordi de protesterte mot skolenedleggelser. Beslutningen ble omgjort, men de to meldte seg likevel ut. Det samme gjorde bystyremedlem Jan Erik Lunde.
(Anmerkning: Satser ikke Frp på utdanning?)

Nyvalgt Bergens-byråd Øistein Christoffersen skapte oppstyr da han sammenlignet integrering av innvandrere med oppdragelse av barn og hunder.

- Folk ønsker å misforstå. Alle som har hund, forstår hva jeg mener, sa Christoffersen til bt.no
(Anmerkning: Som om dette gjør saken så mye bedre...)

Han og partifelle Liv Røssland gikk ut av byrådet i 2009, for å slippe å stemme for bompengefinansiering av bybanen. Da saken var avgjort, kom de tilbake.
(Anmerkning: Er ikke frpister solidariske når det gjelder bompenger?)

Foran siste nominasjon trakk Christoffersen seg som kandidat, og som leder av Bergen Frp, etter beskyldninger om stemmekjøp. Bystyremedlem i Bergen Siv Gørbitz ble kastet ut etter å ha fremsatt påstander om trusler og mobbing, blant annet at noen plasserte en naken mann på hotellrommet hennes.
(Anmerkning: Opportunister og mobbere - vil vi ha slike i makten?)

På Facebook skrev FpU-nestformann Stian Skjerven nedsettende om østeuropeiske sjåfører og om «jævla muslimsk pakk». Han meldte seg ut.
(Anmerkning: Ikke første gang vi har hørt slike rasistiske uttalelser)

En kvinnelig eks-lokalpolitiker har fortalt om angivelig sextrakassering av en mannlig kollega, som benekter dette.
(Anmerkning: Enda et overgrep?? )

En varaordførerkandidat fra Frp trakk sitt kandidatur, etter påstander om sex-sjikane fra to unge kvinner. Mannen skal bl.a. ha strippet på en fest, men benekter dette.
(Anmerkning: Ingen kommentar nødvendig)

Frps ordførerkandidat i Ørland, Svein Brevik, ble raskt kastet ut av partiet etter angivelig forsøk på samarbeid med de rødgrønne - noe han benektet. Flere medlemmer i Ørland og Åfjord meldte seg deretter ut, blant andre kommunestyremedlem Wenche Sundet i Åfjord.

Også kommunestyremedlem Erik Bakken i Hemne ble kastet ut etter valget, for å ha brutt en skriftlig avtale med Ap.
(Anmerkning: Nevnte jeg korrupsjon tidligere...?)

William Sjøstrand, vararepresentant i Sør-Varanger, meldte seg ut etter å ha stemt imot partiet i en utslippssak. En ny liste han står bak er politianmeldt fordi flere menn har signert på vegne av sine koner.
(Anmerkning: Frpister involvert i valgfusk?)

Her skal det ha oppstått sterke interne stridigheter høsten 2009, med påstander om valgfusk og underslag. Flere meldte seg ut, til dels i protest mot daværende stabssjef Geir Mo, som ledet et ekstraordinært årsmøte i februar 2010.
(Anmerkning: Valgfusk og underslag - dette blir bedre og bedre.)

http://www.aftenposte...
Copycat
 

Re: Fremskrittspartiet, FrP

UNREAD_POST Informanten » Lør Des 05, 2015 2:58 pm

Kjetil Oscar Sandvik Bjørgulf Mortensen, Har FRP løyet ? Nei må slappe av,kaller du det for å lyge, når dem ikke får gjennomslag på Statsbudsjettet, skjerp deg, Nå er det 20 år siden du har vært medlem da


Bjørgulf Mortensen He, he- tror du på julenissen i FrP, Kjetil Oscar Sandvik som er naglet fast i løgnen inne på stortinget? Husk, det er ikke bare FrP som lyver- men hele denne V-H illusjons aksens "demokrati"- som egentlig er det motsatte- parti krati- eller et meget kjent uttrykk fra POL POT regimer- et Per-fekt diktatur Kjetil.

Og om du har lyst å få litt vond i magen, så skal du bare høre på C I Hagen- det er altså helt sikkert og visst.

En gang løgner- alltid løgner- når det kommer til politikken som i dag kjøres på stortinget bak vår rygg- Kjetil.

Her kan du se årsaken som INGEN i media vil fortelle deg. EN hemmelig gruppe som har arbeidet imot oss siden 1969.

http://bmonline.no/html/eu_69.html

Dette dokumentet er hemmelig og ingen ønsker å snakke om det. Jeg sendte det til NRKs Valgskole i 2009 og ba de om å offentliggjøre dette, så Ola og Kari ble klar over demon kratiet på stortinget + alle løgnene så de ble klar over hvem de egentlig stemte på, når de stemte AP eller FrP, V eller Krf- så var det dette tverrpolitiske kartellet de stemte på, når de stemte FrP. Så de ble grundig lurt.

Og det er du nødt til å forstå og lese deg opp om- slik at du kan få de i kasjotten slik man gjør med ulovlig kartellvirksomhet inne i nasjonalforsamlingen. EN gjeng med landsforrædere er det vi taler om. Og hvilke fine ord tror du våre krigshelter har om disse "slikkepottene" på tinget? Bare å nevne den fornedrelsen våre krigsseilere ble utsatt for av KGB Jan agent Einar landsssviker Gerhardsen, skulle få lampene til å lyse ved tørrlagte fossefall!

Dette er viktig pensum i norsk politikk, om man vil være med i Hovedkvarteret. Ingen globalister får slippe inn, fordi de har hakekors både foran og bak, pluss sigd og hammer svidd inn i begge skinkene.

http://bmonline.no/html/grini44.html

Og her kan dere lese da NRK fikk beskjed fra meg i 2009 å offentliggjøre rasistene, nazistene og forræderne i kartellet på stortinget:

http://bmonline.no/html/nrk_1.html

For de som har lest seg opp, og skjønner at vi må gå tilbake i tid, for å se hva som kommer til å skje i morgen- les mer om NAZI -nrk som bad gode nordmenn om å legge ned våpnene i 1940- tenk det dere for noen nazsi svin!

Og det var GODE NORDMENN KGB agent JAN Einar Gerhardsen og Jens C Hauge skaut ned som fluer i 1945 fordi de kjente til sannheten om NAZI svina og statskuppet i AP. Les og bli opplyst om "lusa på gangen".

http://bmonline.no/html/1945.html

BmO

Du bør ta inn over deg at Norge etter 1940 ble en vasallstat under CCCP.
Informanten
 

Re: Fremskrittspartiet, FrP

UNREAD_POST BmOnline » Fre Apr 01, 2016 8:11 am

Her kan dere se hva FRP U med Anders Anundsen i sin tid var bekjent av, landssvikere av verste sort, les mer:

Forbausende fra Fremskrittspartiet.


FMI sendte litt brosjyrer til FpUs organisasjon for å utveksle brosjyrer. Men gjett hva som hendte? Les hva formannen i FpU svarte FMI. Det er helt borti staure veggene hva man opplever å få servert av lederen i FpU. Anders Anundsen har signert under brevet, som heller er kvalmende lesning.

Til Folkebevegelsen Mot Innvandring Postboks 1 6092 Eggesbønes.

Ad Mottat informasjon om FMI.

Det vises til mottat informasjon fra Deres beveglese. Fremskrittspartiets Ungdom er en organisasjon som har base i et liberalistisk tankesett, hvor enkeltindividets grunnleggende rettigheter står i sentrum, uavhengig av individets pigmentinnhold. I denne ideologi ligger også enkeltindividets rett til å tro på den gudeskikkelse de finner hensiktsmessig. FpU mener prinsipielt at individet skal kunne bevege seg fritt over landegrenser, forutsatt at dette ikke medfører økonomiske eller vesentlige sosiale problemer for det landet individet vil flytte til. I dag er dette selvfølgelig bare en utopi, og i en slik situasjon bør det være vesentlige restriksjoner på innvandringen. Imidlertid er FpUs argumentasjon milevis unna den FMI benytter seg av.


Det gjøres derfor oppmerksom på at Fremskrittspartiets Ungdom tar sterkt avstand fra FMI, og det organisasjonen står for og måten budskapet fremmes på.

FpU er ute av stand til å forstå årsaken til at Dere velger å sende slik informasjon til FpUs sentralorganisasjon og deler av vår post, og forventer respekt for dette syn.


Anders Anundsen

Formann

Fremskrittspartiets Ungdom


I VG i fjor den 9 sept. uttalte partiets formann Carl I Hagen seg positivt til FMI og organisasjonens vedtekter. Han hevdet sogar at AP hadde adoptert et viktig punkt i FMIs vedtekter, nemlig hjelp nær hjemstedet.

I lys av å ha sett at FRP har vinglet side til side i innvandringspolitikken, har de i den senere tid vært det partiet som har argumentert med strengere innvandringspolitikk, men det er bare i teorien.

I praksis gjør de det motsatte.

Men direkte komisk blir ungdomsorganisasjonens liberalisme når de ikke ønsker å motta informasjonsmateriell med annet budskap enn deres eget. Hva blir igjen av liberalismen?
Men også hovedpartiets holdning blir av og til vanskelig å akseptere, og flere av partiets stortingsrepresentanter har ikke sagt et eneste ord om innvandringspolitikken, hvor det var nettopp dette som bragte dem inn på tinget med en årslønn på kr.420.000, -pr år. Det kan man kalle svikere av verste sort.

ERIK GJEMS-ONSTAD

Kommentar bmo:
Ja, her ser dere hvorfor FrP dingler i galgen. De sier en ting, og gjør akkurat som AP og de andre pluss moms.
Nå skjønner dere nok ennu mer hvorfor dere IKKE skal låne deres ører til FrP eller CI Hagen?

Ikke lytt til disse russekatankene inne på stortinget og i regjeringen. De er ikke til å stole på jfr statskuppet og det illegale og ulovlige kartellet på stortinget, les Venstre- Høyreaksen- er ikke annet enn en illusjon om at Norge har et demokrati. Det har ALDRI eksistert innenfor denne diktatoriske V-H aksen.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2530
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Carl i Hagens gullpensjon, FrP

UNREAD_POST Informanten » Lør Apr 02, 2016 11:53 am

Carl I. Hagen fikk ikke medhold i pensjonssaken. Høyesterett slår fast at Staten hadde rett til å endre pensjonsordningene for tidligere stortingsrepresentanter.

– Jeg synes det er trist fordi det svekker grunnlovens § 97, og jeg er skuffet over at høyesterett tar det for gitt at det er behov for innstramninger i pensjonene, sier Hagen til NRK.

Høyesterett har tirsdag og onsdag denne uken behandlet tidligere FrP-leder Carl I. Hagens krav om å beholde sin gullpensjon fra Stortinget uavkortet.

Carl I. Hagen fikk ikke medhold av Høyesterett i at bestemmelsen om regulering av stortingspensjoner er i strid med forbudet mot å gi lover tilbakevirkende kraft i Grunnloven § 97 eller med eiendomsvernet etter Den europeiske menneskerettskonvensjon.

Det er tredje tapet i retten for Hagen i denne saken.

– Det svekker avtaleretten. Der hvor veldig mange har trodd at en avtale er en avtale som skal holdes, så sier i realiteten Høyesterett at selv om det står i en lov at du har rett på visse ting så kan Stortinget endre det med virkning for dem som allerede er i pensjonsalder. Og det synes jeg er usedvanlig trist, sier Hagen.

Stortinget vedtok i forbindelse med pensjonsreformen i 2011 at pensjonsutbetalingene både for stortingsrepresentantene og andre alderspensjonister skulle nedjusteres hvert år på grunn av økende levealder.

Hagen sier at han håpet Høyesterett ville vurdere hele pensjonsreformens berettigelse.

– Den økonomiske situasjon som er uendelig mye bedre enn man drømte om for 15 år siden, og så gjør man det mulig å pensjonsregulere for alle pensjonister når det er andre ting man kunne gjort i statsbudsjettet? Man har altså godkjent å redusere pensjonen for norske pensjonister, mens man opprettholder enorme overføringer til andre land og andre borgere. Jeg er skuffet, sier han.

Høyesterett la i sin vurdering blant annet vekt på at endringen ikke innebærer et særlig omfattende inngrep, og at stortingsrepresentantene ikke kan ha hatt en berettiget forventning om at reguleringsmekanismen skulle bestå uendret. De samfunnsmessige hensyn bak pensjonsreformen, som økonomisk bærekraft, likebehandling og en rettferdig fordeling mellom generasjonene, måtte etter Høyesteretts syn veie tungt.

Tidligere har både trygderetten og lagmannsretten avvist at endringen var i strid med Grunnloven.

I den gamle ordningen var Hagen sikret 66 prosent av lønna til en sittende stortingsrepresentant, mens den nye pensjonsordningen følger den generelle lønnsutviklingen minus 0,75 prosent.
Til retten etter pensjonsreform

Hagen gikk til sak mot staten etter Stortinget endret pensjonsordningen i 2011, og pensjonen hans ble redusert. Han mener selv han aldri burde vært omfattet av endringen, fordi han allerede var pensjonist da endringen kom. Han ble pensjonist i 2009.

Stortinget vedtok i forbindelse med pensjonsreformen i 2011 at pensjonsutbetalingene både for stortingsrepresentantene og andre alderspensjonister skulle nedjusteres hvert år på grunn av økende levealder.

Hagen mener dette strider mot grunnloven, og at Stortinget gikk utover sine fullmakter da nasjonalforsamlingen vedtok kutt i den svært gunstige stortingspensjonen.

Merk dere folkens at C I H sa i 2005 at Grunnloven var gått ut på dato, det burde har sannelig notere seg, synd og skam er bare forbokstaven!! På lenken over her kan dere se at CIH kunne trøste oss alle med at Grunnloven var gått ut på dato. Hva er det som feiler Car I Hagen? Lider han av hukommelsestap?

Cih_pensjon.jpg
Carl I. Hagen gikk til sak etter at pensjonen hans ble endret etter at han gikk av med pensjon.
Foto: Johan B. Sættemhttp://www.nrk.no/norge/hagen-tapte-i-h ... 1.12811310
Informanten
 

FrP- ut av Regjeringen 20. januar 2020

UNREAD_POST BmOnline » Man Jan 20, 2020 7:43 pm

Nå, ser dere hva som skjer i kulissene? Legg merke til mørkemannen og Kgb Agent "Martin" Jonas G Støre- som lager røre.

Han har fått for seg at det skal bli fred med AraberPartiet, AP- men ikke hør på ham, fordi han lyver.

Nå kan dere se nøye på disse "sirkusartistene" i V-H aksen- de kommer for en dag. ALLE arbeider kun for KGB- og har ALDRI brydd seg om nordmenn og Norge, men pengene våre er de veldig glade å slå kloa i, derfor monsterkabler, Vindmøller og BomPenger and- "you name it" i bøtter og spann.

Kartellvirk1.jpg
Her ser dere nøyaktig hvordan illudere at man tar tak i Kartellvirksomhet, merk dere at Stortingets ulovlige Kartellvirksomhet siden 7. mai 1969- ikke blir prioritert av PST eller purken som er skurken! Vipps der har dere det- helt gratis!


Trodde dere virkelig at V-H aksen har hatt støtte i folket? Fortell, fortell- ikke i noen av disse sakene som er blitt tredd nedover hodene på folket har de fått aksept for å gjøre- alt er FAKE- jfr EØS og EU skandalene i hytt og gevær.

De taler mot bedre vitende med vilje- om bagateller som folk flest er enige om, men i det store og hele er det null aksept bl.a. om muslimifiseringen og invasjonen av fremmede til Norge- som ALDRI er blitt lagt fram i en real høring, men bare presset det på oss- akkurat som med Utøya drapene den 22. juli 2011.

Nå er det på høy tid å sparke ut disse lystløgnerne og få inn gode nordmenn i styre og stell en gang for alle-.

Her kan dere lese om Kartellet til øyet blir stoort og vått- tenk det dere- når har disse "lemmene" på tingen brydd seg om oss og våre saker i stort og smått?? Svaret er et entydig ALDRI !!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2530
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til FrP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest