Virkelighetens Animal Farm i Venstre, Trøndelag og Norge

Her har dere nazi-partiet etter AP. De rødgrønne. Blander du rødt og grønt= brunt grums.

Ikke la deg trollbinde av disse nasjonalsosialistene som bruker våre skattepenger på overgripere. Se, mordere får betalt fra Norge i fremmede fengsler.
Forumregler
Merk dere at SV og V hjelper AP og de andre med å rive Norge i stykker. De er halvveis nå. Ved å sette dem i fengsel alle sammen, så kan vi unngå katastrofen. De har brutt med Norges Lover og vår Grunnlov ved kartellet på stortinget.

http://bmonline.no/html/svskudd.html

Virkelighetens Animal Farm i Venstre, Trøndelag og Norge

UNREAD_POST BmOnline » Lør Jan 20, 2018 11:33 am

Norulv Øvrebotten

Virkelighetens Animal Farm i Venstre, Trøndelag og Norge

Alle dyr er like, men noen dyr er likere enn andre, sa grisen Napoleon i George Orwells Animal Farm, den mest kjente satiren over totalitære og undertrykkende Josef Stalin og Sovjetunionen, som 10. janaur 1940 like godt stjal hele statsmakten i lille Norge og dermed gjorde et smart statskupp som følge av kommunistisk bedrag kamuflert som smart jus.

Dette kuppstyret og regimet fra øst som er blitt skikkelig befestet gjennom mange familier og slekter i særlig Oslo gjennom generasjoner, danner den dag i dag grunnlaget for både Venstre og de andre norske partiene som utgjør den demokratiske masken for den doble staten. Som Kreml etablerte for 78 år siden og som i en falsk flaggoperasjon med 77 drepte er blitt indirekte styrket på KGB-vis siden 22. juli 2011.

"Ideen om objektiv sannhet forsvinner langsomt. Løgnene vil bli en del av historien," sa også George Orwell, som er en av de mest samfunnskritiske forfatterne som verden har fostret.

Det siste viser seg på så mange nivåer i Norge. Hvis du lever i en løgn, blir det etter hvert vanskelig å forholde seg til noe annet enn konsekvensene av den.

Dette fenomenet har vist seg i såvel oppfattelsen av terror og den forutgående historien om Norge som er bygget på følgene av de samme smarte kommunistiske bedragmetodene fra Stalins tid.

Disse teknikkene er nå avslørt og konsekvensene i stor grad kartlagt fra mikro til makronivå både i Norge og andre vestlige land, medregnet USA.

Når du har funnet ut hvilke prosesser som skaper virkeligheten til enhver tid, har du et sikkert redskap til også å finne ut hva som er skjedd i realtid, eller i sanntid, som også noen kaller det. Du kan bruke skalpell på historien.

Når kulturminister Trine Skei Grande skal prøve å lyve seg ut av en ikke så helt heldig sex-historie med en ung gutt i Trøndelag, går hun til en av de mange mafiaadvokatene som Kreml har for å utøve den virkelige makten over Norge, nemlig i russiskstyrte Stay Behind.

Det første totalitære grepet fra en mafiaadvokat for Kreml i Oslo er å snu opp ned på forhold mellom mennesker, og derfor blir den traumatiserte gutten som Trine Skei Grande hadde sex med i en åker i Trøndelag i 2008, sjokkert når han her om dagen oppdager at kulturministeren i ettertid plutselig påstår at han hoppet på henne og dermed var hun et offer og han en overgriper.

Siden russisk mafia og den organiserte kriminaliteten som er bygget opp under Moskva i Norge gjennom langt over 78 år, har kontroll over alle de gamle mediene i landet, blir en slik historie da den offisielle.

I hvert fall så offisiell at statsminister Erna Solberg har lagt den til grunn da hun gjorde Trine Skei Grande til kulturminister med makt til å bestemme hvem som skal leve og dø innenfor den usedvanlig sterkt statssubsidierte medieverdenen i Norge.

Mange generasjoner med sovjetisk kultur, særlig innenfor helse og jus, har visket ut skillet mellom løgn og sannhet.

Politisk korrekte mennesker er dagens kommunister og nazister i sinnet, og de godtar ikke noen nøytrale fakta, som George Orwell kalte uomtvistelige kjensgjerninger som er sikre.

Fakta blir oppfattet som meninger av fanatiske mennesker. Nå mer enn noensinne.

Vi har et mediepolitisk kompleks i Norge slik som i USA, Sverige, Tyskland og stort sett ellers i Vesten, som er gått fra Logos til Mythos, altså den motsatte veien av hva de store antikke tenkerne på Sokrates, Platons og Aristotels tid gikk for å bane vei til en langt senere opplysiningstid og industrialisme. Med den velferd som da fulgte.

Evnen til logisk tenkning og til rasjonelle handlinger er gått tapt sammen med evnen til prinsipiell tenkning.

Derfor kan en politiker som Trine Skei Grande mene at de såkalte prinsipper som hun legger til grunn for andre politikere i partiet ikke har noen relevans for henne selv, og for de få fortsatt oppegående mennesker i Norge som heller ikke ser på intelligente mennesker som gale og sprø slik dumme folk gjør, er det en lidelse å følge slike politikere som Grande når de uanfektet hever pekefingeren mot alle og enhver, men ofte ikke forstår at den kan ha noe med dem selv å gjøre.

Denne totale mangelen på rasjonalitet går igjen i det mediepolitiske komplekset og gjør det umulig for andre å få tak på virkeligheten og forholde seg fornuftig til hva de styrende holder på med. Noe som i seg selv er undertrykkende og totalitært.

De siste dagene er det gjennom nye medier på Internett kommet fram stadig nye eksempler på at kulturministeren har et prinsipp for andre og ingen liknende for seg selv.

Her skal jeg presentere et nytt eksempel på en slik ulik behandling og hvor absurd virkeligheten da kan bli. Sett med dagens kunnskap om statsråden.

En grunnleggende forutsetning for rasjonalitet er at like tilfeller blir behandlet likt. Dette er grunnlaget for vestlig sivilisasjon.

Alternativet er barbari. Enten det er kommunistisk eller ikke.

Så saken om Trine Skei Grande har langt større dimensjoner enn sex i en åker.

Å arrestere henne og Erna Solberg, statsministeren, for alle motsigelser med bedrag til følge og alle løgnene, er å slå et slag for et samfunn tuftet på vestlige verdier, på vestlig rasjonalitet og sivilisasjon.

Intet mindre.

https://www.aftenbladet.no/lokalt/i/djq ... indrearige
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2042
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord

Gå til Sosialistisk Venstreparti og V

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest