Vil ha bort Grande Åker Trine

Her har dere nazi-partiet etter AP. De rødgrønne. Blander du rødt og grønt= brunt grums.

Ikke la deg trollbinde av disse nasjonalsosialistene som bruker våre skattepenger på overgripere. Se, mordere får betalt fra Norge i fremmede fengsler.
Forumregler
Merk dere at SV og V hjelper AP og de andre med å rive Norge i stykker. De er halvveis nå. Ved å sette dem i fengsel alle sammen, så kan vi unngå katastrofen. De har brutt med Norges Lover og vår Grunnlov ved kartellet på stortinget.

http://bmonline.no/html/svskudd.html

Vil ha bort Grande Åker Trine

UNREAD_POST BmOnline » Ons Feb 13, 2019 9:25 am

Det er flere årsaker til at Grande Åker Trine ikke er så populær som leder av Venstre. Mange er det som har rømt partiet Venstre nettopp på grunnlag av dårlig dømmekraft og meget grumsete oppførsel privat. Er det slik at man ikke skal stille krav til dem som skal være i rampelyset? Hvor har moralen tatt veien?

V-Grande lite egnet.gif
T S Grande er ikke populær som leder av Venstre. Men det har dem alle helt rett i, snarere hvorfor har de ikke kastet henne for lenge siden?


Nå er denne saken ikke ensom svale, fordi ALLE som er innenfor V-H aksen er like ille. Men nå begynner folket å skjønne tegningen- AT alle er ULOVLIG ved "kogens bord". Hele svindelen ble icenesatt ved statskuppet i 1940, hvor det 89. storting ved Nygaardsvold faktisk stjal makten fra FOLKET- ved at han nektet å avholde stortingsvalget høsten 1939. På denne bakgrunn sitter HELE gjengen i dag ULOVLIG ved makten. DE er ikke troverdige noen av dem. Dette er hva folket nå begynner å skjønne.

Kongen er like ugyldig- og har null han skulle ha sagt, fordi Haakon den Vll rømte fra Norge i 1940- og var borte lenger enn 6 mnd. Ergo abdiserte Kongen- ved ikke å komme tilbake før 6 mnd var gått.

Men Venstre er like ILLUSORISK ved makten- som alle de andre. Det finnes ikke NOE som helst seriøst ved noen av dem. De spiller sine roller for å lyve og bedra velgerne- som har NULL og NIKS de skulle ha sagt, uansett hva de stemmer på har INTET å si. Dette er bedraget som stortinget utøver mot det norske folket- etter statskuppet i 1940. Våkn opp!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2565
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Vil ha bort Grande Åker Trine

UNREAD_POST BmOnline » Ons Feb 13, 2019 9:45 am

Venstre faller og faller-, men det gjør ALLE de andre også.

Folket i Norge begynner å se tegningen etter statskuppet i 1940- og vet nå at INGEN av dem på stortinget farer med sannheten, men kun bedrag mot egen befolkning.

Kan man da undre seg over at det blir lynsje-stemning?

V mister medlemmer.gif
Så det er ikke bare Venstre som mister medlemmer- det gjør så visst HELE V-H aksen som nå er avslørt som bedragere!


Tenk, de har sittet på stortinget i 80 år og diktet og løyet folket i Norge opp i sky. I alle valg som har foregått- er det INTET som har gått velgernes vei. Kun 2 promille på statsbudsjettet- uansett hvem som har makten. Har vi da et demokrati? NEI!

Det som skjer i dette skuespillet- er at VI skal tro at de andre er noe å stemme på, ser dere. Men det er akkurat hva NRK ønsker at folk skal tro på, nemlig at nå kan man feks stemme på noen andre. Ser dere tegningen? Dette er karusellen på tinget. SOM ALDRI har hatt noe som helst med styringen av Norge å gjøre. Det er KARTELLET som styrer bak vår rygg. Det samme gjelder blekka, ja samtlige riksaviser i Norge- får godt betalt for å holde kjeft- og den røde pressen alene får6 milliarder kroner pr år for å sove på jobben.

Trodde dere at vi hadde en FRI presse? Å langt ifra- den er styrt 100% av Kreml.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2565
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Sosialistisk Venstreparti og V

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron