Grunnlovsutkast og sitat fra 11- og 12- hundre tallet

Grunnloven i Norge er endret av kuppmakerne.
Riksrettssak er rett medisin til dem.

http://bmonline.no/html/riksrett.html
Forumregler
Stortinget hevder at vi har et demokrati i dette landet. Men sannheten er at vi har et parti-diktatur.
Idet samtlige folkevalgte har deltatt i en forbrytelse så rammes de av Straffelovens §§ 83 og 330. Ingen vei utenom RIKSRETT!

Grunnlovsutkast og sitat fra 11- og 12- hundre tallet

UNREAD_POST BmOnline » Ons Jan 22, 2014 12:38 pm

Eiliv Bakke har utredet flere viktige saker vedrørende Norges Grunnlov og det korporative tyveriet av våre rettigheter ved ulovlige Grunnlovsendringer igjennom årtider.


Den nåværende enhetsforvaltningen er særdeles uheldig fordi politikerne her sitter på alle sider av bordet og bestemmer.
På den ene siden stifter de lovene og på den andre siden styrer de det økonomiske liv.

For at landets lover skal gjelde likt for alle statens borgere, må man i statslivet ha en spesiell forvaltningsordning. Den må være basert på sentrale organer som kan sikre en lik behandling i statsområdet.

Det økonomiske liv og statslivet må ha hver sin styreordning. Blir det økonomiske liv påtvunget den styreform som statslivet må ha, vil ledelsen av det økonomiske liv bli sentralisert. Det man oppnår, er embetsvelde på det økonomiske livs område.

Slår man det økonomiske liv og statslivet sammen, oppstår det også en kamp mellom statslivet og det økonomiske liv, og i denne kamp taper statslivet. Det ligger i det økonomiske livs eget vesen at det trekker alt og alle inn i sin malstrøm.
Det gjør alt og alle til vare.

Derfor må det økonomiske liv alltid begrenses av et selvstendig statsliv som kan beskytte menneskene på grunnlag av de alminnelige menneskerettigheter. Det økonomiske liv er ikke av seg selv i stand til å sette de nødvendige grenser.

Når det økonomiske liv og statslivet slås sammen, blir staten gjort til et redskap for de økonomiske krefter, og staten er ikke lenger i stand til å beskytte menneskene på grunnlag av menneskerettighetene. Staten opphører å være rettsstat. Forholdet slår om. Menneskene blir stående forsvarsløse overfor en egenrådig statsmakt.

Rettslivets forvaltningsordning må organiseres fra statens sentrum og utover.
Det økonomiske livs forvaltningsordning må vokse frem ut ifra det assosiative*) prinsipp, mens
Kulturlivets forvaltningsordning må bygge på enkeltmenneskers fulle disposisjonsfrihet.

*) assosiativ av assosiere seg = slutte seg sammen for å drive økonomisk virksomhet i fellesskap.

Kommentar BMO: Her kommer det til uttrykk at tregreningsideen i å styre landet på ikke ble satt ut i livet da Grunnloven ble tatt i bruk etter 1814. Men det lå klart i kortene et skille fra grunnlovens far i de tre forskjellige liv som beskrives her. Jeg må si dessverre. For var det noe som skulle vært innført i dag, så er det akkurat denne styringsformen, ved å frata staten, økonomilivet, kulturlivet og la staten ta seg av rettslivet alene. På dette grunnlag vil således et oppegående demokrati kunne bli ivaretatt igjennom Norges Grunnlov, jfr Falsens vilje.

Økonomisk Frigjøring - Eiliv Bakke.pdf
Sitater fra 11 og 1200 tallet om endringer i økonomisk styring, hvor folkets makt gradvis blir stjålet.
Økonomisk Frigjøring - Eiliv Bakke.pdf (126.88 KiB) Vist 630 ganger


I Pakt med Grunnlovsutk.pdf
I Pakt med Grunnlovsutkastet
I Pakt med Grunnlovsutk.pdf (1 MiB) Vist 617 ganger

Her kommer det frem hvor meget viktig Falsen så at Grunnloven var. Men så viser det seg at Politikerne har snakket sammen, les rottet seg sammen, fordi de ville IKKE at folket skulle få makten igjennom Stortinget. Slik har løgnen vært i alle år siden 1814. Vi har hatt et diktatur hele veien-. Statskuppet ble utført i 1938 med virkning fra 10. januar 1940- og etter Krigen opprettet så Einar Gerhardsen en ny regjering 5. nov 1945 på dette statskuppet. Siden har løgnhalsene vanstyrt landet Norge.


BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2612
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Grunnlovsutkast og sitat fra 11- og 12- hundre tallet

UNREAD_POST BmOnline » Man Sep 12, 2016 9:58 pm

Folket i Norge er fraværende når det kommer til disse sakene å se hva som egentlig skjer. De ser det ikke, og når de oppdager det, så tror de ikke sine egne øine. Her kan dere se hva dagens bloggere og div skriver om Grunnloven for bare et år siden om dette såkaldte grunnlovsjubileet. De tror glatt på globalistenes løgn- og siterer at enemannsveldet ble fjernet i 1814, mens det egentlig ikke skjedde så store forandringen annet enn at korrupte politikere og frimurere tok makten i Norge.

Løgn om at enemannsveldet ble avskaffet i 1814.

I dag - 8. desember - er det 200 år siden nordlendingene for første gang siden vikingtiden møttes til et valgting for å velge sine representanter. Alle amt (fylker i dag) skulle velge landets første stortingsmenn til stortingets møte i 1815.

Riksforsamlingen på Eidsvoll 1814 ga oss en grunnlov & rammene for et moderne samfunn etter eneveldets avskaffele.

Første storting 1815 (som satt sammen i over 12 måneder til sommeren 1816) tok den enorme oppgaven med etablere en nasjonalstat med lover, forvaltning, domstoler & strukturer som grunnlovsfedrene ikke rakk å utforme, enn si tenke på.

Dette står å lese på tidogrom.blogspot.no i Bodø.

http://tidogrom.blogspot.no/
....................................................
Som dere leser over her, noen tror på løgnen- og ja det er flere som har gått i den fellen.

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Sep 12, 2016 9:58 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2612
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Grunnloven

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 5 gjester

cron