VESTEN GRAVER SIN EGEN GRAV

Jeg arbeidet innen samferdsel, 30 år i Luftfartsverket.

I dag kalles det Avinor.

Moderator: BmOnline

Forumregler
Både statens Vegvesen og Luftfartsverket ble rasert av Globalistene.

VESTEN GRAVER SIN EGEN GRAV

UNREAD_POST Amund » Lør Mai 02, 2015 9:29 am

VESTEN SOM GRAVER SIN EGEN GRAV.
år man ser hva som holder på å skje med flyselskapet Norwegian, da blir man både trist og lei. Selskapet har fra før av et underskudd på 1,6 milliarder kroner, mye grunnet det nye Dreamliner-flyet som ble et mareritt fra begynnelsen. For hver dag denne streiken nå pågår i Norwegian, så renner det ut mellom 50-70 millioner kroner. Og dette kan bare ikke fortsette! Jeg legger merke til denne nordlendingen som er forhandlingsleder i Parat, viser svært liten forhandlingsvilje overfor Norwegian. Dette er både farlig og svært arrogant! Og det kan få meget alvorlige konsekvenser dersom han ikke fatter og begriper og innser, at vett og forstand snarest må kobles inn!
Dette som nå hender med pilotene i Norwegian var noe jeg visst ville komme før eller seinere. Som sjømann fikk jeg og alle andre norske sjøfolk kjenne globalismens og mammons iskalde vesen og klare tale, der vi ble fratatt våre jobber og sendt i land på 80/90-tallet. Og erstattet med billigere mannskap fra Østen. Selv hvor mye vårt forbund protesterte og vi demonstrerte (streik var forbudt) så var slaget tapt Det var ingen bønn, for vekk skulle vi! Hadde heller ikke slike hardnakkede representanter som denne fyren fra Parat. Derfor var det en svært lett match for rederne å sende mange tusen norske sjøfolk rett i arbeidsledighet.
Nei, det er ikke Kjos i Norwegian som er den store stygge ulven, eller problemet. Dette har nemlig med noe som heter Outsourcing, globalisme og penger å gjøre. Og det klarer ingen fagforeninger i Norge å stoppe! La det være helt klart. Tiden med å kreve noe som helst er forbi! Heretter vil realitetene vise seg sterkere og sterkere, og problemene for vil stå i kø for både sjåfører, butikkpersonale, IT-utviklere, IT-drift, økonomi, regnskap, callcentre, snekkere, bygningsarbeidere og industriarbeidere. Før eller siden vil Norwegian bli et selskap uten norske ansatte. Her blir det lite norsk igjen, og det grunnet globalisert eierskap og lavkostarbeidere. Jeg er 100 prosent sikker på at Norwegian blir nødt til å outsource og trolig flytte dit arbeidstakerne er billigst og minst brysomme!
Det er jo ikke vanskelig å se den økende arbeidsledigheten i Vesten, der vi også blir mer og mer akterutseilt. Dette har nemlig med liberaliseringen og globaliseringen å gjøre. Men hva kan vi gjøre? Ingenting! Bare stå der og se på at alle våre konkuransefortrinn selges på billigsalg og flyttes grunnet kortsiktig gevinst. Om 15-20 år, når Vesten ikke har en eneste ingeniør, ikke en eneste pilot, ikke en eneste fabrikk eller et eneste utviklingsmiljø, da kommer vi her i vestlige land til å flomme over av billig arbeidskraft, nemlig oss sjøl. I tilegg til titalls millioner innvandrere som er mer eller mindre ubrukelige analfabeter, og som bare skal ha. Og da er alt av konkurranse vekke for alltid. Vi har da heller ingen infrastruktur, ingen med erfaring og intet miljø rundt innovasjon og nyskapning.
Ingen tvil om at den liberaliserte og globaliserte utviklingen er styrt og trolig et villet selvmord for Vesten. Et selvmord våre politikere applauderer, der de ikke engang forstår hvilke stor tragedie Vesten er blitt utsatt for. For selvmordet ligger i å tro at man selv kan definere hva man vil forholde seg til av rammer og avtaler. Noe som ikke finnes i andre deler av verden. Der Parat for lengst burde stikke fingeren i jorda og stoppe side skadeverk overfor Norwegian. For det er veldig trist å se at pilotene ødelegger egen selskap gjennom ei fagforening som enda ikke har forstått bæra!

NARVIK, 09.03.2015
Amund Garfors, Trålveien 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206 968/00016
Amund
 

Gå til Samferdsel

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron