Grunnloven gått ut på dato?

Grunnloven i Norge er endret av kuppmakerne.
Riksrettssak er rett medisin til dem.

http://bmonline.no/html/riksrett.html
Forumregler
Stortinget hevder at vi har et demokrati i dette landet. Men sannheten er at vi har et parti-diktatur.
Idet samtlige folkevalgte har deltatt i en forbrytelse så rammes de av Straffelovens §§ 83 og 330. Ingen vei utenom RIKSRETT!

Grunnloven gått ut på dato?

UNREAD_POST BmOnline » Ons Des 30, 2015 11:22 pm

Er Grunnloven gått ut på dato, slik CIH sa i 2005?

Nei, så aldeles ikke. Men politikerne er gått ut på dato, pga statskuppet i 1940, den 10. januar. :shock:

Grunnloven gjelder ALLE nordmenn som ble frastjålet sin fødselsrett til å stemme på nytt storting hvert 3. år. Mens kuppmakernes lover er Ugyldige, jfr Strl §83.

§ 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år.

Selv om kuppmakere prøver å skjule sine spor ved å slette/endre/ oppheve lover og forordninger fra tiden før statskuppet, så er dette UGYLDIG- fordi statskuppe er kriminellt- hvor FOLKET er satt utenfor sin rett til bestemme, jfr § 112 i grunnloven. Så kuppmakerne skal fjernes av det folket, som de brøt tillitten til. :shock:

Og merk dere- at kuppmakere IKKE kan lage lover eller endre lover for Norge. Det er det bare det norske folket som har lov, MYNDIGHET til. Politikerne er forpliktet å følge LOVEN slavisk, og ikke etter suget for deres egen renominasjon til stortinget! Det er folkets RETT til å velge nytt Storting hvert 3. år, jfr §112 i grunnloven. Men denne retten stjal kuppmakerne ifra FOLKET den 10. januar 1940. Alle som har sittet over 3 år etter 1940 fram til i dag- er uten legitimitet- og INGEN trenger å lystre banditters vedtak, det være seg stortingspresidenter, politi eller dommere. I kasjotten hører de hjemme!
De har forbrutt den fornødne tillitt som var dem gitt, og de rammes av den urett som er begått av dem selv mot FOLKET. Ingen nordmann trenger å legge to pinner i kors for å la seg hersje av dem!
Her kan dere lese hvordan de gjorde det i 1940 den 10. Januar:

Du ser tegningen her, statskuppet skjedde i 1940 den 10 januar, og i skyggen av ww2. Da stjal de makten fra folket, ved å nekte oss å ha stortingsvalg hvert 3. år som grunnloven krever i §112- i 1939.

De endret således stortingsperioden til 4, fire år- uten å rådføre seg med folket, ergo et statskupp. INGEN i NORGE er forpliktet å følge kuppmakeres ULOVLIGE lover og forordninger- fordi de er innført stikk i strid med FOLKET og Grunnlovens prinsipper- som SKAL følges SLAVISK. Politikerne er satt i folkets sted for å tjene FOLKET, ikke motsatt- slik det er i dag!

viewtopic.php?f=92&t=2781&p=3768...

regjeringen matt.jpg
Kartellet og Stortinget og regjeringen er Sjakk Matt, få de bort!!

Ja, de er Sjakk Matt! Få de vekk!

Folket i Norge grundig lurt av globalistene på Stortinget


Hva FRP sier og hva de egentlig gjør er noe man bør ta inn over seg. De er ikke hakket bedre enn AP. Hvorfor?

Jo, fordi dere er blitt GRUNDIG lurt i ALLE år!

Det er ikke FRP som kjører agendaen til FrP, nix- hvem er det som kjører da? Jo, KARTELLET på Stortinget som INGEN snakker høyt om!!

Hører dere?

FRP kan ikke gjøre en fis, eller legge til ei flis- uten at Kartellet avfeier det som vås. Ja som ei GÅS!

Her kan du lese om Kartellet som INGEN snakker om:

http://bmonline.no/html/kartellet.html

Og dette gjelder ALLE parti som er bundet inne i dette tverrpolitiske kartellet som bare Bondevik har omtalt da han bidro med bomber over Jugoslavia i 1999. Sjekk også Kristian Kahrs på google om Bondevik.

Hør, og les dere opp!
viewtopic.php?f=106&t=2567

viewtopic.php?f=92&t=2451

Når våre politikere skal gjøre sin soleklare plikt på Stortinget, da er det ikke deres egen renominasjon og selviskhet som skal være rettlederen, NEI- det er prinsippene som skal følges slavisk. Prinsippene og loven skal følges- fordi de er satt i folkets sted for å ivareta Norges interesser for Folket gjennom demokratiet.
Nå har dere akkurat lest at vi ikke har hverken den fornødne tillitt eller demokrati på tinget. :shock:
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2612
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Grunnloven gått ut på dato?

UNREAD_POST BmOnline » Lør Jan 02, 2016 2:12 pm

Riktig, altså nok et folkemord, dette som skjedde på UTØYA den 22. juli 2011 var nettopp at DESPOTEN i RUSSLAND- befestet makten i Norge. Om dere har lyst å lese mer om dette les her:
viewtopic.php?f=11&t=28

Derfor er det meget viktig at dere sprer denne sannheten til alle som er uopplyste!! Husk at SAMTLIGE departement i Norge legger ned ALLE gode foretak, det være seg sykehus, bedrifter, forsvaret osv osv. Bare se dere rundt. En svinesti er hva dere ser. Tenk at de gjorde butikk av våre suverene sykehus, som nå er blitt slaktebenker. Suuug på dette venner. Våkn opp.

Mine tanker går til alle dere som lider. Jeg vet at dere lider. Men jeg er vitne til at dere ikke ser hele "tegningen" derfor må dere få det nå.

Der er bare en eneste farbar vei i et siste forsøk å få kastet alle på tinget og i regjeringen i kasjotten. Gode nordmenn har definert seg utenfor dette kartellet, og vil rive det ned- og erstatte det med et ekte demokrati, slik at VI folket kan styre Norge slik Grunnloven krever i §112. Det ble stjålet ifra oss i 1940 i et statskupp. (Stalin-cccp)

Hvis folket klarer å samle seg om Gode Nordmenn så blir det liv laga- og vi får stengt grensene og kastet kartellet i kasjotten.

Blir dere med?
Det haster.

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2612
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Grunnloven gått ut på dato?

UNREAD_POST Informanten » Man Mar 21, 2016 7:19 pm

Mange er det som tror at Stortinget er FOLKET i dag, men nei- det stemmer overhodet ikke, fordi det ble utført et statskupp i 1940.
Noen skriver om dagens politikere og fusk med EØS avtalen.
Men saken er mer delikat enn så enkel, fordi VI har ikke stemt på disse hyklerne! De stemmer på seg selv- ser dere ikke bedraget? Folket har ikke en døyt å si inne på tinget- hvor bedragerne sitter. De tok makten ifra folket, ved å nekte oss stortingsvalget- og å velge nye stortingsrepresentanter ved stortingsvalget i 1939. Og så endret de perioden til 4 år uten å rådføre seg med folket, slik Grunnlovens §112 krever. Hva har vi da? Ærlig og redelig? Nei. Dette er statskuppet, de stjal vår Grunnlovgitte rett- tenker den satt dere?

Her kan dere studere statskuppet på seks sider:
http://bmonline.no/html/1945.html

Denne V-H aksen stjal demokratiet i 1940 og innførte deretter PARTI-DIKTATURET. Les dere opp folkens!

Her kan dere lese at KUPPMAKERE og dillettanter IKKE har mandat eller lov til å lage kvalme i Norge mot oss som faktisk er lov lydige. Mot Norges Grunnlov- som gjelder OSS alle som IKKE liker kuppmakere og GLOBALISTER som har etablert et kriminellt nettverk på tinget, europabevegelsens stortingsgruppe- ja, er dette ikke kriminellt, hva er det da?

Folket er i sin FULLE RETT til å få avsatt, ja kaste dem i kasjotten, fordi de er banditter. Skal vi la banditter styre oss?
Nå vet vi dette- skal vi godta at landet ødelegges av disse rottene?

Jeg mener at stortinget selv har saget av den grenen som de burde sittet trygt på, den er for tiden ut på dato!
Informanten
 

Re: Grunnloven gått ut på dato?

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jun 25, 2019 8:35 am

Ja, denne brunsausen fra GLOBALISTENE kom for en dag i Stavanger Aftenblad 10. januar 2005.

OSLO: Flere ledende politikere, jurister og andre eksperter mener Grunnloven er gått ut på dato og at Norge bør få en ny konstitusjon.
Eivind Smith, som er professor i offentlig rett, mener det vil være passende å lage en ny Grunnlov i forbindelse med Grunnlovens 200-års jubileum i 2014.

Man burde lage en ny, oppdatert Grunnlov, men det forutsetter politisk vilje til å gjøre mer enn bare å flytte på noen bokstaver. Det er et demokratisk problem at man har en Grunnlov som er i utakt med den politiske virkeligheten, sier professor Eivind Smith til Klassekampen.

Han får støtte fra sentrale politikere som Carl I Hagen, (FrP) Ågot Valle (Sv)
og stortingspresident Jørgen Kosmo (AP), og dessuten fra Trond Nordby som er professor i statsvitenskap ved Univ i Oslo.(NTB)

LES MER om globalistenes svik mot oss her:

Her ser dere mine meget kostbare venner hvilke FARGEKLATTER de har brukt for å sverte VÅR KJÆRE GRUNNLOV.

Tenk det dere. Jusprofessorer som har fått lykkepiller?

ALLE professorer som er edruelige vet at Norges Grunnlov KUN kan endres av MYNDIGHETENE, som er FOLKET.

Og det KAN KUN SKJE ved at FOLKET følger Grunnlovens bestemmelser om Endringer i Grunnloven- som er nedfelt til punkt og prikke i § 112.

Så dere ser at de bruker UPÅLITELIGE jålebukker for å liste seg til å RIVE ned Norges Grunnlovs prinsipper og vårt Frihetsbrev, Grunnloven.

Les dette nøye flere ganger- så skjønner dere HVORFOR vi ikke har bruk for dillettanter og juksmakere som benytter meget skitne hender for å virke troverdig i Stavanger Aftenblad den 20. januar 2005.

I FENGSEL hører dem hjemme- og det i minst 18- 21 år pluss moms for sitt forræderi, jfr Strl § 83.

http://grunnlovens-vektere.com/html/grlovny.html

BmOnline


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Jun 25, 2019 8:35 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2612
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Grunnloven

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron