Journalistenes politiske blyant-fanter på kanten

Media i Norge formidler for det meste løgn og bedrag til det norske folk. Dem er bekjent av å formidle brød og sirkus. Både i aviser og speiselt i TV. Og denne rollen er de meget bekvemme med?

Den røde og blå aksen i politikk har nå blitt så like som to dråper vann- og der finnes IKKE noe forskjell på dem, akkurat det samme har skjedd hos pressen. Ingen forskjell på dem. De lyver alle så de tror på det selv.
Avisene får således betalt 12 milliarder kroner pr år- for å sove på jobben, noe de har gjort glatt siden statskuppet den 10. januar, 1940.
viewtopic.php?f=43&t=3292
Forumregler
Drapsforsøket på William Nyggard må få høyere prioritet og oppklares, ja like stor oppmerksomhet som Nokas ranet.

Journalistenes politiske blyant-fanter på kanten

UNREAD_POST BmOnline » Tor Nov 24, 2016 8:25 pm

Norulv Øvrebotten ·

Journalistenes politiske blyant-fanter på kanten

Førde, Sogn og Fjordane

Journalister og redaktører av i dag forkaster stadig mer journalistikken og hengir seg til politikk.

Noe som er mer lønnsomt, ettersom det gir over sju milliarder statlige kroner årlig direkte eller indirekte i kassen å propagandere for staten og eliten, enn å være vaktbikkje og kritisere makten.

Slik den egentlige samfunnsoppgaven er.Så pressen har prostituert seg. I prinsippet for alle og enhver.

Mest byr den seg likevel fram for staten med alle pengene:

"Vi har bedt om motytelse om vi skal jobbe for staten," sa sjefen for TV 2, Olav T. Sandnes, i vår, da han startet kampanjen for at staten skal dekke sviktende inntekter i TV 2. Det var klar tale.


Uten bestikkelser jobber vi ikke for dere, kunne det like godt ha vært sagt.

Nå legges det opp til at staten skal betale TV 2. For at eierne i Danmark skal hente ut stort utbytte på å logre med halen for den norske stat.

Dekningen av valget i USA fortalte nok en gang at dagens journalister velger bort nyheter som vi med bakgrunn fra aktiv nyhetsjournalistikk fra en annen tid, ville ha prioritert høyt.

Uansett hvilket privat syn vi hadde politisk.

I dag er det journalistenes politiske syn privat som altfor ofte bestemmer hva som er en nyhet, og siden dette synet ligger unisont til venstre, blir voksne folk plaget med misjonering og propaganda.


Ofte på infantilt nivå.

Det blir oversett at mye av desinformasjonen lett blir avslørt av ressurssterke mennesker med direkte adgang til alternative kilder på nettet.


Jeg ble opplært i NRK i monopolets tid og arbeidet i første halvdel av 1980-årene i NRK Dagsnyttredaksjonen og utenriksredaksjonen. En gammel kollega av meg, Per Ståle Lønning, reagerte i høst spontant på den store trangen hos dagens journalister til å fortelle hva de liker eller ikke liker.

28. oktober tvitret Per Ståle Lønning følgende:


"Nå sa TV2-reporter Erik Bergersen det rett ut; han likar ikkje Trump! Hvis TV2 vil vere seriøse, då tar dei ein samtale med Erik, eller sparken."

Hvis Per Ståle Lønning eller jeg hadde sagt hvem vi likte eller ikke likte i nyhetsdekningen i NRK i vår tid, ville det ha blitt et oppgjør på kammerset.
Vi kunne ha mistet jobben. Fordi det ville ha svekket både vår og NRKs troverdighet.


I dag gjelder tydeligvis ikke slike kjøreregler. Nyheter velges og tolkes i lys av egen politiske oppfatning.
"NRKs oppgave er også å fortelle hva som er rett og galt," sa dagens kringkastingssjef, Thor Gjermund Eriksen, under valgkampen i Amerika.

Han er gammel SV'er. Han vil oppdra deg.


Fra et profesjonelt synspunkt er alt dette helt uakseptabelt, og hvor galt det kan gå har pressens dekning av terroren 22. juli 2011 vist oss.

En mann som i alle fall påsto at han var høyreekstremist, passet journalister og redaktører på venstresiden fortreffelig politisk. Så da ble pressen ukritisk med på å etablere en offisiell historie som bygget på at en enslig ulv i form av en høyreekstremist sto bak absolutt alt sammen alene fra planlegging til utførelse, og det gjaldt begge anslagene i både Oslo og på Utøya. Han var verdens mest effektive terrorist med andre ord.

Pressen var i fyr og flamme, og landets første terrordømte og store ekspert i mediene på terror, Lars Gule, fortalte at Norge sto overfor en livsfarlig trussel som kunne omfatte tusenvis av liknende høyreekstremister.


At alt dette umulig kunne være sant, var det ingen som ville finne ut. Ingen i pressen forsøkte å grave under overflaten av presenterte hendelser og undersøke grundigere hva som ble sagt fra politikere og myndigheter. Selv om den offisielle historien åpenbart ikke hang sammen. Alt ble tatt for god fisk.

En side ved forholdet var at Anders Behring Breivik ikke hadde nevneverdig våpenopplæring og kunne skyte.

En annen side ved saken er at selv for en profesjonell elitesoldat er det fysisk umulig å skyte og drepe 69 flyktende mennesker og skade 66 andre på en times tid, med tung ammunisjon på kroppen og to våpen, samtidig som du ringer politiet ti ganger og beviselig snakker med det to ganger. Det er bare nonsens.

Det fysisk komplett umulige er ikke sant. Å likevel fortelle en slik historie er å bedra publikum. I en av de mest alvorlige sakene siden krigen.

Så pressen har mye å svare for politisk etter hvert. Du trenger ikke reise til Amerika for å finne ut at den svikter oppgaven som vaktbikkje i samfunnet. Vi har langt verre eksempler fra store hendelser her hjemme.


Så jeg vet ikke hvordan det skal gå med mediene når befolkningen oppdager hvor mye den er lurt. Fordi det har vært politisk ønskelig fra toneangivende pressefolk.

http://www.dagsavisen.no/nyemeninger/det-u%C3%A6rlige-kommentariatet-1.807670

Kommentar BmO:
Ja, N Ø disse journalistene av i dag er like gode som biskopene til å innføre politikk i kirken, noe som er satans verk opphøyd i pengekarusellen til fanden. Stikk i strid med all etikk hvor kirkerommet opprinnelig var et Herrens tabernakel, men er nu et horehus i stedet. Så ille er det blitt. Kirken rir den samme dårskapen- som horehusene gjør.
Det er den samme falske ånd som opererer. Hvor de står i kø og mener å være frelst- så vet de dessverre ikke noe som helst.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2578
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: NRK hevder lytterne har sviktet nrk

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jan 23, 2018 12:04 pm

Men hør, dette er bare KGB-svada- det er NRK som har sviktet sine lyttere, ja i ALLE år siden 1940-, og sist men ikke minst da de nå gikk inn for DAB radio- som er det samme som NULL dekning på havet og mange steder i Nordland, Troms og Finnmark. Det er da man vil stille spørsmålet, hvor ble det av sikkerheten av å ha både værmeldinger og nyheter tilgjengelige for dem som har betalt NRK for å få nyheter i alle år?

Her ser dere sannheten om NRK og politisk korrekt uærlig fremferd. Har du stemt ved stortingsvalgene? Husk neste gang det er valg, ikke stem på NOEN av dem som sitter inne på dagens V-H akse- fordi de er kjøpt og betalt og arbeider for en skjult AGENDA, nemlig å få fyllt opp landet vårt med massemordere, som i Sverige. Er det slik at dere er tungnemme, og ikke tror hva dere ser?

Her kan dere se at NRK sviktet sine egne lyttere allerede den gangen vi fikk besøk av Adolf Hitler og hans bande i 1940.
Les plakatene som ble sluppet ned over Herjedalen, for å få våre soldater til å legge ned våpnene, fordi Adolf Hilter var så snill.

Ser dere hvor fandenivoldsk NRK er?
La seg bruke 100 prosent i politisk virksomhet imot oss, ja i dag også..
Nå var det et gjetord som gikk for noen år siden, du tror det ikke før du får tv-. Som dere ser- Tv propagandaen "programmerer folk" til å få en forutinntatt holdning til det meste.
Kvitt deg med tven.


Det vi ser er værre enn søppel-journalistikk- og en journalist i dag er kun et verktøy for de politiske galningene og kan ikke det gamle faget man før i tiden bedrev med å avsløre sleipe politiske aktører-.

Ja, dagens journalister eier ikke integritet.BmOnline
Vedlegg
Nrk svikter lytterne.gif
Fake news som vanlig hos NRK. Hvis du tror på løgnen- så blir du bedratt. La deg ikke bedra av globalistene! Husk, babels tårn er atter reist, som ble forbannet- det står i Bryssel i dag.
Hvorfor svikter Lytterne NRK? Jo, fordi NRK i alle år har sviktet sine lyttere, enda de må betale bodpenger for å bli manipulert av NRK- det sier det meste.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2578
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Enda en kgb Journalists politiske fanteri på kanten

UNREAD_POST BmOnline » Ons Okt 31, 2018 7:36 pm

Stanghelle skal prøve å overbevise oss om at han ble så forfær når muren falt i DDR/DR.

Men sannheten er at da ble et enda større DDR skapt ved ILLUSJONEN om at MUREN falt, så ble det plutselig en enda større mur og enda flere millioner russefanger enn det var i skitne DDR, nemlig EU- og SCHENGEN-muren.

Våkn opp syvsovere!!
Men nå takker DDR KGB agent Merkel av, takk og lov.


Stanghelle
Harald Stanghelle slutter i Aftenposten:
– Min generasjon trodde Berlin-murens fall ble det viktigste vi fikk oppleve. Nå er vi midt i en større revolusjon.

https://www.aftenposten.no/amagasinet/i ... -Ingenting

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2578
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Journalistenes politiske blyant-fanter på kanten

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mai 06, 2023 7:09 am

NORA BANG siterer ofte globalistenes blod trang. Her kan dere høre henne i den samme gode stilen som om Susse analen- hvor et stort kontainerskip stod fast, men ikke på grunn slik NRK løgn media har diktet opp. Nei, det var President Trump som frigjorde tusenvis av barn i bur- som skulle til misbruk i Europeiske blodtørstige kongehus.

Her forteller Nora om Ukraina i kjent og god stil:

https://www.youtube.com/watch?v=6uJvFcfEy5k

Takk til Nora Bang!


Globalistenes våte drøm om å bli ung igjen, å drepe små barn for å få i seg stoffet som utskiller seg i blodet når barn blir skremt, slik at de selv kan "skru klokken tilbake" i aldringsprosessen.

https://www.geoingeneering-norway.org/2 ... of-choice/

Trump-babies-Cabal.png
President Trump gav ordre om å berge barna fra Kontainerskipet i Suez kanalen.


President Trump fjernet buret med små barn, som skulle til kongehusene i Europa- de hadde tenkt å forlyste seg på.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2578
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Evergreen pedofile from deep state arrested

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mai 06, 2023 8:44 am

Pedophilia & Empire: Satan, Sodomy, and The Deep State: Evergreen Traffickers Busted in the Suez Canal: The Crime Cabal’s Pedo Empire Is Going Down! Kindle Edition
by Joachim Hagopian (Author) Format: Kindle Edition
4.6 out of 5 stars 4.6 14 ratings
Book 48 of 52: Pedophilia & Empire
See all formats and editions

Kindle
$0.99
Read with Our Free App

Children are sex trafficked around the globe primarily by means of air, water and ground transportation. The last chapter exposed the pedophilia in the Middle East, with a particular focus on nations like Israel and Saudi Arabia as global trafficking’s belly of the beast. Southern Israel shares its western land border with Egypt’s Sinai Desert, with just 176 air miles (284km) separating Jerusalem from Egypt’s Port Said, by plane a mere 20-minute ride apart. With northern Saudi Arabia also about the same short distance away from Suez, the southernmost point of Egypt’s famous canal, this crucial nearby waterway acts as a main artery hub of the belly of the beast’s child sex trafficking portal to the rest of the world. Port Said is the city on the Mediterranean that serves as the north end of the 120-mile Suez Canal, the waterway that is the absolutely essential sea lane responsible for up to 15% of the world’s total cargo and the virtually all of the sea trade between the continents of Asia and Europe. Not only does the oil from the Middle East get shipped through the Suez Canal to Europe, Asia and all points beyond, but from last chapter, we learned that kids also get shipped to and from all points beyond, most often by sea in sealed steel containers inside the immense cargo carriers a quarter mile long these days.

From March 23 to March 29, 2021, a 400-meter (or about 1,300 feet in length) cargo ship weighing 200,000 metric tons called the Ever Given, operated by the Evergreen shipping company while enroute from China to Rotterdam, Holland (both notorious child sex slave traders) and eventually Baltimore, ran aground close to the south entry point of the Suez Canal, and for six straight days, created a mammoth bottleneck of backed up sea lane traffic, involving at least 437 ships stranded at both ends as well as packed inside the clogged canal. By the way, since 1985, Rotterdam and Baltimore are twin cities on the same child sex trafficking route… how convenient.

All chapters are free online in full text translatable form -- with a tag cloud naming all names -- at https://pedoempire.org

We recommend the Amazon print books, four published to date with the fifth coming out in May, each has been in the top 500 books out of 6 million carried by Amazon, when first published.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2578
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Media

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron