Kartellet på stortinget- bedriver FAKE NEWS

Hva er Fremskrittspartiet? Jo, det er Anders Langes parti, som kanskje hadde fungert om ikke Hagen kom og ødela det? Hagen kom som kjent fra Tate Lyle, "sukker-ungen". Sannheten er at FrP er et parti som har som oppgave å ta vare på "rasistene" i dette landet, som AP er meget fornøyd med, jfr å innføre globaliseringen. Et avtalt spill. Rasister fins ikke i Norge, men se på muslimene, der har du dem! Derimot finnes det flust med oikiofober i dette landet, faktisk så mange som 45 prosent lider av denne AP- sykdommen.-
Og av dem som er "fanget" i Europabevegelsen inne på Stortinget har soleklart denne forræderske ånd i seg. Storparten av det norske folk lider av uvitenhet, pga en korrupt presse. Media er med på bedraget mot Nasjonene- og for det globale helvetet.
Forumregler
Fremskrittspartiet er også for EU. C I Hagen sa ja til EU i 1995. Da meldte jeg meg ut av FrP på dagen!
http://bmonline.no/html/frp.html

Det er bare landsforrædere som endrer lover bak folkets rygg, for selv å gå fri- etter å ha sagt ja til EØS avtalen.
http://grunnlovens-vektere.com/html/votering.html

Kartellet på stortinget- bedriver FAKE NEWS

UNREAD_POST BmOnline » Tir Mar 13, 2018 9:28 am

MERK dere dette. C I H sa også at Erna Solberg skulle kysse skoene til Listhaug i stedet for å kritisere henne. Ser dere skuespillet til Kartellet på Løvebakken dere?

Araberpartiet har aldri elsket nordmenn, annet enn skattene og avgiftene som folket er blitt tvunget til å betale over en lav sko.

Merk dere hva dette slue Kartellet gjør- jo- de befester en LØGN om at FrP skal virke så troverdig i MEDIA, slik at folket liksom skal støtte FrP. Ser dere?

Men i virkeligheten har IKKE FrP er dritt å si alene, fordi det er Kartellet som spiller førstefiolin på tinget dere. Glem ikke skuespilleren C i H og Co som i 2008, den 10. januar stemte for å fjerne Norges Grunnlovs prinsipper for å komme inn i EU fort som svidd- dere.

Det er hva som egentlig foregår. Folket i Norge har ALDRI forstått dette bedraget. FrP har heller aldri elsket oss nordmenn, men bare later som.

Det finnes ikke et gram av TROVERDIGHET til å stemme ved stortingsvalgene, fordi ALT er RIGGET. Dvs avtalt på forhånd.

https://bmonline.no/html/10_ja.html

Dere må lese dere opp om KGB blåsyrekartellet mine venner. Eplene til C I H- FrP, er meget giftige.

frp_gift.jpg
Husk, C I H er en luring. Han har vært med i Kartellet i alle år- og derfor vil han ikke avsløre agendaen som han er en deltaker i- nemlig å lure nordmenn til å slutte opp om FrP. Dere som ikke ser "LUSA på gangen", må lese dere opp. Det finnes ikke hold i at der er noen parti inne på stortinget. Men det er hva dere alle er blitt lurt til å tro på. Det er INGEN parti-navn på Europabevegelsens medlemmer MERK dere dette. https://bmonline.no/html/eu_1969.html
frp_gift.jpg (8.25 KiB) Vist 1407 ganger


Mange er tatt av dage ved dette, og Steinar Bastesen ble forsøkt drept akkurat slik:

https://bmonline.no/html/bastes.html

SYLVIS utsagn om å frata mordere passene uten dom er helt greit!
Araberpartiet gir inntrykk av at vi har en habil domstol, men igjen FAKE NEWS. Norge har ALDRI hatt en eneste habil dom siden 1940- den 10. januar.
Araberpartiet hevder således at morderne skal kunne fratas sine pass ved dom, ser dere? MEN når dere nå vet at ALLE dommere i Norge er i røven på samtlige mordere- da skjønner dere meget bedre hva Araberpartiet egentlig sier.
De sier at Araberne bare skal komme hit i bøtter og spann for å drepe så mange av oss som mulig.
Det er sannheten om Araberpartiet til J G Støre.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2578
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Kartellet på stortinget- bedriver FAKE NEWS

UNREAD_POST BmOnline » Tir Jun 01, 2021 9:15 am

Saken er den- DET finnes ikke noe som heter kjernevelgere inne på stortinget. Der har de kun en TVERRPOLITISK enighet om å legge NORGE NED. Hverken FrP, AP, SV, K, SP, Krf, H, V eller Mpdg. Et stort bedrag er hva som foregår. Les dere opp- mine venner.

Her kan ALLE lese navnene på dem som etablerte dette Kartellet:
Merk dere at det er ingen parti navn nevnt i dokumentet, bare navn og titler.

https://bmonline.no/html/eu_69.html

HØR alle sammen!

Det er IKKE noe parti som er til å stole på. ALLE sammen er egentlig TVERRPOLITISK enige om å bombe NORGE til steinalderen, akkurat slik Fhv stm KMB bombet Jugoslavia til steinalderen i 1999.

Bondevik forklarer til VG at han hadde en tverrpolitisk enighet fra tinget til å bombe i Jugoslavia. Ser dere?

https://www.vg.no/nyheter/innenriks/ser ... /10047915/

Det er denne TVERRPOLITISKE røde lapskausen som styrer Norge utfor stupet- KARTELLET som ingen ønsker å snakke om.

https://bmonline.no/html/kartellet_1.html

Av 169 representanter er 143 og nå kanskje 144 med i dette Kartellet.

I begynnelsen da de opprettet dette Kartellet var den 7 mai 1969- da var 120 med av 150 representanter- altså værre i dag.

Dette er Europabevegelsens stortingsgruppe- Kartellet.


DET er samme ULLA i Hele V-H aksen. Dere er ALLE blitt holdt for narr i ALLE år. SLUTT å stem på alle disse løgnhalsene. Ser dere?

Den beste velgeren er den som setter FYR på stemmeseddelen.
Hvorfor?FORDI våre stemmeseddler blir brent på stortinget. Stortinget HAR ALDRI tatt våre stemmer ad notam, men kun hovert over at det er dem selv som bestemmer, nemlig Kartellet på tinget, som er KGB Kartellet Europabevegelsens stortingsgruppe.

Etablert i Norge i 1948, og senere et hemmelig Kartell som INGEN ønsker å snakke om.

Men den 7.mai 1969 etablerte de Europabevegelsens stortingsgruppe inne på stortinget, hvor kun lovlige valgte parti har anledning å være- ser dere? Landssvikerne har holdt på med dette mot nasjonen og eget folk i mange år.

Nå er tiden overmoden til å fjerne disse løgnhalsene og bedragerne på dagen! Stortinget må rives og samtlige dras frem for FOLKERETTEN og den korrekte DOMSSTOLEN av Grunnloven.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Tir Jun 01, 2021 9:15 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2578
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til FrP

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron