Steklov og det nokså desperate narrespillet

Nå er det kommet oss for ørene at vi har landsforrædere i regjeringen. Men det er ikke bare i AP. Hele veien er det gjennomsyret av "kreft." Fremmede makter styrer Fedrelandet, og disse personene vi snakker om skal til-snakkes, ikke fremsnakkes!!
Forumregler
Nå må det norske folk ta tak, kast stasi-spionene i kasjotten og få de dømt etter sine egne metoder.
KGB-avhopperen Vasilij Mitrokhin og den britiske historikeren Christopher Andrew lagde en bok om KGB i bl.a. Norge.

Steklov og det nokså desperate narrespillet

UNREAD_POST Norulv Øvrebotten » Tir Jan 12, 2016 8:10 pm

Norulv Øvrebotten
Det nokså desperate narrespillet

Jens Stoltenberg er reddet av Russland. Som har benyttet terror til å befeste den langvarige makten sin i Norge. Til formålet ble det leid inn en norsk drapsmann som er betalt store summer for jobben.
Dette er den brutale sannheten.

Denne mannen benyttes videre til narrespill, og Jens Stoltenberg er i dag ute i aviser og befester villfarelsen. Som da kan utnyttes enda mer. I det hele tatt ruller bedraget videre. Det begynner å bli temmelig desperat etter hvert.
Siden stadig flere oppdager den forferdelig sannheten. Nemlig at Jens Stoltenberg og regjeringen medvirker til forbrytelsen og har gjort det hele tiden.


http://www.aftenposten.no/nyheter/iriks ... xtor=RSS-3


Norulv Øvrebotten
Tilstått alt?

Muligens jeg i formiddag skulle ha skrevet "ble reddet av Russland for en stund" hvis han nå endelig er tatt og har tilstått. Da er det bare å henrette ham.


Norulv Øvrebotten
Å gjøre det utenkelige er nettopp det tenkelige for KGB

– Helt utenkelig, sier Kolberg, partisekretær fra 2001 til 2008, om påstander om at partiledelsen med bistand fra Utenriksdepartementet stanset utgivelsen av en bok som inneholdt navn på to norske KGB-agenter eller spioner tidlig på 2000-tallet.

http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7699740
Norulv Øvrebotten
 

Støre og Stoltenberg

UNREAD_POST BmOnline » Tor Des 06, 2018 10:15 pm

Norulv Øvrebotten
Støre og Stoltenberg

De to navnene den gangen var Jonas Gahr Støre og Jens Stoltenberg, som begge for lenge siden ble identifisert som agenter for de hemmelige russiske tjenestene. I tillegg kommer det en rekke andre.


Infiltrasjonen som følge av full russisk kontroll fra skyggene har vært enorm. I alle politiske partier, medier og hvor det er av betydning.

Narrespillet med Lund-kommisjonen og de andre aktive politiske tiltakene fra Moskva som snudde utfallet av Berlin-murens fall opp ned i Norge, ga de russiske hemmelige tjenestene en unik mulighet til å plassere sentrale agenter inn i betrodde stillinger i samfunnet som ikke ville ha gått like lett mens Sovjetunionen hadde styringen.

Den kalde krigen var over, var oppfatningen, ingen hadde lenger fokus på sikkerhet som før, og i denne illusjonen stortrivdes FSB, som var KGB med et annet navn. Det var fritt fram for de hemmelige russiske tjenestene. Som bygget opp nye frontfamilier i tillegg til de gamle.


Eventyret Kjell Inge Røkke er en eventyrlig suksess for Moskva.
Snipp snapp snute. Eventyret er ennå ikke ute.

http://www.nettavisen.no/innenriks/poli ... 604894.ece


Norulv Øvrebotten
'Elsk rettferd, I som er dommere på jorden'

"Det er en gammel rettstanke hos oss at borgere kan søke rettsvern hos domstolene, ikke bare mot rettsovergrep fra andre borgere, men også mot maktmisbruk fra dem som styrer landet.
Som Norges øverste domstol er Høyesterett lovens og rettens første vokter. Vi har ingen annen over oss enn Grunnloven og gjeldende lov. Men vi er ikke lovens herrer, vi er dens tjenere. Og vårt ansvar er dobbelt så stort fordi våre dommer ikke kan prøves av noen annen myndighet.

'Deligite justitiam, qui judicatis terram', sier et gammelt latinsk ord. 'Elsk rettferd, I som er dommere på jorden'.

Måtte disse ord alltid lyse som en ildskrift for oss dommere i Høyesterett, og for alle dommere utover hele Norges land."

Justitiarius Paal Berg
i åpningstale ved Høyesteretts første møte etter okkupasjonen
14. mai 1945.

"Die Aufgabe eines Gerichts besteht jedoch nicht darin, sich in die politische Entwickelung einzuschalten."

Reichskommissar Josef Terbovens
avslutning av brev til Høyesterett
3. desember 1940:

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/arti ... d=10041839

Jonas G Støre den rikeste av alle, men betaler null i skatt
Unngå skatt er fyren dyktig på. Gå løs på andre som ikke betaler skatt er greit, mens han selv tok ut 22,3 millioner skattefritt på samme tid. (denne artikkelen ble tatt vekk en stund fordi den ble for stor belastning for Ap/LO da den kom frem på deres sider).
De har flyttet "22,3 millioner" vekk fra overskriften og lenger ned så du ikke skal se det så lett.
http://www.tv2.no/a/2166161


red:
Bmo har redigert flere innlegg i nye emner. De er fortsatt i stasiagentene
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2269
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Steklov og det nokså desperate narrespillet

UNREAD_POST Plutoo » Tir Jan 14, 2020 5:21 am

Statens hevn overfor Roy Vega og familien fordi han har fortalt sannheten i to svært viktige og alvorlige saker for nasjonen Norge!

Denne saken er ikke noe annet enn ren hevn fra den dype staten overfor Roy Vega og familien fordi han etter 22-Juli 2011 skrev en blogg om flukten fra Utøya basert på sikre øyenvitneskildringer om hvordan AUF-leder Eskil Pedersen slepte med seg 3 tunge bag'er fra hovedhuset på øya og ned til båten der han nærmest tvang kapteinen til å kjøre båten flere km unna og på land slik at politiet fikk vanskeligheter med å komme seg over til øya når de ankom. Dette skjedde etter store diskusjoner ombord der Pedersen i mellomtiden hadde vært på telefonen til Støre og partisekretær Raymond Johansen og fått ordre om å forlate øya! Noen få ungdommer ble med båten, mens mange andre kjempet for livet i vannet rundt øya. Båten var registrert i NIS og underlagt sjøfartsloven som setter strenge krav til å redde mennesker i havsnød og strenge straffer for mytteri mot kapteinen ombord. Begge deler ting som Eskil Pedersen gjorde seg skyldig i fordi kapteinen hadde en datter på øya som han selvsagt ikke ville forlate, men forsøkte å redde, men altså ble tvunget til å forlate fordi Eskil Pedersen tvang ham til det fordi han hadde med seg 3 store bag'er med ukjent innhold som han skulle overlate til personer på landsiden!

Dette var en alvorlig avsløring som norske myndigheter ikke likte. Familien Vega ble også i tiden etter at bloggen ble offentlig, terrorisert hjemme i Levanger og fikk biler og hus ramponert om natten uten at det ble funnet noen gjerningsmenn.

En annen viktig sak norske myndigheter og den dype staten selvsagt ikke likte var at Roy Vega skrev en bok der han avslørte at Støre og Stoltenberg gav bort store olje og gassverdier i Barentshavet til russerne da de fravek det internasjonalt anerkjente midtlinjeprinsipet i slike havrettsdisputter våre to land hadde forhandlet om i over 40 år, slik at Norge stod igjen som den store taperen og dermed også gav fra seg flere statsbudsjett til russerne! Dette er to hovedgrunner til at staten behandler denne lovlydige familien så skammelig som de gjør og som de statlig finansierte mediene har fått beskjed om å følge opp ved ikke å nevne saken, men heller dekke over ved å lage en tåredryppende sak om hun som istedet løy og svindlet og sa hun var fra Somalia når hun ikke var det allikevel...
Plutoo
 


Gå til Stasi- agentene i Regjeringene

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron