En politimann i Drammen sier ifra at nok er nok

Vi har sett at politiet er blitt mer og mer et donald duck og daffy opplegg for etniske nordmenn.

De skjuler med vilje over kriminalitet som blir gjort av innvandrere og muslimer. Les Jihadister. KAST disse purkene i kasjotten, om du ønsker forandring i Norge for nordmenn.

En politimann i Drammen sier ifra at nok er nok

UNREAD_POST BmOnline » Fre Jul 19, 2019 9:47 pm

Arne Guddal: – De mangler ærlighet, tydelighet og oppriktighet, sier Arne Guddal, innsatsleder gjennom en årrekke i Drammen.


Arne Guddal har fått nok. Etter 29 år som politimann og en årrekke som innsatsleder i Drammen tar han nå permisjon til høsten. Årsak? Politireformen.

– Jeg er ikke unik. Det er det ganske mange som har sluttet i jobben nå. Jeg kjenner selv nærmere ti stykker som ikke vil være med på dette lenger på grunn av reformen og vilkårene de ansatte nå har. Man sitter igjen med følelsen av å ikke strekke til for det norske folk. Det er ikke vanskelig å motivere politifolk, og da er det ganske trist å se hvor mange som går i en prosess med seg selv og spør seg om dette er verdt det, sier Guddal til Dagsavisen Fremtiden.

https://www.abcnyheter.no/nyheter/norge ... i-politiet

https://www.dagsavisen.no/fremtiden/lok ... -1.1164998
Trist at en så erfaren og dyktig politibetjent opplever situasjonen slik
Lite penger: – Vi sliter med et meget stramt budsjett, sier politimester Christine Fossen.– Arne Guddal og alle andre ansatte i Sør-Øst politidistrikt gjør hver dag, 24 timer i døgnet en strålende innsats til det beste for våre innbyggere. Vi er på jobb for innbyggernes trygghet, derfor er trist at en så erfaren og dyktig politibetjent som Arne Guddal opplever situasjonen slik akkurat nå, sier politimester i Sør-Øst politidistrikt Christine Fossen til Dagsavisen Fremtiden.

Distriktet har vært gjennom en krevende fase i reformen, ifølge politimesteren.

– Jeg erkjenner at vi i starten har bemannet operasjonssentralen noe lavt, og har nå besluttet å øke bemanningen og iverksette andre tiltak både på sentralbord og operasjonssentralen. Vi har siden iverksettelsen av ny operasjonssentral i april fulgt nøye med på oppdragsmengde, antall henvendelser og arbeidsbelastning, sier politimesteren.

En av grunnene til at det har vært vanskelig, er økonomien.

– Vår jobb er å sørge for trygghet, ro og orden for våre innbyggere, og nå er det på grunn av reformen mange som er slitne og frustrert. Vi sliter også med et meget stramt budsjett, og skulle gjerne hatt bedre rammer, sier hun.

– Du har fått kritikk i Politiforum for å ha sagt at du må forholde deg til rammene, fremfor å åpent kjempe for mer penger til distriktet...

– Min jobb er å skaffe mest mulig ressurser til Sør-Øst politidistrikt, og prioritere innenfor de ressursene vi har. Vi har en løpende dialog med politidirektoratet om vår budsjettsituasjon. Jeg er ærlig med dem om hvordan vi opplever situasjonen.

Fossen påpeker at budsjettet nå er på 1,4 milliarder i distriktet.

– Sør-Øst er et krevende distrikt, det er stort med hensyn til både geografi, antall innbyggere og straffesaker. Vi har flere oppdrag på operasjonssentralen vår enn de har i Oslo og Øst som har en større befolkning enn oss.

– Politiet ønsker seg alltid mer ressurser, men det vår jobb å prioritere det viktigste, sier Fossen.

Kommentar BmO:

Og er det rett å prioritere den politiske AGENDA på stortinget Fossen?
Eller er det kun politisk trangsyn som får politiet til å leke blindbukk, jfr Utøya drapene i 2011?? Det er et lass med saker å si det samme om, jfr Arne Treholdt og Orderud gård- og gift drapet på fhv forsvm Johan J. Holst- som Orderud kjente til og derfor ble likvidert.

Det er på høy tid å sparke politiet i dag og sette inn det riktige politiet fra før 10. januar 1940.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2212
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: En politimann i Drammen sier ifra at nok er nok

UNREAD_POST BmOnline » Fre Jul 19, 2019 9:54 pm

Norulv Øvrebotten
Både politimester Kaare Songstad i Bergen og politisjefen i Sogn og Fjordane, Arne Johannessen, har selv mange dager på glattcelle og flere tiår i fengsel foran seg sammen med mange andre etter å ha medvirket til terrorangrepet sommeren 2011 og alt bedraget som er spunnet på likene etterpå. Også kontinuerlig terror og grovt drapsforsøk på meg for å maskere 22. juli enda mer skal de tas for. Noe som er to sider av samme sak.

Hvis Norge skal gå fra mafiastat til rettsstat, vel og merke, og i så fall må silkehanskene av og noe helt annet må tas i bruk mot alt som er i uniform og svart kappe i Norge. Du finner ikke hel ved noe sted.

https://www.sognavis.no/.../2016.../SIS ... 89990/1000
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2212
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til POLITIET driter i oss

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron