Klassekampen som Putin- lyver om demokratiet

Stortinget hevder at vi har et demokrati i dette landet. Men sannheten er at vi har et parti-diktatur.
Den 7. mai 1969 etablerte europabevegelsen et eget Kartell inne på tinget- som er i strid med både Norges Grunnlov og Straffelovens § 83.
http://bmonline.no/html/eu_69.html

Moderator: BmOnline

Klassekampen som Putin- lyver om demokratiet

UNREAD_POST BmOnline » Ons Mar 04, 2020 12:55 pm

Mari Skurdal

Klassekampen skriver så prektig om demokratiet- mens Norge består av et DIKTATUR!

• Hvordan blir folk deltakere i demokratiet? Ofte er utgangspunktet en helt konkret sak de engasjerer seg i og organiserer seg for å fremme. Noen samler seg i grupper på sosiale medier, hvor de møter likesinnede og deler informasjon. Slike grupper fins for dem som engasjerer seg mot kutt i Nav-stønader, mot økte bompengesatser og vindturbiner på land, blant annet. Noen slike grupper resulterer i fastere organisasjoner, som bompengepartier og nå sist Motvind, den nye landsorganisasjonen som arbeider mot landbasert vindkraft. Motvind hadde på sitt første landsmøte før jul fått 5360 betalende medlemmer og knyttet til seg 35 lokallag og grupper. Organisasjonen samler medlemmer fra hele det politiske feltet, men også mange uten organisasjonserfaring.

• Det er ubetinget positivt at folk som engasjerer seg i en sak, organiserer seg, utvikler argumenter og forsøker å vinne fram med dem i offentligheten. Men politisk debatt om temaer folk er sterkt engasjert i, foregår ikke alltid i rolige former. Det ser vi ikke minst i striden om vindkraft, som den siste tida har fått et sidespor som ikke dreier seg så mye om naturinngrep som om å kalle motstanderne populister og klimaskeptikere. Det er åpenbart ikke dekkende for mange profilerte motstandere av norsk vindkraft, og det minner mest om forsøk på ta mannen, ikke ballen.

• Debatten har også en annen side, som blant annet Rogaland SVs leder Ingrid Fiskaa har skrevet om her i avisa: Hvordan skal venstresida forholde seg til breie bevegelser hvor også holdninger vi ikke er enige i eller liker, kommer til uttrykk? Skal man snu ryggen til, eller bidra til diskusjon og demokratisk dannelse? Dilemmaet er enkelt nok: Hvis alle du møter i en organisasjon, bruker samme sjargong og er like godt skolerte i god debatteknikk, vel, så favner den organisasjonen kanskje heller ikke så fryktelig bredt. Skal venstresida få grep om saker som engasjerer i folks hverdag, kan de ikke holde seg for nesa på grunn av et overilt innlegg på sosiale medier. Venstresida kan ikke se på folkelig mobilisering ovenfra og ned.

https://www.klassekampen.no/article/202 ... /200229999

Når skal folk sette fyr på alle disse "kvakksalver avisene"- i Norge? :shock:
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2212
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Nationen kjører også med "kgb briller" !

UNREAD_POST BmOnline » Ons Mar 04, 2020 1:22 pm

Nationen kjører også med kgb briller- akkurat som Aftenposten, Vg og Dagbladet. De er meget samkjørte om å skrive pent om demokratiet og politikerne på stortinget- på et vis at folk skal oppfatte at det er sant.

Men løgnen er fortsatt styrende i disse avisene- som ALDRI har presentert et eneste sant ord om norske politikere noen sinne.

Dette bør de notere seg- de kan ligge hjemme og rulle- da de får godt betalt av staten for å sove på jobben!

Da passer det meget godt å plassere en ordkrig mellom to parti- slik at folk skal tro at det er to forskjellige arenaer, mens det i bunn og grunn er samme ULLA i hele V-H aksen på stortinget. Med andre ord, ingen vits i å kaste bort en eneste stemmeseddel- eller bry seg det spøtt om dem! Få inn norske borgere som tjener Norges Grunnlov og våre menneskerettigheter! Det er på høy tid å avskilte V-H aksen som kun bedriver salg av Fedrelandet vårt og våre rettigheter. Vann, natur og mineral rettigheter har de gitt bort til EU.

https://www.nationen.no/politikk/ordkri ... re-i-stad/
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2212
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Hvor er demokratiet i dette landet blitt av?

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 0 gjester

cron