Korona virus- TULL OG TØYS!!

Politikerne er med i hemmelige losjer og gir blaffen i hva det er folket vil, må fjernes. Stem derfor klokt på Norgespartiet, som har definert seg utenfor v-h aksen på det kuppede stortinget.

Nå kommer avsløringene på løpende bånd. Det er ingen vits i å stemme på de som er på dagens storting, pga kuppet i 1940.
Forumregler
Rikspolitikerne bedriver et skittent spill bak ryggen på det norske folk. http://bmonline.no/html/eu_69.html

Les om det ulovlige kartellet her: http//bmonline.no/html/kartellet.html
Http://bmonline.no/html/wetland.html

Korona virus- TULL OG TØYS!!

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mar 21, 2020 10:27 am

Corona Virus er kun et bedrag!

Her kan dere høre på en Video laget av indianeren Kenny Yay fra staten South Dakota.
Filen er krympet betraktelig- for rask nedlasting:

Kenny Y.jpg
Kenny forteller sannheten om Korona- som er laget i et laboratorium i USA.


download/ny_film.mp4

Her forteller han om Corona-Viruset som kun er diktet opp- og hvor folk som har v a n l i g forkjølelse blir tatt inn og sprøytet full av gift- slik at de SKAL bli meget syke. Dette er militært virus som er kjemisk krigføring- brukes nå mot sivile-.
Dette er NEW WORLD ORDER i fri stil.

Spre og del til dine venner og bekjente- land og strand rundt!!
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2212
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Ikke frykt Covid-19

UNREAD_POST BmOnline » Tir Mar 24, 2020 9:33 am

Ikke frykt Covid-19 * Pdf-fil vedlagt

Flere av mine pasienter har bedt meg om å gi dem råd om hvordan de kan beskytte seg i disse utfordrende tider. Istedenfor å bruke mye tid til å svare hver enkelt, vil jeg heller skrive her noe som kan brukes av flere.

Men jeg vil ikke gi råd. Til dette er avgjørelsene for viktig og hver av oss har forskjellige ståsteder og individuelle hensyn å ta.

Isteden vil jeg fortelle hva jeg har valgt å gjøre. Mine valg baserer seg på min egen erfaring over 40 år som allmennpraktiserende lege med en spesialitet som lege for naturmedisin fra Tyskland og litteratur-forskning. Siden jeg har lang erfaring med feilinformasjon fra regjeringer og Folkehelseinstituttet (FHI), stoler jeg mer på vitenskapelige artikler jeg finner.

La meg begynne med å si at jeg ikke er redd for covid-19 (C19) og at det jeg skriver her baseres på informasjon jeg har per i dag. Det jeg er redd for er hva den frykten som spres over hele planeten kan føre til. Og da mener jeg ikke bare at folk kan slåss om de siste rullene med dopapir og masker, men at frykt og angst svekker immunsystemet vårt og frykten kan misbrukes av regjeringer til å begrense vår frihet og menneskerett til å si vår mening og bestemme over egen kropp.

Hvor kommer dette viruset fra? Jeg må innrømme at min første tanke ledet til Bill Gates, som hadde sagt (slik fredsprisvinneren Henry Kissinger før ham) at den beste metoden for å redusere befolkningen ned til et akseptabelt nivå, var vaksiner. Han hadde også varslet et slikt scenario med pandemi og behov for vaksiner som han skulle hjelpe til med å utvikle. Jeg hadde også merket meg at flere statsoverhoder, han oppsøkte hadde varslet i fjor en snarlig krise og oppfordret folk til å anskaffe nødproviant. Så jeg bare ventet på en pandemi, der Gates skulle komme som den reddende engel med en vaksine. Det var også veldig rart at Washington Post allerede den 21.1.20 kunne fortelle at et lite sykehus, 40 mil fra Seattle, hadde funnet ut at en hostende mann hadde blitt smittet med Coronavirus. Og de hadde allerede testen klar, når det bare fantes 6 døde i Kina, langt unna Seattle. Det måtte ha vært noen synske leger der som hadde skaffet seg det nødvendige testutstyr en god stund før pasienten kom på sykehuset. - For noen tilfeldigheter! Når jeg skjønte at det fantes ingen vaksine enda, måtte jeg lete videre etter andre «skyldige». - Etter at C19- genomet ble analysert, hersker det ikke lenger tvil om at (C19) ble laget på et laboratorium for biovåpen: Både USA og Kina eier patenter for produksjonen. For de som vil vite mer om hvordan og hvorfor det slapp ut fra Wuhan, anbefaler jeg å lytte til Simon Parkes her: https://www.youtube.com/watch?v=4JQLQ1M1_u0

Smitteveier: Siden C19 kan overleve på kjølige flater i minst 12 timer, vasker vi hender godt med såpe i ½ minutt etter at vi har vært ute i butikker, reist kollektivt eller hatt hånd-kontakt med noe utenfor eget hjem uten å ha på hansker. Desinfeksjon av hender og overflater med 60% alkohol, eller Hydrogenperoksid bruker vi hvis nødvendig. Alminnelige masker hos friske holder ikke ute de små virus, men reduserer risikoen for å berøre munn, nese og øyer med hendene sine, noe som myndighetene sier, uten å følge opp selv: https://www.youtube.com/watch?v=mA1wqjaeKj0. Hos syke som nyser eller hoster, stopper disse masker at dråper spres. - Mens jeg var i Vietnam i hele februar, har jeg observert at absolutt alle gikk med masker når de var ute. Det er kanskje grunnen for at dette landet med små resurser har bare 44 smittede per dags dato, selv om flere kinesere hadde klart å flukte til Nord-Vietnam fra Wuhan. Og bare en gammel dame med hjerteproblemer måtte dø.

Hvor farlig er C19? Det ser ut som om C19 smitter raskere og enklere enn den sesong-influensaen. Mest fordi symptomene kan vise seg ca. 14 dager etter smitte og fordi også symptomfrie kan smitte. Men ifølge WHO og FHI dør det hvert år 290.000-650.000 av den vanlige influensaen, bare i Norge over 1.500 årlig, uten at man kalte det for en epidemi. Når jeg leste om Folkehelseinstitutts anslag over døde av C19, husket jeg tallet «13.000 døde i Norge», som FHI prediket av svineinfluensaen i 2009, der det døde bare 32, mens hundrevis fikk alvorlige bivirkninger av vaksinene som FHI solgte. Etter de tallene som foreligger per dags dato, er C19 ikke farligere enn influensaen. Når man testet bare de sykeste, fordi man ikke hadde nok ressurser i starten, viste statistikken at nesten 10% av de testede døde. Nå tester man langt flere og finner ut at tallet ligger på rund 1%. Bland barn og unge under 29 år helt nede til 0,2%. Det er de gamle, spesielt de med flere andre underliggende sykdommer, som er i faresonen. Forskere har påpekt at også medisiner som ACE-hemmer og influensavaksiner, som gis hyppigere til de over 65 år, kan ha bidratt til alvorligere forløp, når de har blitt smittet med C19: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/31607599. Jeg beklager at FHI ikke opplyser oss leger om disse risikofaktorer. Forresten kom det i dag fram tall fra Italia, som viste at bare 3 av de over 2000 ofre døde av C19 alene https://www.dailymail.co.uk/news/articl ... -killed-...

Symptomer: Mens en vanlig forkjølelse med coronavirus gir rennende eller tett nese og en influensa (i tillegg) feber/frysninger, smerter i hodet og muskler og slim fra nesen og lunger er det ved infeksjoner med C19 rapportert veldig høy feber, tørr hoste som fort kan eskalere til pustevansker og tap av lukt og smak.

Immun-forsvaret vårt styrker vi ved å redusere belastninger fra mobiler, Wifi og AMS. Forskere har advart at 5G vil skade bl.a. vårt immunsystem og må unngås for enhver pris. Jeg antar at det er en av grunnene hvorfor Wuhan, som er det stedet i verden med høyest 5G-belastning og Cruiseskipet «Diamond Princess» har blitt rammet ekstra hard. - I tillegg unngår vi (så langt det lar seg gjøre) GMO- og sprøytet mat. Vi spiser mindre sukker, mer frukt og grønnsaker, hvitløk, ingefær, hyllebær og tar daglig en pose «Soul Red» (konsentrat av knuste frø fra «Rain»). Siden ultrafiolett lys skal drepe C19 (som vampyrer), prøver vi å være mest mulig i sollys og tar Vitamin D hvis overskyet. Bortsett fra sola, hjelper også luften i skog og ved fosser/havet for immunsystemet. Å drikke ofte, helst varmt vann/te for å skylle eventuelle virus ned i maven, der de blir ødelagt av mavesyren er et billig tips. Mens å gurgle med desinfiserende oppløsninger unngår vi, siden det fjerner de gode bakterier i halsen som forsvarer oss mot virus.

Hvis smittet, ville vi ta høye doser med Vitamin – C. Etter at Kina har begynt å behandle sine veldig syke med intravenøst C, har angivelig ingen død der. Siden norske leger som har gitt intravenøst C til noen syke pasienter her, enten har mistet sin lisens eller er blitt satt under oppsyn, blir det vanskelig å få hjelp her og når grensene er stengt, må vi nok bruke det nest beste: spise 1 ss. vit. -C i hyppige doser med mye vann til avføringen blir løs, før vi reduserer dosen. - Hvis alt vitamin C skulle være utsolgt, vil jeg prøve å få tak i dråper med høyoppløst, atomar, flytende jod. - Og så er jeg glad at vi har kolloidalt sølv og klordioksid i huset. Hvis ingenting av dette ville virke godt nok, ville jeg prøvd å få tak i malariamedisinen «Plaquenil» (Chloroquin), som har vist seg å ta knekken på SARS-virus (10 mg i 10 dager).

Hva kan vi lære av medisinens historie? Vi har blitt så effektivt dressert til å tro at det beste våpen mot virusinfeksjoner er vaksiner, at »alle» bare venter på en vaksine som kan redde oss. Og etter at det har gått opp for myndighetene at det vil ta ca. 2 år til, har noen vise menn/kvinner sett i historiebøker og funnet fram hva som hjalp å bekjempe de store epidemier før vaksiner ble oppfunnet. Og det var 2 forskjellige metoder: 1. isolasjon/karantene https://www.bbc.com/news/uk-england-lei ... e-50713991 , og 2. å oppnå naturlig herd immunitet (flokkimmunitet) når 60% av befolkningen var smittet. - Alle land har de samme overordnede mål: å forsinke smitten, «strekke ut» epidemien og «flate ut sjukdomskurven» for å ikke overbelaste helsevesenet: Det gjelder å kunne fortsette med å hjelpe både de med «vanlige» sykdommer, som hjerteinfarkt, slag og kreft, mens man har kapasitet nok til å gi de svært syke med C19 hjelp med pustemaskiner og annen intensivbehandling. Jeg personlig er en tilhenger av alternative 2, som England og Sverige har valgt, nemlig å isolere de svært syke og gamle, mens man ikke stenger skolene og universiteter, hvor befolkningen med de beste sjanser til å takle en infeksjon oppholder seg. Som historien og forskningen før vaksinealderen har vist, vil sykdommer forsvinne av seg selv, når over 60% har blitt smittet. Ved å undersøke mesling utbrudd 1900-1933 i Boston fant Hedrich ut at smittespredningen stoppet opp etter at 68 % av barn under 15 år var blitt immune mot meslinger som følge av naturlig smitte. Naturlig immunitet etter smitte gir livslang beskyttelse, og denne beskyttelsen videreføres til barn via morens blod og morsmelk. - Dette er ikke mulig etter immunisering med vaksiner. – Men det spiller ingen rolle hva jeg ville fortrekke. Begge alternativer kan hjelpe med å redusere belastningen på helsevesenet, når alle forholder seg til dette solidarisk. Og siden jeg nå er i Norge, må jeg føye meg til alternativ 1. – Men hvis jeg skulle bli tvunget til å la meg injisere med noe som FHI anbefaler som en «trygg og effektiv vaksine» mot C19 og dette ikke er blitt testet mot placebo og ikke blitt kontrollert i minst et år for eventuelle forsinkede bivirkninger, vil jeg heller velge å gå i fengsel. Dette fordi industrien har prøvd i årevis å lage en sikker og effektiv vaksine mot coronavirus uten å lykkes. Noen studier som nådde fram i lyset (ble publisert) viste en veldig høy bivirkningsrate, som her: https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/22536382 .- Jeg håper at jeg slipper, at C19 forsvinner «som dugg for solen» nå det blir varmt og en vaksine ikke blir tvunget på oss når den lanseres om ca. 2 år. Og jeg håper at Sverige og England ikke lar seg presse av pharmaindustrien til å forandre mening, siden det ville være en ønskedrøm for ærlige forskere å kunne senere sammenligne effekten av karantene og vaksiner mot åpne skoler og naturlig immunitet. – Mens for Bill Gates ville det være et mareritt. Han vet allerede at det ville bety slutten på vaksine-bløffen.

Noen personlige tanker: Siden jeg er buddhist, tror jeg at Universet har en mening med å la også alvorlige ting skje i våre liv. Jeg har noen forhåpninger på hva det kunne være. Tenk så fantastisk det ville vært hvis vi nå kunne lære:
1. å være her for hverandre, bruke tid sammen i familien (jeg har aldri sett så mange fedre leke med sine barn før her i parken), hjelpe eldre og syke naboer med å handle, m.m.,
2. å bli gladere i naturen, ved å la oss helbrede av sol, luft, rent vann, skog og havbris,
3. å bli mer selvhjulpen ved å dyrke og tilberede mat selv, og planlegge bærekraftige løsninger,
4. at det er særdeles viktig å styrke vårt landbruk, bli autonom, ikke avhengig av andre land,
5. å bruke tid på oss selv til selvutvikling, meditasjon og trening,
6. å sette mer pris på helsa enn mammon,
7. å tenke selv, undersøke ting selv istedenfor å stole blind på myndigheter,
8. at vi har blitt lurt i årevis om at vaksiner er «trygg og effektiv» av pharmaindustrien, som ikke kan saksøkes etter alvorlige bivirkninger etter vaksiner har blitt et faktum,
9. å bli bevisst og organisere oss mot overgrep fra regjeringen,
Tiden vil vise om vi har en regjering som virkelig vil vårt beste, noe som vil bety å sette i karantene de gamle som er i faresonen, ikke de unge og friske som trengs for å holde hjulene i gang, eller en regjering som er i lommene til Bill Gates, som setter alle i karantene og vil tvinge på oss en vaksine som ikke er blitt testet lenge nok mot placebo, slik det er krav for alle andre medisiner.

Vil regjeringen utnytte frykten de har skapt for å begrense vår frihet ytterliggere?

Vi må spørre 1. Hvor høy må dødsraten være (nå 1%) før lover skal kunne settes til side og

2. Til hvilket nivå må dødsraten synke før disse eventuelle krise-lov blir opphevet igjen?


Lykke til med deres valg og for all del: ikke la dere skremme.


Heiko Santelmann,
pensjonert lege

Oslo, den 19.3.20


https://www.youtube.com/watch?v=CWu4XIx ... e=emb_logo
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2212
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Korona virus- TULL OG TØYS!!

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mar 28, 2020 10:03 am

Expertene som lagde koronaviruset kun for en hensikt- å drepe mennesker.

Nå kan man således stille følgende spørsmål, hvem er de som ønsker å drepe millioner av mennesker?

Vet du svaret?

Her kommer svaret- det er KUN en AGENDA som har ansvaret for dette- og det er de selvsamme som i dag forlanger at folk skal la seg vaksinere.

Tenk det dere- hvem er disse morderne? Jo, de finner du på venstresiden i politikken. Men det er ikke slik at det er V og SV og Rødt- nei i Norge er H, Frp, Krf og SP like så mye venstre- fordi de lyver. De er ALLE med i Kartellet på stortinget som fhv stm Kjell Magne Bondevik forklarte i media om- at han hadde en tverrpolitisk enighet fra stortinget om å bombe jugoslavia til steinalderen i 1999, Milocevic som var President i Serbia- nektet Nato fly å lande i landet. Da fikk han besøk av Satan, med F-16 bombefly fra Norge. Milocevic nektet å underskrive ramboilleavtalen.

Så kommer spørsmålet- er disse menneskene som satte viruset ut i livet- gode i knollen? Bill Gates har bidratt til at dette viruset skulle effektueres- for å begrense befolkningsveksten. Det ble laget i US militært laboratorium og sendt til Kina for å masseproduseres i laboratorier- finansiert av Bill Gates. Hvem er Bill Gates? Jo, den samme venstresiden- som ønsker One World Order velkommen. Trenger vi å tilføre mer tyngde på vektskålen til venstresiden, som er blod badsglobalistene?

Viruset ble lekket ved et uhell i den Kinesiske Laben- i WUHAN.

China_corona.jpg
Viruset ble lekket ved et uhell i WUHAN laben.
Så det er ikke bra for de stakkars kineserne.


https://www.vox.com/2020/3/4/21156607/h ... -wuhan-lab
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2212
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: Korona virus- TULL OG TØYS!!

UNREAD_POST Viruset » Fre Apr 03, 2020 2:18 pm

Et virus kan ikke smitte noen:

Et virus er ikke en levende organisme, det er et løsemiddel som skapes i celler av kroppen selv. Du kan IKKE smittes av et virus.

Kroppen skaper tusenvis av ulike virus som respons på toksiner (gift) som dannes i cellene. Gift i kroppen bygges opp av det man spiser, drikker og av det man puster inn- OG det man eventuelt injeserer i blodet.

En influensa er en virologisk aksjon som kroppen skaper selv for å rense cellene fra gift.

Viruset som kroppen har skapt bryter ned giftene i cellene, og du får feber. Er det MYE gifter i kroppen (Hvis du spiser og drikker mye søppel som alkohol, sukker, etc.) så dannes det mye avfall, og det kan i sjeldne tilfeller føre til celleskade.

En forkjølelse er en bakteriologisk infeksjon. Det er EN måte du kan få et fremmed virus inn ikroppen på: nemlig VED VAKSINASJON!
Viruset
 


Gå til Politikere som ikke lytter til grasrota, graver sin egen grav.

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 0 gjester

cron