Melding fra Michael Tellinger

Media i Norge formidler for det meste løgn og bedrag til det norske folk. Dem er bekjent av å formidle brød og sirkus. Både i aviser og speiselt i TV. Og denne rollen er de meget bekvemme med?
Forumregler
Drapsforsøket på William Nyggard må få høyere prioritet og oppklares, ja like stor oppmerksomhet som Nokas ranet.

Melding fra Michael Tellinger

UNREAD_POST BmOnline » Ons Jul 22, 2020 6:23 am

Siv-Anita Øiaas

Frem til så mange som mulig, før det blir fjernet:

Melding fra Michael Tellinger

Michael Tellinger er en sørafrikansk forfatter, politiker, utforsker og grunnlegger av Ubuntu Party som støtter tilførsel av frie ressurser på tvers av samfunnet.

FOR VENNENE MINE I USA
Å se USA utenfra er som å se en stor tragedie foregå - med skurkene som løper fritt forårsaker stadig mer ødeleggelse - skifter skylden til de som ønsker å opprettholde fred og harmoni og rett og slett leve et vakkert liv.

For alle mine venner i USA - vær oppmerksom på at landet deres er under full blåst angrep av de samme Rothschild finansierte bolsjevik-opprørerne som forårsaket mesteparten av ødeleggelsen og kaoset i verden de siste 250 årene.

Dette er det farligste organiserte kriminalitetssyndikatet på jorden. De har drept presidenter, startet kriger, overdrevne regjeringer, bortført, torturert, utpresset, bestukket og myrdet millioner av mennesker for å beholde kontrollen over mesteparten av verdens regjeringer til dags dato.

Blant deres mer kjente ofre har vært: Andrew Jackson, Abraham Lincoln, erkehertug Franz Ferdinand 1914; Tsar Nikolai Romanov 1918, JFK i 1963, Hendrik Verwoerd sørafrikanske statsminister 1966, og mange verdensledere som trosset deres banksystem - inkludert Muammar Gaddafi av Libya.

Donald Trump er den første lederen som har brutt den kontrollen og fjernet dem fra makten i USA ved å ta kontroll over FBI.
Dette er grunnen til at angrepene på ham er så ondskapsfulle og nådeløse, og de kommer fra alle kanter. Siden USA alltid var Rothschilds sterkeste territorium - for å kontrollere resten av verden, med sin mektige hær, har disse globale kriminelle trukket ut alle stoppene for å velte en behørig valgt president. De har aktivert og sluppet løs alle sine eiendeler for å oppnå dette.

Siden Trump kontrollerer hæren og FBI, er hovedverktøyet deres mainstream media, med sine gjentatte løgner og propaganda 24/7 for å forgifte folkets sinn. De kjemper for sin overlevelse.
De vil lyve til ansiktet ditt, bruke menneskets tragedie og følelser i deres favør mot deg, ødelegge økonomien, ødelegge byer og monumenter, få ned et helt land, drepe og lure alle - bare for å oppnå seier.
Vær oppmerksom på dette.
Hvis de ikke kan ødelegge Trump - blir de endelig ødelagt etter 250 år med global kontroll.

Bor du i USA er det svært vanskelig å få et klart syn på situasjonen, fordi mesteparten av amerikanske medier er en del av kabalen og giftig med ant Trump-propaganda. Trumps seier vil frigjøre alle andre land fra Rothschild-kontrollen over alle sentralbanker og bringe frihet til folk overalt.

Uansett om du liker Trump eller ikke, er ikke problemet - han er den eneste verdensledende som har beseiret Rothshilds ved å kapre sentralbanken deres i USA.
Dette skjedde stille i løpet av mars 2020, og uten mediedekning, fordi media eies av det samme av Rothschilds bankmperium.

TRUMP ' S SUKSESS MOT DYPSTATEN OG KOMMUNISTEN DERES, BOLSHEVIK AGENTER, DET HANDLER IKKE OM AT USA OVERLEVER - DET HANDLER OM Å LIVE HELE VERDEN FRA BLODTHRISTY CONTROL.
Informer deg selv - vær smart - vær oppmerksom. Verdens frihet avhenger av ditt neste trekk og hva som skjer i USA i november 2020

I samhold - Michael Tellinger
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2263
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Media

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 2 gjester

cron