BmOnline Norge

 

Alt for Norge

[IMAGE]

Carl I Hagen og FrP står på for å få Norge inn i EU.

Av: Øyvind Michelsen, FrP Oslo.


Ja vi er mange som håper partiet går inn for Ja til EU, det gjør ihvertfall jeg, (dog under litt tvil). Får vi bare slipt vekk en del av (banan-byråkratiet) i EU, blir det ikke så verst! Banan-byråkratiet er en allegori for vitsen om at EU skulle ha vedtatt en EU-bestemmelse om den prosentvise krummingen på bananer som må være tilstede for at disse skal kunne selges i EU.Litt mindre til landbruket i EU og litt mindre detaljbestemmelser til næringslivet og litt færre byråkrater, så blir EU allright det! Dessuten vil konservative storbønder og bedriftseiere juble når Norge oversvømmes av billig arbeidskraft til landbruk og industri og tjenesteyting. Lithauere, polakker og Estlendere passer bedre og hører mer hjemme i Norge enn feks Pakistanere, Arabere og andre ikke-vestlige muslimer! Norske trauste LO-organiserte arbeidere i privat og særlig offentlig sektor trenger solid konkurranse fra driftige Øst-Europeere og nå må nok nordmenn våkne og begynne å arbeide igjen istedenfor å sitte på ræva i arbeidstiden og diskutere fagforeningsspørsmål!

vh

Øyvind Michelsen, Oslo


BmOnline kommentar:

Ja, det skal bli meget interessant å se hva velgerne velger når FrP nå flagger ut hele Norge? Nå begynner sannheten å sige fram om FrP. Jeg advarte Carl I Hagen mot å gjøre dette og meldte meg ut av FrP samme dagen de sa ja til Eu på midten av 90 tallet. Så vinglet Hagen litt igjen og fortalte at han ikke ville inn i EU. Det er som vindpølsa med FrP dem svarer etter som hvem dem snakker med, dvs dem har jo ikke noen fast politikk? Minner mer om lotto og bingo.

Her kan du se gjeldstelleren i tyskland, den viser oss hvor mange euro som tyskland's gjeld øker med i sekundet.


Les mer om det farlige Eu her! klikk her. Eu's politikk blir slik at de store setter seg oppå de små, som bare må holde kjeft.
Videre blir du syk av Eu klikk her.

Her er en debatt om medlemskapet i EU. Tenk at Europabevegelsen har gått ut med forslag til folket om å boikotte Tine meieriers produkter!

Her er en liten Frp-smakebit om en ihuga tilhenger av EU.


Debattforum


Les eller skriv i gjesteboken.

Se hva Arbeiderpartiregjeringen gjorde med Synnøve.

Fedrelandet Norge BmOnline forside,16.11.1998 startet 1997.


BmOnline dokumentoversikt
BmOnline arkiv.
Folkeaksjonen mot EU medlemskap
Den gamle gjesteboken på SOl, som ble slettet.
OSLO volden øker.
Kriminelle innvandrere, ut med dem!
SULITJELMA BERGVERK, en styrt nedleggelse.
Sosialistenes 10 bud om moral: RV,SV,AkP,AuF,AP, LO
AP har skapt enda større skille ved å særbehandle innvandrerne!!
Brevet til statsminister Gro H. Brundtland. Les det utrolige fattige svaret fra Gro!
[IMAGE]
Design: Bjørgulf Mortensen
Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.
Lov om opphavsrett