BmOnline, det politiske Norge?

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Hovedsiden

  Synnøve F Taftø

 • Sykehuskøer og norske leger.

  Det er for systemets skyld betryggende at køene er lengere og lengere. Leger som bidrar til å holde pasientene i endeløse smerter og køer er høyt verdsatt av venteliste-systemet dem har bygget opp igjennom en lang og lukrativ karriere.

  Er du derimot en lege som er en folkets hjelper, en som ønsker å få bukt med helsekøen, som er lydhør til det beste for pasienten. Ja da er du som lege fri for arbeide garantert. Jeg har en god venn som har arbeidet som lege over flere 10-år. Denne legen visste å ta vare på pasientens helse og helbred. Men det syntes sykehusledelsen lite godt om. Denne legen fjernet på kort tid samtlige ventelister og køer og pasientene var meget godt fornøyde. Denne legen tok knekken på all overtid ved avdelingen og var en lojal ener i å gjøre jobben sin. (Kirurgi) Han visste utmerket godt at dyktighet i faget var hovedårsaken til at han fikk pasientene friskemeldt på løpende bånd. Og det er jo det som er vitsen med å arbeide på et sykehus.

  Slik var det våre sykehus burde blitt styrt, men sannheten er at våre sykehus går for halv maskin. De gjør faktisk ikke jobben sin vår legestand. Kanskje du ikke tror dette, men dette er bare toppen av isfjellet inne på sykehusene. Dette har foregått i alle år hvor dem som kjenner til dette vil ikke sette fingeren på årsaken. Årsaken er at det finnes altfor mange udugelige leger som blir som "store sandkorn" i maskineriet. Disse blir beskyttet av ledelsen som ikke tør å ta affære.
  Årsaken ligger i den "posen" hvor de har mixet politikk inn i resepten, noe pasientene merker på kroppen hver enda dag. Akkurat på samme viset som vi ser det de har gjort i Kirkerommet, blandet romas gift og doktriner inn i stedet for Guds Hellige Ord.

  Dette gjør at systemet sliter, og det blir dobbelt så dyrt å drive et sykehus. Årsaken kan være at mange legeforeldre presser sine barn til å ta legeutdanning, men politisk føring har hovedskylden. Disse faktorer skrives det ikke om i romantikk i hvitt.

  Lengere du venter, jo værre blir din helse og mer koster det å reparere for skaden som ikke blir mindre i helsekøen. Det er fra 3 til 12 månders ventetid på et vanlig sykehus i Norge etter hvilken avdeling du skal til.

   


  Signer gjesteboken

  http://BmOnline.no

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett