BmOnline, det politiske Norge?

Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

   

 • Diskusjons- forum.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Regjeringen bidrar selv til riksrett

  Hovedsiden

  Synnøve F Taftø

 • Tyvpakket har aldri hatt bedre dager i Norge!

   

  Bjørgulf Mortensen, Tromsø

  Bilen min ble stjålet natt til Fredag 04.10-02.
  Mon Oct 7, 2002 17:11
  193.217.134.75

  Jeg fant bilen min på flyplassen ca. kl 13.00.

  De som har opplysninger som fører at kjeltringen blir tatt får en klekkelig dusør. Det så ut for at kjeltringen var lite bilvant, da idioten hadde dratt sjoken opp i taket.

  Bilen ble rensket for verktøy.

  Verktøyet er merket med 7RV og Mortensen.

  Verktøyet lå i en ny Keter verktøykasse, den typen som har et lokk over lokket med plass til skruer. Inni er det en hylle som man kan løfte ut. Den har rødt håndtak midt oppå og det står Keter på lokket. Ellers er kassen i mørk plast en slags blå-grønn farve.

  Det er leddnøkler fra 8-19 (flexbox)
  Fastnøkler fra 6-21 og enkelte nøkler som er laget av meg ved at de er filt opp til 29-30 mm.

  3 skiftnøkler ca 30 cm lange. 1 skiftenøkkel 7 cm lang.
  Skrutrekkere el. trekkere 4-5 millmeter 4 stk.
  Eltrekker med plast islolasjon og 5 mm skrublad.


  "Yankie" Kamaza m grønt håndtak for bits kjøpt på Tromsø Maskinforretning, Breivika.

  Stjernetrekker mellomstor, med orange håndtak, likner på Sandvik modellen.

  2 nebbtenger en med kraftig sort håntak i plast rett tang. En med vinklet tang ca 20 grader og gult plasthåndtak (løse plasthylser)

  1 Sideavbiter fra 1969 med Gult plasthåndtak.

  1 stk sett med torks i en liten metallbank som man benner fram og bretter ned i "banken" Helt ny.

  1 stk HAZET minikopp sett merket O. Mortensen på hver del-. Mange deler forlengere og snelle. Den er blå og har en skireim strammet rundt. Det er gravert navn på hver del.

  1 stk mini baufil. Flere meisler og dorer.
  1 stk tverravbiter (god til gjerdearbeider) ca 20 cm lang.
  1 stk stor sideavbiter litt rusten.
  1 stk Torks saab skrutrekker original
  3 stk store skrutrekkere-
  En med gult håndtak og sekskant rett under håndtaket for å feste på latarm. EN til av samme slaget-.
  En rød trekker- flat som er banket inn i håndtaket.
  En stor stjernetrekker med mørkeblått håndtak.
  En del bits.
  Mange skruer og skiver i topplokket. En del skuer og muttere saab som ligger i inni øverste avd. Gummi gjennomganger og propper. Små saab deler som hører til alarmmontering til saab.

  Forlengere og skralle. Kopper div størrelser.
  Håndtak for å sette inn baufilsagblad i stål-. Vannslangeklemme verktøy med flexi og sort plasthåndtak.

  2 kikkerter ble stjålet fra venstre dør lomme. Merke Bushnell 10x25. BuckHorN kamuflasjefarvet. Den andre er en billigutgave i sort og er også i en sort futeral.
  Mine reparatør briller ble også stjålet fra hanskerommet.

  Kulepenn. En god del gamle SAAB nøkler ble stjålet fra min rep. veske. SAAB 99 nøkler.

  Det ble også fra Bagasjerommet tatt 20-30 cd'er i en plastpose som tilhørte min mor. Det er klassisk musikk som jeg akkurat skulle frakte til henne. Tyven tok også hennes hvite panasonic reiseradio med to høyttalere og 220 V kabel. Det var en liten ledning surret fast til antennen.
  Tyven tok også hennes hvite sjal og hennes pute og pledd.

  Sovepose trekket stjal dem også -den har han sikkert hatt cd'ene i. Det virker som om bilen er blitt brukt til å gjøre brekk med, da det lå en masse tomme cd covers i bilen og en haug med fremmede cd'er-.
  Klarer du å fakke tyven eller at dine opplysninger bidrar til at han blir "spikret fast" i kaia, da er du sikret en dusør-.

  Det var kort og godt en "idiot" som stjal bilen, da han hadde "brutt" girstanga av og dermed ikke kunne skifte gir.

  Bilen ble funnet tom for bensin og strøm og den stod fast i andre gear. Tyven må ha vært (ikke bare tjukk i hauet) av det feite slaget da setet var justert således.
  Det kan være grunn til å bemerke at bilen har vært kjørt i et område med dårlig vei -da det på venstre side var mye mold helt opp til felgene.

  En av de to mest foretaksomme innbruddstyver i Tromsø bor på Langbølgen (Hamna) på øya og Kvartsveien i Kroken. Politiet har ikke ressurser å sette inn for å ta disse. De fleste miljøene Tromsø vet hvem dette er, jeg snakket med en som arbeider med bilbergning- han sa at politiet bare leker politi.
  De får til og med rabatt i rettsapparatet for hvert brekk de måtte bli tatt for. Er dette noe en kan være bekjent av i politiet?

  Kommer ikke alle fartskontrollene i et heller merkelig lys i denne sammenheng, hvor man skal stjele penger ifra de som har biler? Fotobokser og radarkontroller er det som er politiets mest lønnsomme gesjeft?

  Er det noen som har lyst til å stille kabinettspørsmål til Bondevik?

  BmOnline

  Et gjennombrudd!!! Wed Nov 27, 2002 18:08

  193.217.134.145

  Det var en ting som jeg ikke la ut på internett med hensikt som også ble stjålet.

  Det var nemlig også stjålet et gavekort fra bilen pålydende 2.400 kr. Tror dere ikke tyven gikk til butikken med mitt gavekort og ville ha ut varer? Han hadde med sin lille sønn på 10 år som skulle ha seg turklær, og gutten var så glad. Ekspeditøren visste hva han skulle gjøre.
  Vedkommende ble tatt i Tromsø sentrum i butikken torsdag den 21. nov kl. 17.20.

  Jeg hadde selvfølgelig tatt kontakt med butikken og sagt at hvis det kommer en jævel inn med min 50-årsgave "så slå jæveln ned" med en gang. Og det gjorde de. Purken kom og slo kloa i han. Men hær stopper også purkens arbeid. Tyven hadde med seg sin sønn på 10 år og sa til betjeningen at han hadde fått det av en gammel kjenning, en dame. Ja som betaling for tjenester han hadde ytt henne. Denne damen er en meget god bekjent av Onkel politi. Hun er ifra strøget hvor du tar ferga over fra kvaløya i sør, Vikran. Mannen som hadde mitt kort var en av byens Åsgaard pasienter sies det. Han bor oppe i kirkegårdsvingen, hvor det stod brakker tidligere, rett ved Ungdomsskolen Sommerlyst.

  Videre hadde damen vært samboer med en "Mikke" som satt i fengsel for noe som ikke tåler dagens lys. Mikke er hans kallenavn. Han har flere identiteter pga sin tvilsomme omgang med politiet. Men hun fortalte meg at det var slutt mellom dem.

  Min lille anstrengelse resulterte i positive ting. Jeg kan ikke takke onkel politi for noe som helst. De er udugelige i sitt yrke. Polltiet har ikke ressurser til å ta kjeltringpakket, så det ser dårlig ut for dem som har blitt rundstjålet i Norge. Her er det fritt frem for alle som ikke liker ærlig arbeid.

  Men kjører du over 80 blir du garantert tatt og bøtelagt. Her er det noe som ikke stemmer? Joda, slik er det blitt, purken er blitt landeveisrøvere i verdens rikeste land. Det forteller oss meget om hvor høyt ettermæle disse vil få.

  Ta kontakt
  Like etter at jeg fant bilen på flyplassen ble en annen saab stjålet der rundt kl 15-16 på ettermiddagen. Politiet gjør en elendig jobb, enda dem fikk servert kjeltringen på et fat av meg klarte de ikke å gjøre jobben sin. Jeg fikk et kort notat fra Politimester T. Fyhn om at han hadde blitt bøtelagt. Alt verktøyet mitt og tingene forøvrig er borte. Men jeg har et håp om at noen ringer meg en dag.


  Har du tips: bmonline at bmonline.no

  PS: Jeg er fri for silkehansker.

  Purken og tyven- hvem er hvem?


  Politiet gjør ikke jobben sin


  Signer gjesteboken

  http://www.BmOnline.no

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett