BmOnline, det politiske Norge?


Les mer om :

 • krigen

  Norges grunnlov:

 • § 1

 • § 112

  Straffeloven:

 • § 83

  Folkeaksjonen mot EU-medlemskap

   

 • Diskusjons- forum. Her må du registrere deg for å diskutere, men du kan poste som anomym.
 • På flere av emnene kan du poste anomymt: Media, Helsevesenet, økonomi og den norske stat. Den som er innlogget får del i mange muligheter. Du kan selv velge deg passord og logge deg på. Men først må du gjennom "nåløyet". For å kunne poste uten å være registrert- må du besvare et spørsmål. Hva er forumnavnet her? Da må du skrive inn:
  bmonline forum. Da blir ditt inlegg postet. Om du får nektelse ved første forsøk, så klikk ok igjen. Jeg har laget dette slik for å slippe spam bots.

 • Send din e-post til BmOnline om meninger i innv.politikken. i min e-post adresse ser du (at) Det betyr @. Det gjør jeg for å hindre spam søkemotorer.
 • Alle henvendelser blir behandlet seriøst. Du kan selv velge om du vil være anonym. Saklig kritikk kommer på trykk.
 • Kjemp for alt hva du har kjært, dø om så det gjelder...

  Regjeringene har selv bidratt til at folket nå kan gå til riksrett mot dem,
  Fordi de har endret Norges Grunnlov bak ryggen på det norske folk om å gå inn i en fremmed stat, EU.


  I Europabevegelsens statutter er vedtatt følgende: "Dens mål er opprettelsen av Europas Forende Stater, utstyrt med en regjering, et parlament med to kamre, valgt ved alminnelig valg, en domstol og et økonomisk og sosialt råd."

  Nå begynte arbeidet med ä verve folk med nøkkelposisjoner med samfunnsinnflytelse, men den gjeveste målgruppen var ingen ringere enn de folkevalgte på Stortinget.

  De som folket hadde valgt til å respektere Grunnloven og forfatningen lot seg verve i hopetall til en organisasjon som arbeidet energisk for avskaffelse av de nasjonale regjeringene til fordel for en Europaregjering. I 1970 bestod Stortinget av 150 representanter, 120 av disse hadde da meldt seg inn i Europabevegelsen, hovedsakelig fra Arbeiderpartiet og Høyre. Merk dere at da Steinar Bastesen, leder for Kystpartiet ankom Stortinget, hva han forteller: Det var det frekkeste av alt, disse blodiglene der inne kom til ham med en medlemsblankett for medlemsskap i en hemmelig og ulovlig losje inne på Stortinget, Europabevegelsen. Han ba de å pelle seg vekk.

  Dette er utrolig, men beviser hvordan velgerne er blitt manipulert og ført bak lyset i alle år helt opp til dags dato. Ja, frekkhetens nådegaver gav dem endog alibi til å danne Europabevegelsens Stortingsgruppe ved et konstituerende møte i selve Stortingsbygget, den 7. mai 1969.

  De kuppet vårt parlament i 1940. Hele 80% av våre Stortingsrepresentanter var da medlemmer av en organisasjon som arbeidet for et "Europas Forenede stater" og for den nødvendige avståelse av nasjonal suverenitet dette innebærer!

  Dette er som et virus i vår statsforfatning og i vår nasjonalforsamling. Det er våre riks-politikere som sitter med ansvaret. De har bidratt til å begå et landssvik, og rammes derfor av Straffelovens § 83. Den ulovlige og illegale kartellvirsomheten Europabevegelsens stortingsgruppe arbeider tverrpolitisk og endrer på alt i vår forfatning.
  De utgir seg å være valgt av folket, men er banditter. Vi har ALDRI hatt noe demokrati på grunnlag av det kartellet som nevnt.

  Stem ut dagens riks-politikere, ingen er troverdige på dagens storting. De er alle mer eller mindre med på bedraget, jfr Europabevegelsens stortingsgruppe som har som mål å få staten norge inn under fremmed herredømme, EU. Dette fikk jeg nyss i fra en som var med i Europabevegelsen fra Kirkenes. Han angret som en hund på at han var med å bedra sitt fedreland. Få en slutt på dette, ba han oss om. Bedraget har snart foregått i 100 år, og mye galt er gjort. I Jan 1940 ble riksforsamlingen kuppet av Josef Stalin i CCCP. Han styrer hele EU og USA i dag ved hjelp av det klassiske kommunistiske bedrag. Systemene er gjennomsyret korrupte i hele Europa og USA.

  La folket få vite om det som skjer inne på stortinget, ingen aviser eller tv vil debattere dette. Det er aldeles forferdelig. Ingen på stortinget tørr å mukke om dette landssviket som skjer på stortinget. Her har vi en jobb å gjøre, spre dette til alle på din vei. Kast "frimurerne" og "russefangene" ut av stortinget.

  Husk at Grunnlovens § 1 er vår beskyttelse imot slike lakeier. Den har de ikke brydd seg om å holde. Saken er slik at hvis en tøddel i Grunnloven skal endres, så er det folkesuvereniteten som skal avgjøre om så skal skje-. Ikke noen billige "lommepolitikere" fra CCCP, skal få avgjøre dette, les mer her. Riksrett er medisinen mot slike.
  Hvis folket våknet opp, så skulle samtlige kastes rett i kasjotten uten rettergang, jfr narkobaronene som blir tatt.

  Les mer om lystløgnerne her:
  Pan Europa

   

  BmOnline


  Hovedsiden

  Synnøve F Taftø

  Signer gjesteboken

  Virus på din e-post?

   


   
   
   
   


  Innboks (2)  Kladd  (17)


  Sendt


  Søppel

   
   
   
  Kladd
  Lagringsplass   
  eller    
  1-15 av 17     12  
      Til Emne Str.   Dato
  BmOnline online.no Re: Your music 24k 10.01.05
  BmOnline online.no Re: Re: Message 24k 10.01.05
  BmOnline at online.no Re: Its me 41k 07.01.05
  BmOnline at online.no Mail Delivery (failure ... 42k 07.01.05
  BmOnline at online.no Mail Delivery (failure ... 42k 04.01.05
  BmOnline at online.no Mail Delivery (failure ... 42k 31.12.04
  BmOnline at online.no Re: Re: your applicatio... 41k 31.12.04
  BmOnline at online.no Mail Delivery (failure ... 42k 01.01.05
  BmOnline at online.no Re: Hi 41k 01.01.05
  BmOnline at online.no Re: Approved document 41k 03.01.05
  BmOnline at online.no Re: Your details 24k 04.01.05
  BmOnline at online.no Mail Delivery (failure ... 42k 03.01.05
  BmOnline at online.no Re: approved 41k 03.01.05
  BmOnline at online.no Mail Delivery (failure ... 42k 02.01.05
  BmOnline at online.no News 41k 02.01.05

  eller    
  1-15 av 17     12  

   

  From

  Subject

  Date

  Size

   

   

  Pharmacy-Discounts-H... 

  Fwd: Fw:  

  Feb 3

  5KB

   

   

   

  KrherylThomas677@yaho... 

  Hello Hobss;) 

  Feb 2

  2KB

   

   

  Rx-Sale-Now-On 

  Fw: Fwd: FW: News Flash........ 

  Feb 2

  6KB

   

    OnlinePharm FW:

   AllYour EDNeeds

   Feb 2

   6KB

           
           

   Merk deg at du ikke må åpne disse e-postene som er full av virus. Flere har exe- filer.

  Hvis du åpner disse og viruset begynner å spre seg, så får du avstengt ditt abbonnement av nettleveradøren, som sier at det er blitt registrert irregulær trafikk. E-postkontoen din "spyr" da ut virus infisert e-post til alle i din adressebok. Derfor stanser, stenger nettleverandøren din konto- til du har fått renset din maskin for virus. W32 er den vanligste plagen. Den legger seg i mappen system32 i windows mappen. Også legger den seg i mappen documents and Settings, temp-filer.

   
   
   
  Mottar du mye uønsket e-post?
  Ved å aktivere Spamfilter nå, kan du enkelt redusere uønsket e-post i din innboks. Online Spamfilter er markedets mest treffsikre og stopper 90-95% av all uønsket e-post før den når din innboks. Enkelt å aktivere, Telenor sikrer oppdatering av filteret og du har ingen bindingstid.
  Mer info og bestilling
   
   

  Her er en god ide til deg som plages med virus. 1. Hvis du ser på min virusliste så merker du at det er den samme størrelsen på disse
  41, 42, eller 24- k. Om det kommer ifra din nærmeste venn eller bekjent. Ikke åpne. Se på egenskaper og du får da vite hvor stor filen er. Så sletter du den. ENKELT og greit. I dag må du hvis du ikke har etablert et virusprogram være meget fore var. Jeg har et spesielt program hvor jeg kikker på disse virusprogram. De legger seg på forskjellige steder og ødelegger bl.a bootsektor i harddisken. Da får ikke maskinen rett informasjon til å starte opp. Men det er ingen problem. Du må bare vite hvordan du skal ta knekken på disse programmene. Hvis du har sikkerhetskopiert eller har en oppstartsdiskett liggende er du berget. Jeg har egen e-post server så det er ikke farlig. Her ser du at jeg har tatt en kopi av web e-posten. Her har jeg lagt alle virusene de siste inn på en egen mappe som jeg overleverer til økokrim. Det er mulig å spore opp hvem som sender dette ut. Jeg har tatt vare på en mengde informasjon og det blir fine saker å legge på bordet. Alle datene blir brent på cd. Her står alle stier og servere som er benyttet for å sende viruset.

  Mer om virus og e-post program

  Signer gjesteboken

  http://BmOnline.no

  Design: Bjørgulf©Mortensen
  Gjengivelse kun tillatt ved henvisning til kilden, øvrig bruk ved henvendelse til BMO.

  Lov om opphavsrett