Hvordan kan Putin redde styret sitt i Norge?

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Hvis du vil legge ved filer, må du fylle ut feltene under.

Utvid visningen Emne: Hvordan kan Putin redde styret sitt i Norge?

Re: Hvordan kan Putin redde styret sitt i Norge?

Innlegg BmOnline » Man Okt 03, 2016 2:24 pm

Norulv Øvrebotten
1. oktober kl. 12:13 ·

Det er tid for flere narrespill fra Oslo

Jeg varslet for noen uker siden at det ville komme nye narrespill fra Oslo for å redde det russiskkontrollerte systemet for staten fra mellomkrigstiden, og at du ikke måtte tro på ett ord som kom fra den norske staten, som president Putin vil beholde doblet og under sitt fordekte herredømme også for fremtiden.

Først engasjerer Kong Harald seg sterkt for å befeste en løgn som ligger til grunn for en film om hans bestefar, Kong Haakon, nemlig at regjeringen Johan Nygaardsvold under krigen var sann og lovlig. Noe jeg har bevist ikke er sant.

Statsmakten i Norge var kuppet med virkning fra 10. januar 1940, og det skjedde med bedragmetoder fra Stalins hemmelige tjenester.

Politikerne som kalte seg for regjering fra 10. januar 1940 til langt ut i mai 1945, hadde beviselig ikke noe sant og lovlig grunnlag for å fatte noe som helst vedtak på vegne av staten. Alt var falskt og ulovlig.

De hadde frekt stjålet og kuppet makten lenge før krigen kom. Sammen med Josef Stalin og politiske venner i Moskva.

Siden Stalin var alliert med Adolf Hitler som følge av vennskapsavtalen fra 1939, var den nazistiske angriperen 9. april 1940 indirekte alliert med den norske kuppregjeringen, som med vilje slapp tyskerne i land for å etablere nødvendige brohoder, og som etter en stund illuderte krig og kynisk ofret mange norske liv for å kamuflere hva som var gjort tidligere.

Et tysk forsyningsskip fra en base i Murmansk forsynte den tyske angrepsstyrken i Narvik. Dette tyske opplegget i Sovjetunionen var planlagt og på plass i god tid før invasjonen her i landet.

Okkupasjonen av Norge var et prosjekt som Hitler og Stalin samarbeidet om.

Stalin parkerte smart Norge hos Hitler for en tid av overordnede strategiske hensyn.

Etter krigen tok Stalin tilbake den reelle kontrollen over det norske fastlandet og bygget videre på kuppgrunnlaget fra 1940, og med en doblet stat har alle stortingsvalg siden den gang vært narrespill overfor befolkningen.

Den virkelige makten ligger ikke i demokratiske organer, men i et underliggende russiskstyrt mafiasystem som opererer fra skyggene, og hvor snikmordere blir koordinert med mafiaadvokater. Som igjen koordinerer kriminaliteten med riksadvokat og dommere.

Dette skaper bortimot perfekte forbrytelser.

Slik du har sett etter 22. juli 2011.

Kommunistisk bedrag er normen i saksbehandling av viktige forhold.

Norge var i sovjetisk tid en østblokkstat som fra Kreml var kamuflert som vestlig, etter at Josef Stalin fikk Norge meldt inn i NATO fra 1949 til bruk innen etterretning og kontraetterretning mot Amerika og resten av Vesten.

Å være Judas ble vårt lodd i livet. I en ny tid da atomvåpen hadde revolusjonert all strategisk tenkning.

Statusen som vasallstat ble forsterket da Russland overtok fra 1992, og i en serie med narrespill og snikmord og andre overfall, ble det gamle herredømmet fra skyggene befestet utover 1990-årene.

Blant annet som følge av at jeg avslørte de smarte bedragmetodene fra øst og dermed Norges virkelige rolle i Vesten fra 2005 og utover, kom terroren til Norge 22. juli 2011.

Den virkelige makten var truet. Så den slo til. For brutalt, men intelligent å styrke seg. Indirekte.

Som i 1999 hjemme i Russland med tre sprengte boligblokker og tre hundre mennesker drepte og seks hundre skadde mens de sov, benyttet president Putin kombinasjonen terror og bedrag for indirekte å befeste et annet eksisterende politisk system og narre en helt annen befolkning. Som han var den øverste sjef for.

Kontradiksjoner er et effektivt operativt konsept fra sovjettiden. Du dreper venner for å styrke deg selv og venner. Målet blir oppnådd indirekte.

Denne gangen ble terror brukt i den fordekte vasallstaten Norge, og i samarbeid med det gamle mafiasystemet som var etablert allerede under Josef Stalin. Mange generasjoner før.

I dag er det ikke en spillefilm og en konge som forfalsker virkeligheten, men en bok fra tidligere statsminister Jens Stoltenberg, som la til rette for terroranslaget og lurte befolkningen kontinuerlig til å tro på en falsk historie i en falsk kontekst om hva som skjedde.

Noe etterfølgeren Erna Solberg har fortsatt med.

Stoltenberg spant forsettlig bedrag på de 77 likene fra første dag fra 22. juli 2011 for i virkeligheten på en lur og brutal måte å styrke seg selv og det gamle systemet, slik det ble grunnlagt som følge av et statskupp med virkning fra 10. januar 1940, og under videre fordekt herredømme fra Russland.

Folk ble lurt til å slutte opp om det russiskstyrte regimet i Oslo på falskt grunnlag. Blant annet ble det arrangert rosetog i gatene i et godt forberedt bedragopplegg. Som fulgte en kjøreplan som var laget på forhånd.

Det kommer flere narrespill fra Oslo. Ta alt med en klype salt. Nå skal landsforrædere redde seg selv. Med mer svik overfor egen befolkning.

Bedrag blir lappet over bedrag. Dette er en fast del av slike prosesser over gamle sovjetkommunistiske lester.

Heimevernet må gjerne brenne varder som fra gammel tid varsler fare, men fienden har altså vært innenfor portene og bitt seg fast siden midten av mellomkrigstiden, og siden har vi levd på en illusjon om å være en suveren nasjon.

Med en doblet stat som i seg selv er et bedrag.

Å oppfatte rett kontekst for en situasjon er avgjørende for evnen til å overleve i strid. Dette vet enhver god soldat, og denne kunnskapen er i Norge svært viktig for tiden.

Også for Forsvarets og politiets mannskaper. Som ikke har mye grunn til å stole på egne toppledere etter hva de har vært med på de siste fem årene.

Situasjonen er verre enn i april 1940.

Som de siste fem årene med terror og bedrag har vist, ligger lojaliteten hos våre fremste politikere og embetsverk i realiteten hos Russland og Kremls mange generasjoner lange doble mafiasystem for staten, og statsminister Erna Solberg er blitt instruert om å legge ned landmakten i Norge i den videre prosessen for å befeste Russlands fordekte herredømme over land og befolkning.

Et gammelt maskert herredømme fra øst er i ferd med å bli gjort åpent. Dette skjer skritt for skritt på klassisk kommunistisk vis.

President Vladimir Putin bestemmer suverent tempoet i denne prosessen. I vasallstaten Norge.

http://www.vg.no/nyheter/innenriks/fors ... /23808929/

Hvordan kan Putin redde styret sitt i Norge?

Innlegg BmOnline » Lør Aug 20, 2016 7:57 am

Norulv Øvrebotten -

Hvordan kan Putin redde styret sitt i Norge?

Det første Vladimir Putin vil prøve på er et regjeringsskifte med for eksempel en statsminister fra Høyre. Det vil i så fall være et nytt bedrag. For alle de politiske partiene i Norge har i prinsippet samme funksjon som de politiske partiene hadde i Øst-Tyskland. Den tyske demokratiske republikk (DDR) var bygget opp med et statsbærende parti og en rekke andre partier hvor de folkevalgte syntes de hadde stor innflytelse og var svært så demokratiske. Så lenge det gikk bra.

Høyre samarbeidet med Arbeiderpartiet om den juridiske konstruksjonen i 1938 som hadde til følge at stortingsvalget i 1939 ble tryllet bort ved hjelp av bedrag, og hele grunnlaget for dagens styreform ble fastlagt som følge av Stalins dobling av stater og alle andre forhold. Hvor grepet ble festet. Åpent og skjult.

Nasjonal Samling ble forbudt etter krigen. Fordi partiet hadde samarbeidet med Tyskland. Det samme skal selvsagt skje med alle politiske partier som etter krigen og fram til i dag har begått landssvik til fordel for Sovjetunionen og Russland. De ansvarlige skal straffes.

En forutsetning for rasjonalitet er å behandle like tilfeller likt. Dette prinsippet er likevel det første som kommer til å bli brutt straks det ikke lenger er noen vei tilbake og noen kort må legges på bordet. Norge har en elite som skal redde seg selv. Ikke deg.

Målet kommer til å bli å skape en illusjon om forandring uten at noe i virkeligheten skjer. De store tyvene har tenkt å henge de små og ravner hakker ikke ut øynene på hverandre. Dette har Putin også planlagt lenge. Kjøreplanen kommer til å bli fulgt. Igjen.

Den norske folkevisen om mannen som ville fra nissen flytte, kommer til å ha gyldighet så lenge dagens elite har makten utad i Norge. Nissen vil sitte på lasset og le.

Den dagen det for alvor skulle være fare for at nissen kan falle av lasset, kan du titte ut vinduet og se etter russiske krigsskip på fjorden. Noen stor fare for at du vil se noen av dem er det ikke med dagens system og dagens politikere. Samme hvem av de gamle og korrumperte norske politikerne som skal gi deg en illusjon om forandring. Noe de kommer til å bli tvunget til nå. I stedet for å bli arrestert for landssvik. Frihet er ikke vunnet lett. Noen steder.

~ One of the saddest lessons of history is this: If we've been bamboozled long enough, we tend to reject any evidence of the bamboozle. The bamboozle has captured us. Once you give acharlatan power over you, you almost never get it back ~

Carl Sagan

http://www.nettavisen.no/nyheter/valg20 ... 216120.ece

Topp

cron