Nok et bedrag om terror fra ledere av politi og forsvar i No

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Hvis du vil legge ved filer, må du fylle ut feltene under.

Utvid visningen Emne: Nok et bedrag om terror fra ledere av politi og forsvar i No

Min erfaring med det fordekte russerstyret i Norge er lang

Innlegg BmOnline » Søn Jul 21, 2019 8:32 pm

Norulv Øvrebotten

Min erfaring med det fordekte russerstyret i Norge er lang


Jeg har lang erfaring med også de viktigste bærebjelkene for Moskvas fullstendige kontroll over en norsk stat som ble doblet før krigen og fra 1938 til 1940 kuppet i flere etapper med kommunistisk bedrag av Kremls mafiajurister og frimurere med justisminster Trygve Lie i spissen. Han ble belønnet av Stalin med stillingen som FNs første generalsekretær for landssviket etter krigen.

Da Norge ble invadert og okkupert av Hitler 9. april 1940, med bruk av bare 8800 sjøsyke soldater, hadde Norge allerede hatt en sosialistisk og Moskva-finansiert kuppregjering uten lovlig og sant grunnlag for å styre nordmenn i tre måneder.

Den norske kuppregjeringen Johan Nygaardsvold som med sovjetrusssiske bedragmetoder beviselig regelrett stjal statsmakten videre fra 10. januar 1940, var på den tiden indirekte alliert med angriperen Adolf Hitler gjennom Josef Stalin, som da hadde en vennskapspakt med Hitler.

Noe som forklarer alt som siden skjedde og helt fram til vår tid.

Puslespillet og bildet er komplett når du kjenner prosessene som til enhver tid produserer virkeligheten, og enten du befinner deg i 1940, 2011 eller 2018, så er prosessene som skaper virkeligheten, de hemmelige og smarte bedragmetodene fra Kreml som nå er avslørt og kartlagt konsekvensene av i såvel Norge som andre vestlige land.

De går igjen som en russisk suksesss overalt. Fra mikro til makronivå. I hele Vesten.

Bjørgulf Mortensen, en sann patriot fra Nord-Norge, har funnet fram til et innlegg som jeg for noen år siden skrev om tiden min i ledelsen av Forsvarsdepartementet i 1980-årene.

Også da sto jeg overfor terror og bedrag fra toppjurister som gikk bak ryggen vår, men jeg hadde ikke da identifisert de smarte og hemmelige kommunistiske bedragmetodene som Kreml har lært opp sentrale vestlige mafiaadvokater til å bruke, for det klarte jeg ikke før i 2002 og 2003, men forsto likevel at vi ble bedratt i 1986 og 1987 og tok juristene bak sviket på fersken. Dessverre altfor sent vinteren 1988.

At Vassdalen med seksten drepte soldater i snøskred under en NATO-øvelse vinteren 1986, skjedde som følge av sabotasje og narrespill fra Stay Behind i den militære etterretningen som vi selv hadde det politiske ansvaret for, i likhet med mordbrannen på ferjen Scandinavian Star med 159 drepte i 1990 og 22. juli 2011 med 77 drepte, bare for å nevne to andre statlige terrorangrep mot eget folk, forsto ikke vi i ledelsen av Forsvarsdepartementet.

Det var utenfor forutsetningene for tenkesettet vårt.

Selv ikke den usedvanlig intelligente Johan Jørgen Holst som statsråd fant ut hvordan staten egentlig var organisert den gangen.

Da han begynte å forstå for alvor ble han drept. I 1994. Da som utenriksminister.

Bildet viser meg som ung mann i Forsvarsdepartementets ledelse i 1987.

Du kan lese innlegget fra 2016 ved å trykke på linken.

https://www.facebook.com/leif.../posts/ ... 32655917...

Nok et bedrag om terror fra ledere av politi og forsvar i No

Innlegg BmOnline » Man Aug 27, 2018 1:20 pm

Norulv Øvrebotten

Nok et bedrag om terror fra ledere av politi og forsvar i Norge

Det var politi og forsvar som gjennomførte terrorangrepet 22. juli 2011, og når både forsvarssjef og politidirektør stiller opp i nok et skuespill i nasjonalforsamlingen og utgir seg for å være sikkerheten selv mot terror, har du Norge i et nøtteskall. Det absurde spillet i det negative rom som alltid går igjen i Vesten.

Slike kommunistiske kontradiksjoner skaper illusjoner med bedrag og tvang til følge, og selv etter sju år lar nordmenn seg dra etter nesen og lar seg lure, de fleste fordi de vil la seg lure, fordi et flertall er tjent med å ofre disse ungene, og gjerne enda flere ofringer av barn kan godtas, for å bli premiert enda mer med høyere lønninger, større sunbsidier og privilegier. Slik den etablerte pressen og mange andre er blitt.

All saksbehandling av terroren siden 22. juli 2011 er lagt opp av Kremls mafiajurister i Oslo innen domstoler, departementer og private advokatkontorer, etter gamle sovjetkommunistiske prosedyrer for bedrag, og alle rapporter som er produsert er basert på illusjoner. Også dagens rapport fra Riksrevisjonen.

Så det er følgene av alle fiksjonene som hele tiden blir diskutert for å legge mer sminke til egen fordel over likene fra 22. juli 2011.

Hver gang ledere i embetsverket eller politikk lyver det norske folket huden full, slik som i dag igjen, bekrefter det en gammel sannhet, nemlig at i ethvert samfunn som er kontrollert av en mafia, blir organisasjonen selv den beste beskyttelse for mafiaen. Ikke minst politi og forsvar er det.

For mafiajegere verden over er dette et kjent fenomen.

Du må nedkjempe mange og skrelle en stor løk for å komme inn til kjernen av den organiserte kriminaliteten som styrer Norge.

I Norge er forsvaret av den russiske mafiaen sterkere enn de fleste steder.

Du har både over en million offentlige ansatte og i tillegg resten av befolkningen som bare av den grunn er fanget i dette nazistiske og kommunistiske spillet i det negative rom. Det er en patetisk forsamling.

Et helt åpent herredømme fra Kreml er langt mer å foretrekke enn gang på gang å høre på løgnene fra disse notoriske landsforrædere i norsk uniform i et gammelt kuppstyre av et Kreml-kontrollert regime fra skyggene som arbeider dagen lang mot eget eksistensgrunnlag på vegne av en fremmed makt.

Mot et vergeløst norsk folk.

Det gir i det minste en vond smak i munnen hver gang disse terroristene og bedragerne i uniform viser seg offentlig. De har neppe særlig mye tillit. Ikke en gang i Moskva.

Hvor de selvsagt blir sett på som feige og nyttige idioter som ingen respekterer. Russere respekterer kun makt og modige mennesker.

Er det noen Vladimir Putin virkelig forakter, så er det forrædere som han har i Vesten. Enten de leder den ene eller den andre virksomheten innen nasjonal sikkerhet for ham. I Norge gjelder det både politi og forsvar.

Nazisten Henry Oliver Rinnan fra den tyske okkupasjonen var et hedersmenneske i forhold til politidirektør Odd Reidar Humlegård og admiral Haakon Bruun-Hanssen som spiller akkurat samme totalitære spillet som Rinnan og hans bande, bare med den forskjell at det er mot en hel befolkning. Og mer sofistikert.

https://resett.no/2018/08/27/politidire ... forsvaret/

Topp