Hvor legitimt er Stortinget?

Forumregler
http://bmonline.no/html/flyvebl.html
Skal ikke stortinget gjenspeile folkets vilje? Til slutt, hvem skal bistå med å få kastet Europabevegelsens stortingsgruppe ut av Stortinget? Dette er landssvikerne som ødelegger vårt land.

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Hvor legitimt er Stortinget?

Re: Hvor legitimt er Stortinget?

Innlegg Humlens flukt » Man Jan 27, 2020 7:10 am

Ja, Thorbjørn Andersen- så rett du skriver.

Hvordan er det mulig å komme så laaangt ut på viddene som Norge har gjort politisk, nasjonalt og lokalt?

Kan Hans Majones underskrift i 1945 ha noe med akkurat det du påpeker- å gjøre?Men hvorfor er det ingen som reagerer?

Kan vi nå trygt glemme god folkeskikk og 17. mai? JA.

Og nå kommer APs sang om å samles i et ganske så mørkt og trist lys- på Hvalen...

Og drapene på Utøya den 22. juli like så...en insidejobb av AP.

Hvor legitimt er Stortinget?

Innlegg BmOnline » Fre Aug 02, 2019 6:41 am

Hvor legitimt er Stortinget?

POLITIKERE – både i og utenfor Stortinget – anbefales å reflektere over spørsmålet, og tenke inngående – selv om dette tydeligvis er en vanskelig disiplin. Også her i Norge.

MANGE år med grundig hjernevask har gitt resultat. (Dette gjelder selvfølgelig også for de som har møtt frem, og valgt politikerne). For det som i årevis har foregått i Stortinget - er rett og slett et vidtrekkende narrespill med den øvrige befolkning. Eller som vår dikterhøvding. Bjørnstjerne Bjørnson, i sin tid skal ha sagt: Et folk i valg, er et folk i vrøvl.

OGSÅ ordet ”landsforræderi” har jeg sett brukt i den forbindelse. Se nettsidene: (http://www.grunnlovens-vektere.com), og (https://bmonline.no). Spørsmålet i overskriften er derfor helt på sin plass. Svaret – hvis det kommer – bør få den største oppmerksomhet. Mange ser det hele også ut fra denne vinkling; (http://www.endtime.net).


NETTSTEDET http://www.riksavisen.no er et forum som viser til ytterligere steder der opplysninger og avsløringer om tidens galskap (les; sosialisme) kan hentes. Det samme gjelder nettstedet http://nyhetsspeilet.no – og flere andre nettsteder. Det er bare å lese….

OPPLYSNINGSVIRKSOMHET er nødvendig i denne forvirringens tid, og også mange forskjellige synspunkter og definisjoner. For eksempel om SOSIALISME. Denne isme er definert i STORE NORSKE LEKSIKON: (https://snl.no/sosialisme). Ønskes den – egentlig?

POLITIKERE er prestisjebundet, og mange avisredaksjoner er tydeligvis meget forsiktige i sin omtale av hva som i virkelighetens verden har foregått gjennom lang tid - selv om redaksjonene i mange år har blitt orientert om en del lite hyggelige fakta. (Eksempelvis at det slett ikke bare er tradisjonelle sosialister som har bygget opp det enorme byråkratiet, det som nå er i ferd med fullstendig å legge en klam hånd over mye av all virksomhet).

SPØRSMÅLET i overskriften minner meg forresten om advokat Kr. Almås, som tidlig sto frem og advarte oss andre mot de kollektive, destruktive krefter (også i Stortinget)som står bak det hele. Han skrev i klare ordelag i avisen ” Tistaposten”, Halden, allerede 30. juli 1980 – adressert til politikere i Stortinget:

”En ting bør dog alle disse politikerne ha ganske klart for seg: Jo lenger de venter med ryddesjauen – jo lenger den utsettes – desto mer skitt er man til slutt nødt til å lempe ut. Når man lar Stortinget gå på talle – som en annen saueflokk – blir bare tallen høyere og høyere for hvert år som går, inntil taket nås, og flokken kveler seg selv. Revolusjonen spiser også som kjent sine egne”.

MEN: Nå bør undertegnede kanskje slutte. For jeg har sett Halden Fengsel – bare utenfra…..

Thorbjørn Andersen.
Halden.

Topp

cron