Psykologi og psykiatri blir brukt mot dissidenter

Forumregler
Når det viser seg at våre folkevalgte ivaretar fremmede interesser i stedet for nasjonens, hva skal vi så gjøre? Jo, vi har plikt på oss å forsvare våre grunnlovgitte rettigheter, §1 i Norges Grunnlov.

Derfor MÅ vi gå til Riksrett, som har tilbakevirkende kraft!

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Psykologi og psykiatri blir brukt mot dissidenter

Re: Psykologi og psykiatri blir brukt mot dissidenter

Innlegg BmOnline » Tir Okt 30, 2018 8:32 am

Ja, som Norulv Øvrebotten skriver- slik arbeides det i KGB og I Norge via stråmenn å fjerne brysomme individer som kjenner til sannheten.

Synnøve Fjellbakk Taftø er en dame av "godt stål". Hun kjente til alle ulumskhetene som Jonas G Støre og fhv Stm G. H Brundtland hadde i ermet mot Nasjonen Norge- og ALLE våre menneskerettigheter.

Derfor ble Synnøve tvangsinnlagt på Osloakutten av KUN ên lege- Lege Anne Ferder i 1992.


viewtopic.php?f=10&t=286

Synnøve sendte meg en oversikt på landssvikerne som har skylden for at statskuppet av 1940 kunne holdes i live.
De 4 landsforræderne er:
1.TERJE WOLD
2. Stein Rognlien
3. Trond Dolva
4. Morten Wetland

Dette er utkastet og dokumentet som HmK, Einar G og O Tostrup signerte ble således overlevert Stalin i Sept 1945, da han dro "damoi" over Storskog.

Psykologi og psykiatri blir brukt mot dissidenter

Innlegg BmOnline » Lør Sep 02, 2017 8:26 am

Norulv Øvrebotten •

Psykologi og psykiatri blir brukt mot dissidenter i Norge også

"Misbruk av psykiatrien som redskap for forfølgelse av opposisjonelle hadde lang historie i Sovjetunionen. Dissidenter ble brakt til taushet etter feilaktig å ha blitt diagnostisert som sinnslidende," heter det i denne kronikken.

Nå var ikke Sovjetunionen alene om det. Norge er ikke noe bedre, og ingen må tro at ikke disse metodene blir benyttet den dag i dag. Nå er saken ikke så enkel at psykiatere og psykologer er onde av natur. Det er langt mer raffinerte metoder som blir brukt av hemmelige tjenester rundt om i de ulike landene, også vestlige, for å knekke vedkommende menneske som er målet gjennom psykologisk krigføring.

Den britiske journalisten Luke Harding skrev for et par år siden boken "Mafiastaten", etter at de hemmelige russiske tjenestene hadde herjet med ham i Russland. Jeg er blitt herjet langt verre med her i Norge med nettopp de samme teknikkene innen psykologisk og fysisk krigføring fra skyggene som Luke Harding her beskriver.Jeg har vært dissident i Norge etter at jeg ble mobbet ut av stillingen som sjefredaktør for Rogalands Avis i 1996 med disse teknikkene fra skyggene, etter den politiske turbulensen som fulgte av Sovjetunionens avvikling og Lundkommisjonens arbeid fra 1994 til 1996 som snudde forholdet mellom banditter og politi på hodet. Med den følge at politiet ble gransket og bandittene gikk fri.

Med andre ord ble ikke KGB med venner i Norge gransket, men sikkerhetspolitiet ble det, med den følge at det ble knust, mens de hemmelige tjenestene i Russland og politiske venner på venstresiden gikk fri og ble i mange tilfeller tilkjent erstatning. Alle forhold ble snudd på hodet og konklusjoner trukket på dette falske grunnlaget. Dette er KGBs handlingsmønster. I dag med nye navn som FSB og SVR.

Jeg var nærmeste medarbeideren til tidligere forsvarsminister Johan Jørgen Holst på 80-tallet. Han døde i 1994, 56 år gammel. To år etterpå ble jeg utsatt for en hekseprosess med disse gamle kommunistiske bedragmetodene og overlevde så vidt. Det tok ni måneder med forfølgelse før jeg alvorlig syk havnet på psykiatrisk sykehus. Så jeg hadde en sterk helse og stor motstandskraft mot tortur. En annen sekretær av Holst ble skutt på Orderud gård i 1999.

Å lure folk trill rundt ved å bryte rasjonalitetens grunnlov, Aristoteles' kontradiksjonsprinsipp, som sier at noe ikke kan være sant og usant til samme tid, skaper effektivt bedrag, men det har i tillegg en tilsiktet nedbrytende effekt på mennesker som blir utsatt for fremgangsmåten, fordi de ikke lenger har mulighet til å få grep om den sprø virkeligheten som er skapt og går i oppløsning.

Det er bare et spørsmål om tid før mennesker bryter sammen når de blir utsatt for disse torturmetodene. Disse blir som regel kombinert med bruk av gift av ulike typer. Har du magesmerter eller andre fysisk smerter, blir leger indirekte lurt til å foreta analogiske feilslutninger og lett definere deg som psykisk syk. Noe som er målet med å påføre deg fysiske smerter. I tillegg til at slike smerter stresser deg enda mer.

Når fremmede bryter seg inn i leiligheten din, saboterer og flytter bilen og andre eiendeler, gjør sprø ting i huset ditt og ikke lar deg få sove, så du slites gradvis ned som følge av akkumulert ekstremt stress, blir du til slutt tvunget til lege og sykehus, og leger og psykiatere tror da lett at du er sprø fordi du forteller om sprø ting som skjer deg, og du får lett en psykiatrisk diagnose på falskt grunnlag og må begynne å ta skadelige psykiatriske medisiner på like falskt grunnlag.

Nå er du virkelig kommet ut på skråplanet. For nå blir psykiatrien brukt mot deg på politisk grunnlag. Ikke med vitende og vilje, men som følge av uforstand fra leger,psykologer og psykiatere. Du kommer fra en verden som de ikke kjenner til. Du blir ikke trodd. Dine rette forstillinger er vrangforestillinger for dem.

Det er nemlig slik det skjer. I smarte og fordekte mafiastater. Først blir du skadet psykisk og fysisk hjemme, hvor du som alle andre skulle føle deg helt trygg, og når du må søke hjelp og beskyttelse, får du det motsatte fordi helsevesenet ikke tror deg, og indirekte kan da dem som plaget deg fra først av få helsevesenet til å gjøre jobben videre for seg. For de fleste psykiatriske medisiner helbreder ikke, de skader og skaper avhengighet.

Mange leger og psykiatere i Norge kjenner ikke verken deg eller landet. De kan være vikarleger fra Sverige, Nepal eller Ungarn og tror du er psykotisk og paranoid straks du forteller sannheten om hvordan du blir forfulgt i eget hjem og overalt ellers. Hvis de da forstår norsk.

Helsevesenet forutsetter at verken kriminelle eller etterretningsvesen eksisterer. Det kjenner ikke virkeligheten til dem av oss som har arbeidet mye med forsvars- og sikkerhetspolitikk på toppnivå.

Det ligger lang erfaring med tortur av mennesker til grunn i østlige land for utviklingen av disse avanserte metodene innen bedrag, samt psykologisk og fysisk krig mot enkeltmennesker som blir definerte som opposisjonelle og dissidenter. I Norge skjer dette mer fordekt enn i det tidligere Sovjetunionen, men også i østblokkland var denne indirekte veien til å benytte psykiatri mot dissidenter den vanligste måten å gjøre det på.

Alle som blir skadet av psykologisk krig, gift og medisiner blir syke, men de har ikke noen sykdom som er årsaken til at de er syke. Det blir bare skapt en illusjon om det. Gjennom falske diagnoser. Alt dette har jeg opplevd, etterforsket og funnet ut av, men det tok meg mange år. Jeg har ingen psykiatrisk sykdom. Bare tull er de diagnosene som jeg har fått og stort sett er blitt kvitt. Når psykiatere med vett og forstand har forstått konteksten.

Hva jeg til slutt fant ut var at forfølgelsen av meg fulgte et fast program som særlig øst-tyske Stasi utviklet for å bringe dissidenter til stillhet. Det ble kalt Zersetzung, som betyr dekomponering, det vil si nedbrytning av mennesket som er målet for terroren og torturen.

Det var og er et djevelsk program for avansert og fordekt tortur, og etter hvert som mappene i arkivene til Stasi blir åpnet, kommer overgrepene for dagen. Nå blir det regnet med at 10 000 østtyskere ble utsatt for Zersetzung, og 5000 mennesker har fått varige skader. Tyske myndigheter har opprettet en egen ordning for erstatning og pensjon for ofrene.

Jeg er et slikt offer i Norge langt over tjue år etter Berlin-murens fall. Jeg skulle ønske at muren kom ned i Norge også. I hvert fall er ikke tortur noe enestående for USA. Det er heller ikke enestående for USA at leger, psykologer og psykiatere medvirker. Det skjer også i Norge.

Her kan du lese mer om Zersetzung, det øst-tyske programmet som Norge i all hemmelighet benytter mot plagsomme dissidenter som meg. Det åpner porten til helvete for ethvert menneske. Samme hvor sterkt som det skulle være på forhånd. Kommunistiske Stasi sto ikke noe tilbake for nazistiske Gestapo. På ingen måte. Heller ikke i dagens Norge.

Topp