Korona virus- TULL OG TØYS!!

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Utvid visningen Emne: Korona virus- TULL OG TØYS!!

Hva du bør vite før du vaksinerer deg

Innlegg BmOnline » Ons Jun 02, 2021 6:57 pm

Her kan du lese om hva Covid 19 egentlig er- sykdommer kommer i kø for å ta deg ned- kreft bl.a.

Dette er meget skremmende hva myndighetene gjør mot egen befolkning, Våkn OPP!!

Til-de-unge og Ccorona -01062021.pdf
Her er bivirkninger av "rottegiften de kaller vaksine:
(127.18 KiB) Ikke lastet ned ennå


BmOnline

Re: Korona virus- TULL OG TØYS!!

Innlegg Og pølsa har to » Tir Jun 01, 2021 11:47 am

Alt har sin ende og pølsa har to..

Nå hører vi at Purken som er skurken skal vaksineres. Da blir det tryggest for alle sammen.

Ja, gi dem for all del dobbel dose.

Re: Korona virus- TULL OG TØYS!!

Innlegg Vivi-Ann Sandnes » Tir Jun 01, 2021 11:43 am

Vivi Ann Privat Sandnes

Og nå begynner det å rakne for offentlig sektor som forstår at vaksinen er tull og livsfarlig!
https://www.msn.com/.../helsepersonell- ... -AAKvx5F...
I lørdagens Nordlys.no skrev journalisten Tone Angell Jensen overskriften: NÅ GLIPPER DET PÅ OPPLØPSSIDEN:
*"Jeg er glad det er Stortingsvalg til høsten...."

Stortingsrepresentantene, Høyesterett, regjering, samfunnskritisk personell skaper seg en eksklusiv vaksinefil....
Regjeringen ser ut til å snuble ved målstreken for pandemien....
Oslo tar 35 % av vaksinedosene fra 24 kommuner...
Der ligger ingen helsefaglige vurderinger bak vaksinene.....
Smittehelvete i Hammerfest tilsvarer 60000 i Oslo, 90 000 i karantene - men Hammerfest blir ikke hørt....
Trondheim, Hamar, Larvik, Sandefjord - fratas også vaksiner til fordel for Oslo..... (er en indre kamp igang).....?
Direktoratet for Sivilt Beredskap sine råd - overkjører Helsemyndighetene og FHI sine råd.....
Stortingsrepresentantenes ferieplaner er viktigere enn folkets.....
1/3 del av Stortinget skal ikke gjenvelges.... til høsten....
Regjeringen vil vaksinere hele den voksne del av befolkningen før høsten...... ? Eller....?
Statsminister og JUSTISMINISTEER begrunner hastevaksine basert på "konspirasjonsteorier" - (og ikke fakta!)
Hvorfor hemmelighold???
Seinere vaksinering i distriktene.
Frafall av Astra Zeneca og Johnson - gir Oslo Pfizer dosene som skulle spres utover landet.....
Begunstige nasjonale politikere med egen eksklusiv vaksine-fil.... I Norge????? (hører korrupte nasjoner til....)
MERK: Helseminister Bent Høie, Statsråd Knut Arild Hareide og Henrik Asheim + de fleste partiledere sier NEI TIL VAKSINE!!!....
Intern krangling i alle partier....
Regjeringen har havnet i grundig uføre....
SINTE LÆRERE, SYKEPLEIERE, UTSATTE YRKESGRUPPER..... gleder seg til Stortingsvalget.

Så - hva er det de har glemt å skrive i media? Jo, at det finnes en utvei: commonlawcourt.com, Notice of Liability og OPPT (One People Public Trust).
Ta skjeen utav munnen, og kjemp for SANNHETEN!!!
Denne uka blir det BRØL!!!
Bli med på kveldens ZOOM MØTE!
Kontakt andre lokalt - nå trengs mobilisering der du bor - overfor din ordfører, din kommunedirektør, dine lokale politikammer, dine lokale domsstoler osv. VI MÅ STOPPE DEM FRA GALSKAPEN - der de forsøker å rive Norge sund i fillebiter! Nürnbergprosessen er ingen lek - og det er heller ingen lek å la de fortsette med sin landsforræderi. Vi trenger verken STORTINGSLAGET eller alle de ILLOJALE OFFENTLIGE ANSATTE - som nekter å lytte til SANNHETEN! ei heller skjule seg bak begrepet "Jeg har taushetsplikt! eller "Jeg følger bare ordre".
Vekk folket !
(Selvfølgelig!
Vi vet at FOLKELAGET VINNER og STORTINGSLAGET TAPER. )

En eksperimentell genterapi er i globalistenes sprøyter

Innlegg Elmer Solberg » Fre Mai 28, 2021 6:31 pm

To: Fjordane Tingrett<softpost@domstol.no>;Domstoladministrasjonen<postmottak@domstol.no>;Domstoladministrasjonen (postmottak)<postmottak@domstoladministrasjonen.no>;

C/c:
Catherine Hellings<brde4pie@gmail.com>;Are Hegrand<are.hegrand@gmail.com>;Svein Olav Nordlien<sveinaren@gmail.com>;Dennis Bowen<nicklasbowen@gmail.com>;Pressevakt i Politidirektoratet<info.pod@politiet.no>;Bmonline<bmonline@bmonline.no>;Øyvind Aarsnes<oe-aarsn@online.no>;Armend Qaushi<armendsky@gmail.com>;Alitcia Forsberg<alitcia@gmail.com>;Eva Jung Bowen<evajungbowen@gmail.com>;Advokat Evelyn Egile<ee@smco.no>;postmottak@asd.dep.no<postmottak@asd.dep.no>;Nils Hoel<nils.hoel@yahoo.no>;Lizbeth Anita Lamey<Lizside@hotmail.com>;Helseminister Bent Høie<postmottak@hod.dep.no>;Stephan Torp<stephan.torp@jd.dep.no>;erlend aune<erlend.aune@vestfossenlegesenter.nhn.no>;Advokat Håkon Fredrik Borgen<haakon.fredrik@advokatborgen.no>;Mona Sogn Tingrett Sjøvoll Vangstad<Mona.Sjovoll.Vangestad@domstol.no>;Slottet<Post@slottet.no>;Sogn Avis<desk@sognavis.no>;Karina Hyggen Amland<karina_hyggen_amland@hotmail.com>;Nav Sogn og Fjordane<nav.sognogfjordane@nav.no>;Beate Hansen<beateolea@hotmail.com>;Christian politi Algrøy-Vegheim<Christian.Algroy-Vegheim@politiet.no>;Gunnar Lunde<post@advokat-lunde.no>;Nrk - S og F - 1<sfj@nrk.no>;Nrk - S og F - INFO<info@nrk.no>;Nrk - S og F - POSTMOTTAK<postmottak@nrk.no>;Rune H Amundsen<amund66@gmail.com>;Elin Ingebrigtsen<elin.ingebrigtsen@hotmail.com>;Alternativ media<annelivirtanen.am@gmail.com>;Kriminalomsorgsdirektoratet<postmottak-8005@kriminalomsorg.no>;Karsten Midtbø<Karsten@midtbo.com>;Advokat Karsten -Bjarne Ingebrigtsen<Ingebrigtsen@fortunen.com>;Ålesund fengsel<postmottak.alesund-fengsel@kriminalomsorg.no>;Statens vegvesen<firmapost@vegvesen.no>;Sykehuset Innland<postmottak@sykehuset-innlandet.no>;Valjer Fylkesmann OV Svarstad Haugland<fmoavsh@fylkesmannen.no>;post@elden.no<post@elden.no>;Freddy Photon<Flakka1234@protonmail.com>;Sivilombodsmann Sivilombodsmann<postmottak@sivilombudsmannen.no>;Gulating Lagmansrett<gulating@domstol.no>;D-vestfold tingrett Domstol<vestfold.tingrett@domstol.no>;Erik Advokat Bryn Tvet<tvedt@advjat.no>;Elmer Solberg<elmesol58@gmail.com>;The White House<info@mail.whitehouse.gov>;Justisdepartementet<postmottak@jd.dep.no>;Justisdep Unni Politiavd Gunnes<unni.gunnes@jd.dep.no>;Statsminister Erna Solberg<postmottak@smk.dep.no>;Debatten NRK<debatten@nrk.no>;NRK Nyhetstips<03030@nrk.no>;info@fuellmich.com<info@fuellmich.com>;terje - nrk gilleshammer<terje.gilleshammer@nrk.no>;
Go`kvell

Vi er Nasjonale Varslergruppe

Folkedomstolen


Dr. Reiner Fuellmich

"Om to til tre uker starter de store anklagene"

https://www.helgeaspevik.net/dr-reiner-fuellmich/


En planlagt kriminell aksjon

Dr. Reiner Fuellmichs verdensomspennende nettverk av advokater, har lyttet til hundre eksperter fra alle fagfelt. De samlet ubestridelige bevis for at covid pandemien er en planlagt kriminell aksjon. Ifølge Dr. Fuellmich kan det være nødvendig med en ny rettssak i Nürnberg for å straffeforfølge alle som er medskyldige i denne enestående forbrytelsen mot menneskeheten.

Mange mennesker har satt sitt håp på den tysk-amerikanske advokaten Reiner Fuellmich for å redde oss fra klørne til storbedrifter og World Economic Forum. Vi er i en slags tredje verdenskrig der middelklassen blir ødelagt og små og mellomstore bedrifter blir overtatt av giganter som Amazon.

De har jobbet med dette i over 10 år, sa Fuellmich for noen dager siden i en samtale med den engelske forfatteren og journalisten James Delingpole.

Veldig store saker vil starte om noen uker," sa Fuellmich, som er rettet mot den tyske virologen Christian Drosten, som utviklet PCR-testen for Corona, og Lothar Wieler, president for Robert Koch Institute, og andre. "De er lette å fange." Han har også hørt fra amerikanske venner at "de går etter Fauci." "Han kan få sparken," sier han.

"Om to til tre uker skjer store ting på tre forskjellige kontinenter," understreket Fuellmich, som jobber med rundt 200 til 300 andre advokater. "Så får vi se om rettssystemet fortsatt eksisterer, eller om det allerede har blitt fullstendig overtatt av den andre siden, noe jeg ikke tror er tilfelle."

Du vil ikke lese om det i media

To tidligere WHO-ansatte vitnet til Fuellmich om at farmasøytiske selskaper presset WHO om å erklære en internasjonal helsekrise i januar 2020. Dette var nødvendig slik at de eksperimentelle "genterapivaksinene" - kunne godkjennes for nødbruk.

Vaksinen er en del av planene fra World Economic Forum - The Great Reset - og Bill & Melinda Gates Foundation for å tynne ut verdens befolkning, sa advokaten. "Du leser ikke om det i media fordi Klaus Schwab og Bill Gates har investert mye penger i medieselskaper ," sa han.

"Alle mennesker som har blitt vaksinert, burde ha blitt informert på forhånd om at dette ikke er en vaksine, men en eksperimentell genterapi - det har aldri vært noe slikt - og at det ikke er medisinsk forskning som støtter dem. Dette er et eksperiment. Personene som deltar i det er ikke blitt varslet. De er marsvin. "

Alle involverte - inkludert legene som driver disse 'vaksinasjonene', menneskene som driver virksomheten, menneskene som drar nytte av det, og regjeringene som oppfordrer folk til å bli vaksinert - er ansvarlige. Dette er virkelig forbrytelser mot menneskeheten. Jeg tror vi trenger en internasjonal granskningskommisjon for å rydde opp i dette rotet. " Fuellmich vil ha mer å si om to til tre uker, rapporterer Uncut-News .

"Dette er verre enn det som skjedde i Det tredje riket. Vi må gjøre noe fordi de ansvarlige for disse ikke har empati og er ekstremt farlige. De bryr seg bare om penger og makt. "

Fuellmich er håpefull: "Vi får dem!"
Venleg Helsing

Elmer

Offisiell Varsler

Nasjonale Varslergruppe

Overdommer Folkedomstolen

Medlem av FAMPO

(Folkeaksjonen mot Maktmisbruk, Politistat og Overgrepskultur).

Re: Korona virus- TULL OG TØYS!!

Innlegg BmOnline » Tir Mai 25, 2021 3:48 pm

Italiensk virusekspert: – Det er galskap. Det er ingen pandemi. 3. mars 2020.

Den italienske viruseksperten Maria Rita Gismondo, direktør for klinisk mikrobiologi, virologi og diagnostikk for haste-biologi ved laboratoriet ved Sacco Hospital i Milano, der prøver av mulige smittebærere er analysert, sier:

«Det er galskap. Vi snudde en infeksjon som er litt mer alvorlig enn influensa til en dødelig pandemi. Se på tallene. Det er ingen pandemi».

Maria Rita.jpg
Viruseksperten Maria Rita Gismondo ved Macrobiologia Clinica, Virologia e Diagnostica Bioemergenze, ved Ospedale Sacco i Milano. Kilde: Il Gazzettino


«Denne galskapen vil gjøre mye skade, spesielt fra et økonomisk synspunkt. Englene mine (medarbeiderne) er utslitte. Jeg løper for å bringe frokost til dem. I dag er søndagen min på Sacco sjukehus. Vær så snill, senk tonen! Fredfull søndag!»

Gismondo er intervjuet i noen TV-kanaler og blir gjengitt blant annet i Il Gazzettino der hun legger til:

«Les! Det er ikke en pandemi! Influensadødeligheten i løpet av den siste uken har vært 217 dødsfall per dag! For Coronavirus 1 !!! «.

Vi har også prøvd å understreke det samme som Gismondo. Hun har en helt annen tyngde for sine uttalelser, men våre konklusjoner er de samme. Til nå har vi ikke sett noe som likner en pandemi. Les tallene!
Koronoavirus og massehysteri

Den virkelige pandemien er ikke sjukdommen, men massehysteriet. Det smitter gjennom mediekanalene og myndigheter og er potensielt svært farlig.

PS: Hvis man vil, kan man gjerne lese Eugène Ionescos stykke Neshornet som en allegori over den typen massehysteri og massepsykose som vi opplever mer og mer av i vår tid. Han skrev stykket på bakgrunn av erfaringene fra Romania i mellomkrigstida. Men stykket kan også oppfattes som høyaktuelt i dag.

James Corbett telling about the fake lockdown

Innlegg BmOnline » Tor Nov 26, 2020 10:01 am

Her kan dere høre på James Corbett- som forteller at ALLE som er for lockdown og rasering av din frihet er massemordere.

James Corbett.jpg
James Corbett forteller sannheten om Covid 19, dvs løgn og bedrag.


Ikke bry deg en døyt om massemordernes planer. TENK SELV- er svaret på blodbadsglobalistenes stygge massemord mot menneskeheten i hele verden.


James Corbett C.mp4 [ 20.99 MiB | Vist 19872 ganger ]
BmOnline

Re: Korona virus- TULL OG TØYS!!

Innlegg BmOnline » Tir Okt 13, 2020 10:04 am

Husk alle mine venner- IKKE ta på dere masker- fordi da blir hjernen skadet pga underskudd på oxygen- og disse skadene er uopprettelige og man blir satt helt ut-.

Dette vet globalist pakket- som har icenesatt dette: LØGN og BEDRAG!!

Brain-damage-from-masks.jpg
Hjerneskader pga maske bruk-.


October 12, 2020 James Fetzerblog
Health & Money News
Covid-19 masks are a crime against Humanity and child abuse

The following is a transcript of the highlights (by Henna Maria) from Dr. Margarite Griesz-Brisson’s recent extremely pressing video message, that was translated on-air from German into English by Claudia Stauber. Video at the end of the transcript.

Dr. Margarite Griesz-Brisson MD, PhD is a Consultant Neurologist and Neurophysiologist with a PhD in Pharmacology, with special interest in neurotoxicology, environmental medicine, neuroregeneration and neuroplasticity. This is what she has to say about masks and their effects on our brains:

“The rebreathing of our exhaled air will without a doubt create oxygen deficiency and a flooding of carbon dioxide. We know that the human brain is very sensitive to oxygen depravation. There are nerve cells for example in the hippocampus, that can’t be longer than 3 minutes without oxygen – they cannot survive. The acute warning symptoms are headaches, drowsiness, dizziness, issues in concentration, slowing down of the reaction time – reactions of the cognitive system.

However, when you have chronic oxygen depravation, all of those symptoms disappear, because you get used to it. But your efficiency will remain impaired and the undersupply of oxygen in your brain continues to progress.

We know that neurodegenerative diseases take years to decades to develop. If today you forget your phone number, the breakdown in your brain would have already started 20 or 30 years ago.

While you’re thinking, that you have gotten used to wearing your mask and rebreathing your own exhaled air, the degenerative processes in your brain are getting amplified as your oxygen deprivation continues.

The second problem is that the nerve cells in your brain are unable to divide themselves normally. So in case our governments will generously allow as to get rid of the masks and go back to breathing oxygen freely again in a few months, the lost nerve cells will no longer be regenerated. What is gone is gone.

[..]I do not wear a mask, I need my brain to think. I want to have a clear head when I deal with my patients, and not be in a carbon dioxide induced anaesthesia.

[..]There is no unfounded medical exemption from face masks because oxygen deprivation is dangerous for every single brain. It must be the free decision of every human being whether they want to wear a mask that is absolutely ineffective to protect themselves from a virus.

For children and adolescents, masks are an absolute no-no. Children and adolescents have an extremely active and adaptive immune system and they need a constant interaction with the microbiome of the Earth. Their brain is also incredibly active, as it is has so much to learn. The child’s brain, or the youth’s brain is thirsting for oxygen. The more metabolically active the organ is, the more oxygen it requires. In children and adolescents every organ is metabolically active.

To deprive a child’s or an adolescent’s brain from oxygen, or to restrict it in any way, is not only dangerous to their health, it is absolutely criminal. Oxygen deficiency inhibits the development of the brain, and the damage that has taken place as a result CANNOT be reversed.

Brain Damage from Lack of Oxygen

https://jamesfetzer.org/2020/10/brain-d ... -reversed/

BmOnline

Advarsel fra Italias legestand vedr Covid 19

Innlegg Vivi-Ann Sandnes » Lør Sep 19, 2020 4:39 pm

Vivi-Ann Sandnes
26ui.c auiltuSltddSmpgudsoat onsakl.oS n18:mm1m2reod ·
Advarsel fra Italias legestand v. . COVID-19 er ikke en virus, men et dødssertifikat for 80 % av verdens befolkning. Sannheten kommer ikke fram fra MSM, globalistenes media,dagens politikere eller offentlige opplysninger. Slike informasjoner sensureres av dem og sosiale mediet. Last ned og del videre. COVID-19 er Certificate of Vaccination with Artificial Intelligence Depopulation. Tallet 19 er for året 2019 da den ble verdenslansert med patent. Covid-19 er ikke navnet på en virus, men navnet på den internasjonale planen for reduksjon av menneskeheten, en plan som er utviklet gjennem de siste tiårene med lansering i 2020.
Det som reaktiverer viruset, er immunitetsgrunnlaget der det kommer og svekkes gjennom ulike vaksinasjonsprogrammer. Med hensikt blir dette den verste av alle vaksiner.
Dette blir veien til helvete, der målet er en massedepopulasjon med over 80%av jordens befolkning.
Ta ikke testene, de er ikke pålitelige.
De vil gjenta dem, og testprodusentene bekrefter at ingen tester kan påvise verken SARS eller Cov-2 virus. De påviser kun en ørliten ufarlig virus og cellesvakhet som er en naturlig del av vår microbakterienivå i kroppen.
Testede personer vil i økende grad få positive utslag fra testingene (ca. 90 %).
Dette er deres mål, og derfor starter de testingen på barn.
11. mai ble ingen TV, MSM, eller Italienske/Berlusconi stasjoner annonsert om at Frankrike hadde iverksatt massetesting i alle skoler. ca. 700 000 tester ble gjennomført hver uke. Men ingenting kom ut i media.
Så når ditt barn får undersøkelse, vil hele familien og alle som er i nærkontakt med dem tvunget til å gjennomgå undersøkelser.
Så få oppmersomhet.
Ikke lytt til sjarlatanene, de som ignorerer og de som avviser SANNHETEN.
Jeg vil påminne dere om at vi er ikke syke. Vi har god helse og har viruset naturlig i kroppene våre. Selvom vi har viruset, så trenger vi ikke å være syke; Du er frisk ved god helse!
Men alle må ha stor oppmerksomhet om de positive testinger, da fakta er at de vil be deg om å gjenta testingen 2-3 ganger. Alle offentlig ansatte, spesielt alle innen helsesektoren som må testes hver måned. Alt de vil oppnå er følgende; Å skape en forståelse om at de er syke. Å være positiv vil oppfattes som om de er farlige å være i nærheten av.
Så OBS. Lytt.
Å nekte beskyttelse mot viruset, er den eneste nøkkelen for å unngå vaksinering.
Bare de som er blitt vaksinerte, vi vil bli syke og svekkede og sannsynligvis føre til vår egen død.
Den eneste løsningen for å redde menneskeheten, og frem for alt oss Italienere, er å få folk til å forstå at de aldri må la seg testes. Ikke la deg teste, ikke gi dem hva de vil ha, ikke gå i fellen deres.
Jeg forteller dere dette, fordi du kan da iallefall ikke si at du ikke ble advart.
COVID-19 betyr "program for masseutryddelse" .
Ikke la deg teste, det er den eneste måten for å redde deg selv. I media vil disse bastardene aldri fortelle deg sannheten.
Også politikerne oppfører seg komplett uærlige, Uansett at helseministeten er lege selv, så må alle legekolleger være dypt skamfulle overfor dere selv og hva dere tillater.
Flest ikke vaksinerte folk vil fortsette å leve i samfunnet. De ikke vaksinerte vil ikke få reise uten vaksinene, du vil ikke bli istand til å dra på kino, og i fremtiden vil du ikke engang få lov å forlate ditt hjem. Dette skjer allerede i noen Kinesiske byer. og i Spania foregår flest testinger på linje med antall i Argentina og alle Latinske land.
Alt er allerede klargjort og aktivert i alle bedrifter og forberedt i Massemedia for massevaksinering av folk.
Jeg vil foretrekke døden og absolutt ikke vaksinasjon.
Jeg ønsker deg lykke til.

Re: Korona virus- TULL OG TØYS!!

Innlegg Caroline Markolin » Fre Aug 21, 2020 1:28 pm

German New Medicine: Germ Theory, Virus Mania,Truth about Infectious Diseases | Caroline Markolin PhD


https://youtu.be/2S_eyQqXRSI

Vaksine og genterapi

Innlegg BmOnline » Tir Aug 04, 2020 1:48 pm

Vaksine og genterapi

De juridiske portene for eksperimentell genterapi på befolkningen åpnes
1. august 2020 av Gjesteskribent
Med hastevedtak skal genteknologiloven nå endres. Høringsnotatet sendes ut i fellesferien med 3 ukers frist. Lovverket står i veien for genteknologisk industri, WHO, Solberg-regjeringen, og Bill Gates. Vi går inn i siste akt av de juridiske pandemiforberedelsene; den norske befolkningen skal bli genterapeutiske forsøkskaniner.
Regjeringen går nå inn for å endre genteknologiloven slik at befolkningen kan bli gjenstand for eksperimenter med såkalte GMO legemidler og vaksiner. Denne type terapi er helt ny og har tidligere ikke vært forsøkt i profylaktisk hensikt på mennesker, utover enkeltstående eksperimenter i nåtid relatert til covid-19 vaksiner. Forskning har vært preget av hastverk og skjer ikke i henhold til ordinære forskningsprotokoller.
Lovendringen kommer i kjølvannet av den sparsommelig belyste endringen av bioteknologiloven i månedsskiftet mai-juni 2020. Hensikten bak disse justeringene var å flytte de juridiske aspektene omkring profylaktiske genteknologiske vaksiner, slik at de ble tilhørende innunder legemiddellovens område til fordel for bioteknologiloven. Den reelle betydningen for befolkningen er blant annet at staten ikke lengre trenger skriftlig samtykke fra pasientene når de mottar slik behandling. Hvilket igjen har betydning for pandemivaksinering der man finner at slik terapi kan rettes mot befolkningen med tvang under den ordinære smittevernloven, såframt overnasjonale organer som WHO fremholder at en sykdom kan klassifiseres som en pandemi. En definisjon som for øyeblikket er preget av omfattende svakheter da den ikke tar hensyn til sykdommens alvorlighetsgrad, en endring WHO foretok i forbindelse med svineinfluensaen. Professor Jan Helge Solbakk gikk kraftig ut mot WHO i 2010, etter at det ble avslørt at organet opererte svært korrupt og med nære bånd til farmasøytisk industri.
Tvilsomme faglige vurderinger av WHO-eksperter betalt av farmasøytisk industri og skyhøy fortjeneste på tamiflu og svineinfluensa-vaksine er noe av det som avsløres i rapportene.
WHOs troverdighet ligger i grus. Jeg var en av de skarpeste kritikerne av pandemi-beredskapen i fjor, men dette er mye verre enn jeg hadde fryktet, sier Jan Helge Solbakk til forskning.no.
Endring av genteknologiloven relatert til covid-19
På samme måte som bioteknologiloven er genteknologiloven utarbeidet for å beskytte befolkningen. I Norge har man fram til nå hatt strenge regler omkring dette forskningsområdet. GMO mat har så langt vært forbudt, i hensikt av å beskytte befolkningen mot eventuelle skadevirkninger. Gjentatte dyreforsøk har belyst hvordan denne type ernæring innebærer helserisiko.
Nå ønsker altså regjeringen å foreta et kvantesprang, hvor man åpner opp for at mennesket i seg selv skal kunne bli injisert med genmodifiserte organismer.
28.7.2020 la den norske regjeringen fram et høringsnotat med ønske om å endre gentenologiloven. Ordlyden i forslaget lyder som følger:
§ 1. Forordning (EU) nr. 2020/1043
EØS-avtalens vedlegg II kapittel XIII nr. 20 (forordning (EU) nr. 2020/1043) om gjennomføring av klinisk utprøving med og utlevering av humane legemidler, som inneholder eller består av genmodifiserte organismer, til behandling eller forebygging av coronavirussykdom, gjelder som forskrift med de endringer og tillegg som følger av vedlegg II og protokoll 1 til avtalen og avtalen for øvrig.
§ 2. Ikrafttredelse
Forskriften trer i kraft straks.»
I lovforslaget argumenteres det for at Norge ikke vil få aktuelle medikamenter fra WHO dersom man ikke stiller befolkningens helse til disposisjon for industriens eksperimenter. Forestillingen om at man må fremvise velvillighet og konformitet overfor de overnasjonale organene og industrien synes å være grunnlaget for en slik orientering fra myndighetens side:
Tilgangen til nye og lovende legemidler og vaksiner mot covid-19 sikres i først rekke gjennom deltakelse i kliniske studier. Dette er blant annet tilfelle for legemidlet Remdesivir, som Norge får tilgang til gjennom deltakelse i WHOs Solidarity studie. Videre vil nye legemidler og vaksiner i all hovedsak først plasseres på markedet i verdensdelene hvor de kliniske studiene er gjennomført. Derfor er det viktig for Europa å tiltrekke seg kliniske studier.
Den faktiske ordlyden belager seg altså på en trussel hvor bortfall av medisinsk assistanse presenteres som et argument. Man kan naturlig nok sette store spørsmålstegn ved etikken i en slike formuleringer fra det Bill Gates sponsede og korrupsjonsanklagede organet WHO. Spesielt blir dette forsterket av at man ikke har noen kunnskap omkring konsekvensene av et tilsvarende storskala genterapeutisk eksperiment på menneskeheten.
Den videre argumentasjonen belager seg på at Norge skal harmonere med EU og deres lovverk omkring genmodifikasjon. Det samme argumentet ble brukt da bioteknologiloven ble endret i vår. Selv om begrepet “harmonisere” synes slitesterkt på et mer emosjonelt plan, har det ingen relevans som argument i helsepolitiske spørsmål, aller minst der konsekvensene kan berøre det humane genom.
Dersom våre politikere ønsker å harmonere med EU av «terapeutiske» politiske hensyn i spørsmål som omhandler genetisk manipulasjon, kan det synes som om de ikke har forstått at man allerede har gjennomført to folkeavstemninger, i negativ favør av ønsket om overnasjonal styring.
Et tredje argument som trekkes fram er at vi aldri tidligere har stått i en tilsvarende situasjon som denne angivelige pandemien. Da må man spørre seg hvilken situasjon dette er? Man finner ingen overdødelighet globalt, heller ikke i Sverige som håndterte epidemien uten lockdown. Et svært bredt spekter av leger og epidemiologer kan etter hvert avkrefte at vi snakker om et virus med høy dødelighet. Tall viser at covid-19 ikke er farligere enn influensa og at flertallet av de som dør har kort forventet levetid i utgangspunktet, enten form av alder eller alvorlig underliggende sykdom. Dersom man sammenligner med influensa skal man tillegg kalkulere inn at det vaksineres mot sesonginfluensa.
Amerikanske leger forteller om opp mot 100% vellykket behandling med zink, hydroxyklorokin og antibiotika, selv hos eldre og tungt disponerte pasienter. Tyske leger går ut og forteller at man ikke har noen pandemi og at de nye vaksinene innebærer stor risiko. Epidemiologene river seg i håret og sier at myndigheten håndterer situasjonen feil. Den etter hvert store mengden fagfolk som etterspør fornuften bak pandemihåndteringen er en tydelig bevitnelse på at hverken de eller befolkningen får innsikt i de faktiske politiske forholdene. Hemmelighetskremmeriet er lite annet enn et hån.
Hva sier vi ja til ved å godta endringer av genteknologiloven?
De nye genterapeutiske vaksinene har til hensikt å innpode fremmed genmateriale fra virus inn i kroppene våre. Det finnes ulike varianter av slike vaksiner. Noen tar sikte på å gjøre cellene våre til virus-proteinfabrikker i form av dannelse av antigen. Disse vaksinene er kjent som DNA og mRNA vaksiner. Flere av vaksinene som ligger best an i pandemivaksine-kappløpet er nettopp slike vaksiner. Fellesnevneren for disse vaksinene er det genterapeutiske aspektet samt at kroppen vil fungere som en vedvarende antigenfabrikk over tid. Vanlige vaksiner fungerer ved at man injiserer et antigen i form av deler av en inaktivert mikrobe.
Den forventede “levetiden” til disse vaksinen synes nokså uklar. Kan man risikere at kroppens celler fortsette å produsere antigen i uker, måneder eller år etter at injeksjon? Hvordan vil dette påvirke immunforsvaret?
Slike spørsmål vil ikke kunne besvares før det har gått flere år. Det er vanskelig å forestille seg at dette eksperimentelle kvantespranget i medisinens historie er foretatt på rasjonelt grunnlag, og ikke i affekt.
Lege og psykiater Dr Andrew Kaufman redegjør for tematikken omkring genteknologiske vaksiner og har latt seg intervjuet omkring farene ved denne type vaksineteknologi. Intervjuet viser til gjentatte forskningsartikler relatert til tematikken.
Virus vektor vaksine
Ved siden av mRNA og DNA vaksiner har man såkalt vektorvaksiner, hvor et ordinært forkjølelsesvirus blir genmanipulert slik at de inneholder gensekvenser fra deler av coronaviruset. I denne sammenhengen blir altså mennesket bærer av en genmodifisert organisme og dens RNA.
Fra tidligere har man brukt slik teknologi for å produsere antigen i laboratorier. Forskjellen er at man nå injiserer den genmodifiserte organismer inn i kroppen. Fordi dette er virus, betyr det at man bringer den genmodifiserte organismen inn i menneskecellen hvor produksjonen av protein vil finne sted gjennom menneskecellens mekanismer. Dette er således manipulasjon av cellen på tilsvarende nivå som de andre genterapeutiske vaksinene.
Astrazeneca`s vaksine faller innenfor den beskrevne kategorien. Den er utviklet ved å sette gensekvenser av spikeproteinet fra covid-19 inn i et adenovirus fra sjimpanse. Flere europeiske land har allerede bestilt vaksinen som en følge av langtkomne kliniske studier. Allerede før man visste om den var virksom bestilte Europa 400 millioner doser.
Ser man på høringsnotatets ordlyd i form av begrepet “genmodifiserte organismer” taler dette for at det er en slik vaksine befolkningen skal eksponeres for kommende høst/vinter.
mRNA-vaksine
Den hyppigst omtalte vaksinen heter mRNA, og er møtt med krass kritikk fra faglig hold. RNA er genmateriale på lik linje med DNA, forskjellen innebærer at DNA er et dobbeltkjedet molekyl, mens RNA består av en enkelt kjede. Mange virus, slik som covid 19 er såkalte RNA virus.
Ved bruk av denne teknologien setter man fremmed RNA inn i humane celler. Hensikten med denne vaksinen er at immunforsvaret skal gjenkjenne det såkalte spikeproteinet hos coronaviruset. Dette skjer ved at menneskecellen manipuleres til å produsere proteinsekvenser fra viruset.
Det CEPI finansierte selskapet Moderna var denne våren tidlig ute med å teste sin mRNA vaksine. Det viste seg raskt at 20% av forsøkspersonen som hadde mottatt høyere doser ble skadelidende i form av kraftigere bivirkninger. Situasjonen ble belyst av den kjente advokaten Robert F Kennedy Jr
DNA-vaksinen
Den siste av de genteknologiske vaksinene kalles DNA vaksine. Selve vaksinen settes i kombinasjon med et strømstøt som åpner cellemembranene ved å gjøre den ustabil. Faren for mutagene effekter er til stede ved denne vaksineteknologien. Det fremmede DNA`et føres helt inn i kjernen av cellen hvor det kan oppstå sammenblanding med humant genmateriale. Det blir også angitt fare for vedvarende inflammasjonsprosesser. Vaksinen har blitt diskutert i langt mindre grad enn mRNA vaksinen, mulig grunnet større risiko for skader på genene. En av aktørene som satser på denne typen vaksine er skandaleselskapet Novartis.
Makkverk av føleri
Regjeringens høringsnotat om saken bærer preg av at regjeringens jurister fortsatt er ute i ferie. Fremstillingen framstår imbesil og man kan mistenke at forfatteren hverken innehar korrekt karakter eller forståelse for oppgaven. Argumentasjonen er bygget opp omkring føleri og ugyldige argumentasjon, ikke minst fremstår graden av ettergivenhet overfor WHO`s trusler ettertrykkelig bekymringsverdig.
Skal politikerne virkelig godta at Norge som har bidratt med flerfoldige milliarder i forskningsmidler behandles stemoderlig av WHO og Bill Gates – og derav presses til å eksperimentere genteknologisk på egen befolkning ved å haste-endre genteknologiloven – et juridisk bidrag fra tidligere tiders forutseende politikere utformet nettopp for å unngå slike situasjoner.
Når Gates og WHO sier «Hopp!» så hopper Erna Solberg? I så fall gjenstår det bare så se hvor høyt Erna hopper før trampolinen sprekker.

…Vi håper denne gode artikkelen kan massespres til Norges befolkning så raskt som mulig!

Med vennlig hilsen
Abel & Bente Struksnes, KIT, Norge
http://www.endtime.net

Topp

cron