Hvordan drepe kamuflert - del 1

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Hvis du vil legge ved filer, må du fylle ut feltene under.

Utvid visningen Emne: Hvordan drepe kamuflert - del 1

Hvordan drepe kamuflert - del 1

Innlegg BmOnline » Man Jan 09, 2017 2:17 pm

Norulv Øvrebotten

Hvordan å drepe kamuflert - del 1


Narrespill for å befeste kuppet statsmakt og skifte ut viktige ledere med samme formål, inneholder som regel kamuflerte drap. Også i Amerika. Det var ikke få vitner og potensielt farlige personer for morderne bak komp...Vis mer
James Forrestal - Wikipedia
James Vincent Forrestal (født 15. februar 1892 i Beacon i New York, død 22. mai 1949 i Bethesda i Maryland) var...
no.wikipedia.org
· 17. september kl. 03:44
Norulv Øvrebotten
Hvordan å drepe kamuflert - del 2

Når mafiaadvokater blir koordinert med snikmordere og andre fra mobben, er du ille ute, og hvis leger og psykiatere blir blandet inn, slik at de begynner å indirekte medvirke til narrespillet mot deg, ligger du tynt an. Da kan du fort være ferdig. På en veldig stygg og kamuflerende måte,

Å snike seg inn på et sykehus og fullføre jobben, er også en del av fremgangsmåten. Den rammet trolig Johan Jørgen Holst i januar 1994, og den rammet James Forrestal i 1949. Som fikk diagnosen depresjon og plassert i attende etasje på et sykehus, der det var lett å kaste ham ut fra. Lederen for Senterpartiet (Bondepartiet), Nils Trædal, ble også drept på en slik måte rett etter krigen. Han falt under mystiske omstendigheter ut av et lite vindu i tredje etasje i et hus i Oslo.

Åpenbart hadde han forstått vel mye. Av hva som skjedde i den russiske vasallstaten hvor han og andre folkevalgte utgjorde et demokratisk ferniss.

Ingeniøren Jan Wiborg falt naken ut med ryggen først fra et hotell i København i 1994, etter å ha avslørt bedraget som byggingen av ny flyplass på Gardermoen var. Offisiell forklaring? Selvmord.

Den samme forklaringen ble gitt da tidligere statsråd for Jens Stoltenberg og medarbeider av Kjell Inge Røkke, Tore Tønne, ble funnet med blodårene i armene skåret over i en bil i Lier før jul i 2002.

Da hadde Riksadvokaten på forhånd fabrikkert et grunnlag for å gi ham en bot, som så ble brukt til å si at han var blitt deprimert. Bare tull alt sammen. Bortsett fra liket.

Det har vært mange mystiske dødsfall i Norge og andre russiske vasallstater i Vest-Europa og Amerika opp gjennom årene. Utrolig mange har det vært.

Jeg har overlevd flere drapsforsøk i de siste tjue årene og opplevd mye uforstand. Noen ord her om det første:

Jeg hadde vinteren og våren 1996 holdt ut i mange måneder mot de fysiske følgene av det som jeg langt senere skulle forstå var forgiftninger. Det ble kjørt kontinuerlig kommunistisk narrespill mot meg som sjefredaktør i Rogalands Avis. Så handlet jeg i mai og sprengte hele konstruksjonen av et bedrag som Jens Christian Hauge og hans høyre hånd advokat Johan Fredrik Remmen hadde kapslet meg inn i og fanget meg med som følge av å snu en sykmelding til å ha motsatt formell følge enn den skulle ha hatt.

Jeg ble fysisk slått ut i januar og februar med influensalignende sykdom og påfølgende bronkitt mens jeg var i Paris, og deretter spunnet kontinuerlig bedrag på, så mennesker i omgivelsene mine ble lurt trill rundt hele tiden og til å begå svik mot meg. Dette er samme fremgangsmåten om ble benyttet da bedrag ble spunnet på 69 døde mennesker i Oslo og på Utøya i 2011. Forskjellen var at jeg ble gjort syk, ikke død, før spinningen av bedrag begynte. For å lure alle og enhver i omgivelsene mine.

I mai gikk jeg altså til motangrep for å berge meg. Det skapte mye dramatikk.

21. mai møtte jeg Johan Fredrik Remmen på hans kontor hos Hauge & Co i Drammensveien 10.

Han var veldig nervøs over at hele den juridiske konstruksjonen hans som var laget med kontinuerlig bedrag, var blitt ødelagt og tilbød meg 50 millioner kroner. Det var lønn resten av livet, ifølge utregninger fra ham.

Avtalen skulle være strengt hemmelig. Hvis jeg ikke godtok hans betingelser, kunne han ikke garantere for livet mitt. Drapstrusselen kunne ikke ha vært mer direkte.

Penger har aldri vært problem for KGB. De blir hentet i den norske statskassen etter behov.

Som du så i 2011 kan milliardverdier bli ødelagt for indirekte å befeste makt. Andres penger betyr ingenting. Våren 1996 befestet Russland makten fra skyggene da narrespillet som Lundkommisjonen var, la fram innstillingen sin som hadde snudd forholdet mellom banditter og politi på hodet i det hemmelige Norge. Noe jeg så straks var et kupp som følge av bedrag fra venstresiden. I virkeligheten var bedraget svært så tverrpolitisk fra det politiske kartellet i Norge. Signaturen var under enhver omstendighet så åpenbart KGBs.

Jeg nektet å gå med kravet fra advokat Johan Fredrik Remmen og livet mitt var nå i stor fare. Skviset som jeg var opp i et trangt hjørne. Ikke kunne jeg være hjemme heller, det var farlig, så jeg flyktet først til Sverige og deretter til USA, men ble fort tvunget hjem igjen fordi jeg hadde tre små barn som kunne brukes mot meg.

Ikke før var jeg kommet hjem igjen 2. juni, så ble jeg kraftig forgiftet. Da ble trusselen om å drepe meg fra 21. mai forsøkt realisert. Noe som jeg innerst inne visste var uunngåelig. Min dødsangst hadde et meget reelt grunnlag. Med andre ord levde jeg med berettiget frykt. Som styrte alt som jeg gjorde.

Ikke var det mulig å få legen min til å slutte å sykemelde meg heller, og for hver gang han skrev ut en ny sykmelding på fjorten dager eller en måned, snudde advokat Johan Fredrik Remmen den mot meg. Jeg var fanget i en helt ødeleggende spiral.

Nå skjedde den mest fantastiske maskering av et godt planlagt drap som du kan tenke deg. Mens snikmordere fikk beskjed om å ta meg, skapte advokat Johan Fredrik Remmen en ny bedragersk konstruksjon på grunnlag av ruinene av den forrige. Han konstruerte en illusjon av et grunnlag for å si meg opp som sjefredaktør, og lappet deretter i rette øyeblikk 6. juni en oppsigelse av arbeidsforholdet over drapsforsøket mens jeg var i en akutt tilstand der jeg kjempet desperat for livet som følge av å ha fått en sprøyte om natten. Eller noe lignende. Akutt fysisk syk ble jeg. Samtidig som manipulasjonen av mennesker i omgivelsene mine fortsatte for fullt. De ble i løpet av året lurt til å tro at jeg kunne bli borte fra stillingen min fem ganger uten å være tilbake til den mellom hver gang.

Ingen kan reise seg opp fra en stol fem ganger uten å sette seg ned igjen mellom hver gang. For å ta en relevant sammenlikning. Alt var falskt, bare følgene av fiksjonene var virkelige.

Oppsigelsen fra advokat Johan Fredrik Remmen og Jens Christian Hauge bak ham, var like fiktiv som alt det andre i konstruksjonen deres.

Advokat Remmen kamuflerte hva som fysisk var gjort mot meg i dølgsmål om natten med en fiktiv oppsigelse som hadde til følge at et strafferettslig forhold fra ham og hans snikmordere, ble definert som arbeidsrett og forutsatte at det var jeg som hadde gjort noe galt og ikke ham og hans venner fra skyggene. Som forsøkte å drepe meg.

Forhold mellom mennesker ble snudd på hodet. Dette knepet går igjen for å skape illusjoner som narrer andre til å handle feil i virkeligheten. Forholdet mellom forbrytere og offer ble snudd opp ned. På hodet altså. Med full uttelling for forbryterne.

Slik det også ble gjort i Lundkommisjonen. Som hadde en dommer fra Høyesterett som leder for å gi bedraget og sviket mot den norske befolkningen den øverste domstolens autoritet og styrke. Medlem av SV hadde han også vært. Alle ble lurt trill rundt, og dem som skulle ha vært tapere etter Berlin-murens fall, kom ut som vinnere.

Russland hadde igjen befestet makten. Der Sovjetunionen tilsynelatende hadde sluppet. Overgangen gikk i realiteten temmelig glatt. Det nye Russland befestet imidlertid herredømmet kraftig. Så ingen skulle tro at friheten var blitt ubegrenset. Spesielt ikke i det statsbærende Arbeiderpartiet.

Med korrumperte domstoler i Stavanger med Arbeiderpartiets dommere i viktige nøkkelstillinger, var det mulig å lure alle trill rundt med et slikt utrolig påfunn innen maskering av grov kriminalitet som jeg ble utsatt for i 1996 og i årene som fulgte. Når alt innen lov og rett er korrumpert, slik det er i betente politiske forhold i Norge, kan selv det frekkeste cover-up lykkes.
Politimesteren i Stavanger, Olav Sønderland, var i tillegg frimurer, så da har du hele tegningen.

Å forsøke å drepe et menneske skal ikke kunne lykkes å bli kamuflert som arbeidsrett, som forutsetter brudd på plikter hos mennesket som skal drepes. Det virkelige forholdet under denne frekke maskeringen, er strafferettslig og forholdet er ennå ikke foreldet. Så lenge Riksadvokatembetet er like politisk korrumpert som det alltid har vært etter krigen, er drap og forsøk på drap som blir gjort på vegne av Moskva fullstendig tabu å gå etter. De blir kamuflerte med justismord om nødvendig. Slik det ble gjort i Orderud-saken.

Jeg var ikke som sterkt skadet og dødssyk i stand til å forholde meg til den malplasserte oppsigelsen sommeren 1996 før jeg hadde overlevd den siste forgiftningen, noe jeg mirakuløst klarte på et vis etter en måneds tid. Hvordan vet jeg ikke. Jeg har hatt en sterk kropp. Å operere utenfor forutsetningen for tenkesettet til normale mennesker, slik som overfor meg, har alltid vært en suksessfaktor i kommunistiske opplegg. Utøya viste også det. I 2011.

I likhet med barn og ungdommer på Utøya i 2011, har jeg vært et terroroffer som dem, og det har jeg vært en rekke ganger siden 1996. Fysisk torturert er jeg også blitt. Flere ganger. Så den profesjonelle mobben har vært ute etter meg ofte.

Særlig etter at jeg begynte å publisere og avsløre virksomheten i den fordekte forbryterstaten som Norge i virkeligheten er. Jeg er tett fulgt opp, og har ikke klart å riste noen fra den gamle østblokken av meg. Mannen ville fra nissen flytte, men den var alltid med på lasset.

Handlinger utenfor forutsetningen for hva mennesker tror er moralsk og fysisk mulig, var også noe som jeg altså ble utsatt for allerede i 1996. Det samme er skjedd når jeg er blitt overfalt og terrorisert og skadet senere. Det har vært like utspekulert.

Jeg har ingen vansker med å fastslå hvilket mafiamiljø som koordinerte de ulike aktørene i massemordet for fire år siden. Norges skyggeside på dette området kan jeg det meste om. Jeg kan den kommunistiske fremgangsmåten. I tillegg kjenner jeg godt både Arbeiderpartiet og den dype staten i Norge. Jeg satt ikke i ledelsen av Forsvarsdepartementet uten grunn i sin tid og var et av landets mest betrodde mennesker. Jeg var satt på og fikk god opplæring opp gjennom årene.

Jeg har altså solid bakgrunn for å bedømme hva som er hendt andre mennesker som er overfalt av KGB og etterfølgere. For jeg har personlig opplevd metodene, og jeg kjenner også dødsskvadronen som tilhører den fjerde hemmelige tjeneste og nettverket rundt Stay Behind. Som alt sammen er en del av de hemmelige russiske tjenestenes norske avdeling. De har den fordekte kontrollen over hva som betyr noe i Norge. De har bukta og begge endene.

Både snikmordere, mafiaadvokater, politi- og påtalemakt og dommere kan koordineres slik at de følger en kjøreplan lagt opp på forhånd fra dem som fra skyggene har regien. Fra drap til dom som kamuflerer hva som i virkeligheten er skjedd. Ingen er mer korrumpert enn domstolene i Norge. Det måtte i så fall være politi og påtalemakt. Oslo og Utøya i 2011 kommer til å gå inn i historien som et skrekkeksempel i så måte.

Amerikas befolkning var ikke forberedt på Stalins hensynsløse metoder som kombinerer drap og bedrag. Da Amerika ble transformert til en fordekt vasallstat. Det har heller ikke befolkningen i Norge vært.

De kriminelle metodene som jeg forteller om, er like internasjonale som kommunismen var, og selv om sovjetkommunismen er borte som ideologi, lever metodene fra Stalins tid igjen i de hemmelige tjenestene i øst. De kan ut fra land som Norge operere over hele verden. I USA ikke minst.

Jeg har avslørt dette spillet som USAs første forsvarsminister James Forrestal var ett av mange ofre for. Det er mange slike ofre som ham i etterkrigstiden. Jeg er blant dem som merkelig nok har overlevd. I stand til å nøste opp trådene og identifisere fremgangsmåtene, har jeg også vært kapabel til. Selv om jeg i dag er et sterkt svekket menneske fysisk. Prisen som jeg har betalt har vært forferdelig høy. Under enhver omstendighet. Klokken kan ikke skrus tilbake.

Hvis du skulle bli utsatt for liknende mafiaoverfall, så ikke gjør som James Forrestal i 1949 og si " Bob, they’re after me!", selv om det er sant.

Da kan det gå skikkelig ille for deg. All historie viser det. Da blir du fort et undermenneske i tillegg og blir behandlet som det også, så hva som helst kan bli gjort med deg uten at noen lenger reagerer. Det skjer i tillegg på komplett falskt grunnlag. Noe som sosialt kommer i tillegg som en belastning - på toppen av terror og livsfare.

Å systematisk ødelegge et menneske over lang tid, slik at helsevesenet til slutt setter en diagnose på dette mennesket som forutsetter at det er sykt som følge av sykdom, og ikke av de virkelige grunner, er den beste kamuflasjen en overgriper fra mafiaen kan få. Da har leger uten å forstå rekkevidden av hva de har gjort, sluttet rekkene med forbryterne bak overfallet. Som bevisst har jobbet fram et slik resultat. Som maskerer både bruk av gift og bedrag, Som i mitt tilfelle har vært de virkelige årsakene til at jeg er blitt syk flere ganger i tjue år nå. I tillegg til medisinen som jeg har fått. Alt annet er fiktivt.


Jeg er ikke alene om å være offer for dette smarte narrespillet i kommunismens historie. Dens metoder lever i beste velgående et kvart århundre etter Berlin-murens fall.

Fiksjoner er og blir fiksjoner, men når andre blir narret til å handle på de falske grunnlagene, er følgene virkelige nok. Alltid.

Gud hjelper den som hjelper seg selv. I fordekte mafiastater. Som Norge, USA og Russland. Bare for å ha nevnt tre av dem.

http://www.abovetopsecret.com/forum/thread432033/pg1
The Death of James V. Forrestal: Suicide or did he become one of the first victims...
abovetopsecret.com

Jan Wiborg ble myrdet

Konsekvens: Norsk offentlighet og presse la bort saken om Gardermoen-varsleren, og dansk politi henla den nok en gang.

Den senere TV 2-redaktøren Stein Kåre Kristiansen rykket i 1996 ut til København, fordi daværende stortingspolitiker Hallgrim Berg (H) hadde antydet at sivilingeniør Jan Wiborg ble drept. Grunn: Wiborg hadde truet med å avsløre hvem som hadde trikset med tåkemålingene på Hurum, i den betente striden om hvor ny hovedflyplass skulle ligge.

Berg hadde fått tilsendt den danske politirapporten anonymt, og mente den var syltynn. Stortingsmannen hevdet Wiborg hadde blitt lokket i en felle av noen som ville likvidere ham, og ba om ny etterforskning.

Bakgrunn: Hevder Gardermoen-varsler ble drept

22. oktober 1996 introduserte TV 2-nyhetene saken med at «drapsteori avvises»:
– Det er fortsatt mystikk. Det er fortsatt ubesvarte spørsmål om hva som førte til den tragiske hendelsen her i 1994. Men det er ingen holdepunkter å finne for Hallgrim Bergs antydninger om drap. Hverken hos politiet – eller hos de ansatte på hotellet, slo Stein Kåre Kristiansen fast med alvorlig mine i innslaget der står han utenfor Hotel Cabinn i Danasvej i København, hvor Jan Wiborg hadde falt ut av et knust vindu fra rom 307 den 21. juni 1994.

Men sin dokumentasjon – eller «beviset» for dette - fant TV 2-teamet på et annet hotell. Det fremgår av den Stortingsoppnevnte Smith-kommisjonens rapport fra 2001. Der slås det nemlig fast at eventuelle bevegelser ut og inn av Jan Wiborgs rom ikke ble elektronisk registrert – som er det TV 2-journalisten baserer hele sin reportasje på.

Jan  Wiborg.jpg
MYSTISK DØDSFALL: Jan Wiborg falt ut av et knust vindu på Hotell Cabinn i København i 1994. Her er han på Stortinget, der han hadde tett kontakt med flere politikere om det han hevdet var tåketriksing på Hurum


MYSTISK DØDSFALL: Jan Wiborg falt ut av et knust vindu på Hotell Cabinn i København i 1994. Her er han på Stortinget, der han hadde tett kontakt med flere politikere om det han hevdet var tåketriksing på Hurum


Jeg kan via mine kunnskaper fra Luftfartsverket hvor jeg arbeidet fortelle at Gardermoen var beryktet for sitt sikt problem som ikke var noen godt bevart hemmelighet. Jeg kan huske om morgenen i sept/okt, så hørte vi jetflyene som stod på enden av stripa, men der stod de- det var en tett grøt av tåke. Gardermoen er uten tvil den dårligste kniven i skuffen, kontra de fleste valg av flyplasser, hvor Gardermoen ble valgt fordi det skulle være et dass i så måte. Noe Putin e r godt fornøyd med.
BmO


Reaksjon: TV 2-profil om hemmlig, dansk politinotat: – Løgnaktig!
– Visste de var på et annet hotell

Etter sin såkalte stand up utenfor hotellet der Wiborg døde, forflytter Kristiansen seg tilsynelatende inn på hotellet, der intervjuobjekt Rune Gitz-Johansen bekrefter det han sier – men Wiborgs navn blir ikke brukt.

- Vi kan se han har gått inn. Deretter skjer det ingenting. Døren ble verken åpnet innenfra eller utenfra. Det har altså ikke vært noen inne på værelset på noe tidspunkt. Han har gått inn på værelset og ble der hele det aktuelle tidsrommet, sier Gitz-Johansen i TV 2-intervjuet, hvor han står i en resepsjon og forklarer Kristiansen hva slags låssystem de har på hotellet.

TV-bildene viser så hotelldøren til det som ifølge TV 2 skal ha vært Wiborgs rom. Et nøkkelkort dyttes inn i låsen, og dras så ut igjen med et pip. Deretter vises bilder av vinduene i hotellet der Wiborg døde: Cabinn i Danasvej.

Men hotelldøren og låsen Kristiansen viser frem i TV 2-reportasjen er fra et annet Cabinn-hotell i København – som har et helt annet låssystem enn det som var på hotellet der Wiborg bodde, kan ABC Nyheter avsløre i dag. Dette hotellet ligger i Vodroffsvej – flere kvartaler unna.


FEIL DØR: Døren til venstre er fra hotellet der TV 2-teamet filmet. Til høyre døren til Jan Wiborgs rom på Hotell Cabinn i Danasvej, omhyggelig beskrevet i den danske politirapporten. Foto: TV 2 / NRK Brennpunkt

Ifølge intervjuobjektet, daværende hotelldirektør Rune Gitz-Johansen, var TV 2s team klar over dette.

– Jeg ble intervjuet på Cabinn i Vodroffsvej, fordi det var der jeg hadde mitt kontor. Men de visste godt at hendelsen fant sted i Danasveij, jeg tror også de filmet der, sier Rune Gitz-Johansen til ABC Nyheter.

Han hevder han forklarte Kristiansen at det var forskjellig låssystem på de to hotellene: Et norsk Twin-system i Vodroffsvej og et amerikansk system i Danasvej, altså der Wiborg bodde. På sistnevnte var det ikke mulig å registrere aktiviteten i døren

http://www.abcnyheter.no/nyheter/2014/0 ... en-varsler

Norulv Øvrebotten

Topp

cron