Den Dype KGB Staten og spillet i det negative rom

Skriv et svar


This question is a means of preventing automated form submissions by spambots.
Smil
:D :) :( :o :shock: :? 8) :lol: :x :P :oops: :cry: :evil: :twisted: :roll: :wink: :!: :?: :idea: :arrow: :| :mrgreen:
BBCode er
[img] er
[flash] er AV
[url] er
Smil er
Emne
   

Hvis du vil legge ved filer, må du fylle ut feltene under.

Utvid visningen Emne: Den Dype KGB Staten og spillet i det negative rom

Den Dype KGB Staten og spillet i det negative rom

Innlegg BmOnline » Ons Nov 27, 2019 10:10 am

Norulv Øvrebotten
Viktig å ha den sanne konteksten klart for seg når du skal forstå hendelser.

Hvis du skal forstå mange av hendelsene om dagen, må du kunne sette dem inn i den rette konteksten, slik at du ser de sanne sammenhengene.

Dette poenget kan jeg ikke sterkt nok understreke.

Hva jeg har gjort er å gi deg denne korrekte konteksten, slik at du selv kan forstå de mange politiske hendelser som skjer i vestlige land. På sant grunnlag.

Denne konteksten er jeg ikke alene om å ha klart for meg.

Den er kvalitetssikret i mange år på høyeste nivå innen vestlig etterretning.

Det er denne sammenhengen som hendelser og personer blir analysert innenfor av profesjonelle og erfarne analytikere som lett leser hva som foregår daglig etter å ha identifisert Kremls hemmelige bedragmetoder som har formet alle forhold av betydning i hundre år. Ikke minst i Vesten.

Følgene av Kremls spill i det negative rom ved bruk av mafiajurister, er blitt kartlagt fra mikro til makro i langt over ti år innenfor det høyeste nivået av vestlig etterretning.

Puslebitene er på plass og det store bildet er helt klart.

Hva som skjedde i mellomkrigstiden er av helt avgjørende betydning. Da doblet Josef Stalin og Kreml statene i Vesten fra skyggene og dermed stjal dem fra folket. I realiteten.

Kreml har siden kunnet manipulere og befeste makt i hemmelighet fra dypet i sine vestlige doble stater i generasjon etter generasjon.

Det benyttes alle klassiske mafiametoder fra dypet hele tiden.

Følgene er som regel kamuflert som lov og rett.

I Norge er det lett å påvise at det skjedde et konstitusjonelt statskupp med full virkning fra 10. januar 1940. Tyveriet av statsmakten ble gjennomført med Kremls bedragteknikker.

Etter den tid har Norge hatt et kuppregime.

Staten er doblet som ellers i Vesten, og valg til nasjonalforsamling gir jevnlig autentisk kamuflasje for den underliggende makten som er styrt fra Kreml.

Dette kuppregimet i Norge er regelmessig blitt forsterket med kombinasjonen terror og bedrag.

Det er særlig skjedd på to måter i det siste tiåret, og prinsippet som ligger til grunn for terroren uansett form, er at du dreper dine venner for å styrke deg selv og dine venner, for å si det enkelt.

Dette er en type motsigelser (kontradiksjoner) som går igjen i alle narrespill over sovjetkommunistisk lest.

Enten du terroriserer eget folk ved å massedrepe vergeløse barn og ungdommer, slik den norske staten gjorde 22. juli 2011 med påfølgende østlig bedrag år ut og år inn, eller du importerer store mengder personer fra voldskulturer som indirekte skaper den terroren som er den virkelige meningen med tiltaket.

Splitt og hersk er ikke noe nytt i krigskunsten. Stalin brukte rått flytting av millioner av mennesker som et effektivt middel i politikken, og hva du opplever særlig i Vest-Europa nå, er bare en ny og mer kreativ versjon fra Kreml.

Dette bildet er det som du må ha klart for deg for å forstå noe som helst av det som foregår rett foran øynene dine. Den rette konteksten gjør hendelser begripelige.

I doble mafiastater som er grunnlagt av Kreml og utgjør et kontinuerlig narrespill, fungerer nasjonalforsamlinger og regjeringer bare som klassiske fronter.

Statens maktmidler, som forsvar, påtalemakt og politi, for eksempel, fungerer som en strukturell følge av statens dobbelhet, bare som en okkupasjonsstyrke for en fremmed makt som ikke trenger å bruke egne soldater overhodet for å beholde det etablerte fordekte herredømmet.

I Norge er det særlig politi og sikkerhetspolitiet som beviser daglig hvordan denne typen okkupasjonsstyrke for en fremmed makt fungerer i praksis.

Når du har denne sanne konteksten klart for deg, vil du få mange aha-opplevelser.

Enten du vurderer hendelser i fortid eller i nåtid. I alle vestlige land.

https://www.amazon.com/Dual-State-Contr ... 8&me=&qid=

Topp

cron