Ordet for denne tid

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Ordet for denne tid

UNREAD_POST BmOnline » Søn Nov 08, 2009 9:23 am

Mange kirkesamfunn sitter fast i gamle trosretninger som ikke kan frelse dem. De ser det ikke, enda det står i Skriftene.

Legg merke til dette:

Å leve i lysskjæret fra Luther, lysskjæret til Wesley, å leve i de forskjellige lysskjær fra før i tiden er grunnen til at de ikke kan se det sanne lys. Hvis de ville ha stanset noen minutter og bare tatt Bibelen og lest den, da kunne de ha sett at 'dette' er Lyset som var blitt lovet for denne tid (Mal.4) Vi skal nå ta fram disse tingene om et øyeblikk.
Han lovet i følge Mal. 4 at disse tingene skulle skje. Han lovet gjennom alle Skriftene at det ville skje. Legg også merke til Israel, vårt forbilde under vandringen. De spiste manna som var deres Lys, som gav dem styrke og liv. Stemmer det? -Amen! fra menigheten.
Israel kunne ikke spise mannaen som hadde falt i går. Den var bedervet. Den hadde råtnet. Den var ikke bra for dem. De hadde dødd hvis de hadde spist den. Mannaen som holdt dem i livet i går ville ha tatt livet av dem i dag. Bibelen sa at det var kommet makk i den, så den var bedervet. De måtte få fersk manna for hver dag, Amen! Hva er dette? Folk som lever på mannaen fra Luther, Wesley og de andre fra fortiden. Men dere spiser bedervede saker som tar livet av dere åndelig talt. Den dreper dere. Dere dør i deres tradisjoner. Gårsdagens manna fra Luther kunne ikke virke for Metodistene. Mannaen fra Metodistene kunne ikke virke i pinsevekkelsens dager. Og mannaen fra pinsevekkelsen virker ikke i dag. Ser dere hva jeg mener? Mannaen kom dag for dag, rykende fersk til sin tid. Og slik har det gått gjennom menighetstidsaldrene.

Luthers manna var rettferdiggjørelsens budskap. Wesleys budskap (manna) var stadfestelsen av helliggjørelsen. Pinsevekkelsen var restaurasjonen av gavene. Men 'dette' (Mal. 4) er introduksjonen av Toppstenen, den siste tid, Brudetreet, som er motsatt av alt det andre, og som fremdeles er det samme Lyset for det som er modent. På samme måten som den samme solen som skinner i dag, vil modne kornet til innhøstingen i juli. Men lyset i dag (des) kan ikke være til noe særlig hjelp i . Fordi da er det sterkere. Hveten er mer fremskredet, den er ferdig til å bli tatt, Amen!

Altså er det aftenstid mine venner.
Vi kan ikke handle imot Guds natur. Han har en lov, og hvis du går imot denne loven, så drepes planten. Vi må handle i overensstemmelse med Guds uttalte lover. Og Hans lover er Hans Ord. Enhver lov er et Ord som er talt. Og et Ord er en åpenbart tanke. Vi vet at dette er sant. Hva er et syn?
Guds Ord, eller noe som er forutsagt, en forutsigelse om en hendelse. Og et syn som profetene hadde, Jesus hadde, Paulus og alle sammen hadde, som fortalte om denne tiden, var en forutsigelse om det som kom til å skje. Og her ser vi forutsigelsen gå i oppfyllelse, og folk legger en gang ikke merke til det.
Legg merke til hvordan det ble sterkere og sterkere mens tiden gikk i den siste menighetstidsalder. Mulig det her menes Menigheten. Bruden som vokser og blir større. Vi er nå gått fra tidligere organisasjoner, menighetstider og har passert dåpen i den Hellige Ånd og er nå kommet fram til toppstenen og setter seg i stand. Ingen organisasjoner mer heretter. De kommer til å forsvinne. Fordi de ikke er av Herren. Vi er ved aftenstid.

Hvor skal vi så lese i Bibelen for denne tid? Jo, Mal 4,5-6.

WB
sitert
BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2356
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron