Globalistene fjerner kors på våre Kirker

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Globalistene fjerner kors på våre Kirker

UNREAD_POST BmOnline » Lør Mai 19, 2018 12:20 pm

Nå har APs sengevætere, SV sparket en leder i Nordstrand SV, fordi han var medlem av SIAN. Stopp islameringen av Norge!

He he he he jeg må virkelig klype meg i armen, tenk Adolf-kameratene og nazi-muslimene får det som dem vil, ja også i gode gamle Norge, som ikke vil vite av nazisvin? Dem skaut jo Quisling, Apskrattene- hva var egentlig vitzen med det?

Nå bør basunene lyde hvert øyeblikk på alle hustak i Norge, hørte dere i Sivilforsvaret!!
På Sandnes ble vi nektet å ha kors på kapellet, fordi det ikke skulle vanære asylsøkere som fisket i sjøen. Ja, dere leste rett-.

Jeg ringte sporenstreks til kommunen og fikk kirkevergen i tale, og gjett om de fikk så øra flagret? Lakkalaur er de!

Les mer: Bra og modig gjort av Morten Schau å melde seg inn i Sian. Han har vel innsett at vi slett ikkje går ei lys framtid i møte med islamiseringa som grip om seg i landet, og elles i Europa. Mange fleire politikarar skulle gjort som Schau. Kansje det då likevel hadde vore muleg å redde nasjonen undergang?
Magnar B.

http://www.siste.no/Innenriks/politikk/ ... nt-2428731

Så enig, så enig Magnar! :wink:


Innenriks
Nei til kors på ny kirkegårdsport
Av: Christian Skaug 10. juli 2017, 11:28

kvernes-kirke-1024x586.jpg
Kvernes Kirke


Kvernes kirke i Averøy, Møre og Romsdal. Korset på kirken får kanskje stå en stund til? Foto: Wikimedia Commons.

En dugnadsgjeng på femten personer som er i ferd med å pusse opp kirkegården på Kvernes i Averøy, er opprørt over at de nye portene ifølge kirkevergen ikke kan dekoreres med kors, slik de gamle portene har vært, skriver Kristiansund-avisen Tidens Krav.

Grunnene skal være å finne i den nye og mer livssynsnøytrale gravferdsloven fra 2012, sier Bjørg Bergem i dugnadsgjengen.

– Det vekket voldsomt til oppstyr blant dem som var der og arbeidet at det ikke skal gå an å ha et kors på en port lenger. Og det var folk som ellers ikke kaller seg de mest aktive kirkegjengerne.

Det er altså de menneskene som stiller opp gratis til fordel for hele lokalsamfunnet – og med det etterlever evangeliets ord om å elske sin neste som seg selv – som reagerer på at en bit av det samme lokalsamfunnets historie skal utslettes.

Bergem innser at reaksjonen ikke i seg selv kan gjøre om på bestemmelsene som måtte forby korset på kirkegårdsporten, men reiser likevel debatten. Kan dette være rett?

Svaret er åpenbart nei. Den påtvungne blandingen av det livssynsmessige mangfoldet resulterer i et arkitektonisk enfold som kunne ha vært Sovjetunionen verdig. Den nye loven begrenser seg ikke til å forby symboler, den går løs på språket også: Kirkegård skal heretter hete «gravplass».

Og kirken finner seg i det. Det er ikke folk med en annen religion som vil ha det sånn, fortsetter Bergem, men de som bekjemper den kristne kulturarven:

– Det kommer fra våre norske humanetikere.

HEFs talsmann Jens Brun-Pedersen setter verdensrekord i manglende kulturforståelse i et svar til avisen:

– Hvordan skal man bekjempe en kulturarv? Ligger ikke den der uansett?

Nei, den gjør ikke det. Den må vedlikeholdes av mennesker, som holder den åndelig og materielt i live, og overlater stafettpinnen til sine barn. Slekt skal følge slekters gang, hvordan man nå enn sier det på human-etisk.

Den norske kirkes talskvinne i «gravplass»-saker Åse Skrøvset har i motsetning til dugnadsarbeiderne et resignert syn på saken:

– Det er sikkert noen som synes at man tar for mye hensyn eller at man kan miste noe historie, men for meg handler det mer om at samfunnet har endret seg. Vi er ikke lenger et enhetssamfunn hvor alle tilhører Den norske kirke, og det må vi bare akseptere.

I Midtøsten knuser islamistene kors og andre kristne symboler med slegge, i Norge fjernes de ad lovgivningens vei. De tusseladdene av noen lovgivere klarer ikke engang å verne om symbolet i nasjonalflagget, og personifiserer aldeles utmerket det mørket som legger seg over Europa.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Lør Mai 19, 2018 12:20 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2356
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 4 gjester

cron