Satan sa til sine engler, slik skal dere ødelegge for dem

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Satan sa til sine engler, slik skal dere ødelegge for dem

UNREAD_POST BmOnline » Lør Feb 12, 2011 9:56 am

Satans kongress

satan.jpg
Slik vil satan ødelegge for de kristne.


Klikk på innlegget for å forstørre det.
En viktig info til de troende i Herren. Og til de som er under blodet, dvs ikke kommet til troen på Guds Rike og Hans sønn Jesus Kristus. Og dette gjelder både jøder og greker...

BmOnline
ps: Svaret er, har du blitt akseptert av Herren å være Hans sønn, datter, så er saken avgjort en gang for alle. Du kommer aldri til å vike fra Herrens gode og kjærlige fellesskap.

Nei, vi har ikke medlemsskap, men vi har fellesskap, vi har ikke menneskelagde dogmer og fine teologiske vrier, men vi har Bibelen. Vi liker det best slik, den gode gamle Bibelen forteller oss det vi trenger å få vite, resten bryr vi oss ikke om. Det gavner intet å vite resten, (dogmene til biskopene og paven) det er støv for de troende i Kristus Jesus. Gud i oss er noe som vi tørster etter. Det er dit vi ønsker å bevege oss. Ha friheten og sannheten i ditt hjerte er mye viktigere enn to halve pils.

Her følger en resyme om en mann som het Ramsay, han var en rett troende mann i Herren, men så en dag begynte han plutselig å drikke. Han brydde seg ikke om advarslene han fikk fra brødrene i Herren. Hva skjedde med ham? Jo, han døde ganske kort tid etterpå-. Herren tok ham hjem, fordi han ikke skulle ødelegge for Evangeliet. Tåler du ikke å bli irettesatt, så tar Herren deg bort fra jorden. Gud kan ikke la deg gå fortapt etter at Han har frelst deg, nei, Gud henter deg hjem. Han kan forkorte dine dager her, og la deg få betale for hver synd som du har gjort, det er hva Skriften sier.
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2353
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron