Blanding av åndsdåpen og dåpen i vann

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Blanding av åndsdåpen og dåpen i vann

UNREAD_POST BmOnline » Tor Feb 24, 2011 12:28 pm

Mange registrerer jeg blander sammen åndsdåpen og dåpen i vann, å motta den Hellige Ånds gave.

Vi husker vel alle at Johannes døpte Jesus. Men hva sa Johannes? Jo, han sa at de skulle la seg døpe av Han som kom etter ham, nemlig med Ild. Ved tro mottar du åndsdåpen, da vender du om.

Tenk over hva det betyr? Det å bli åndsdøpt er nemlig det som er å bli født påny, du er omvendt, du er frelst, du er blitt en kristen. Så derfor blander noen disse begrepene om dåpen. De lurer på om en er frelst ved dåpen?

Dåpen i ild og dåpen i vann er to forskjellige handlinger. Dåpen i vann er for å motta den Hellige Ånds gaver til å virke i Herrens tjeneste.
Det er et valg man tar, det er den frie vilje til aktivt å vise hvilket valg du tar. Deretter vil livet du lever vise hvem du er. En kristen, eller en vantro. På deres frukter skal dere kjenne dem, står det skrevet.
Den Hellige Ånds frukter tar bolig i de troende i Kristus Jesus. Amen! Men det er også slik at Den Hellige Ånd kan falle på dem som heller ikke kjenner Guds Rike. Om de så vender seg bort, så er det atter ingen frelse for dem. Står det skrevet:
Hebreerbrevet 6
4 Når noen en gang er blitt opplyst og har smakt den himmelske gave og fått del i Den hellige ånd, 5 har smakt Guds gode ord og den kommende verdens krefter, 6 og så faller fra, da er det umulig å fornye dem så de igjen vender om. De korsfester Guds Sønn på nytt og gjør ham til spott. 7 Når en åker drikker regnet som stadig faller på den, og bærer grøde til nytte for dem som dyrker den, får den velsignelse fra Gud. 8 Men bærer den torn og tistel, er den til ingen nytte. Forbannelsen er ikke langt borte, og det ender med at åkeren blir svidd av.

En liten opplysning om teksten i det 7. versj i Hebreerne kap 6. Du ser at Herren bruker åkeren som et bilde på Menigheten. Han viser oss at den åndelige føden fra himmelen også treffer klinten, som hveten.
Og dette mine venner er meget opplysende, klinten roper dobbelt så høyt, halleluja, jusst det- som hveten. Dere ser at Den Hellige Ånd også treffer på dem, klinten. Men så står det videre, versj 8, men bærer den torn og tistel er den til ingen nytte. Ser dere- altså en klinte en ekte hykler. En som gjør som han tror. Ender med å bli brent.
Dette er Herrens Ord. Og hvorfor skjer dette? Jo, fordi proftetiene går i oppfyllelse. Deres dårskap vil bli åpenbart- idet de står igjen.


Vennligst

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2357
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron