Vandre i tro uten gjerninger?

Er du i behov for forbønn, ta kontakt i Jesu navn.
Jeg ber for syke. Dette er i Herrens tjeneste og koster ingen penger.

Jakobs brev 5,15
15 Da skal troens bønn redde den syke, og Herren skal reise ham opp. Har han gjort synder, skal han få dem tilgitt.
16 Bekjenn da syndene for hverandre og be for hverandre, så dere kan bli helbredet. Et rettferdig menneskes bønn er virksom og utretter mye.
Forumregler
Trenger du forbønn? http://bmonline.no/html/kristendom.html
Du finner meg på skype, Bmonlines eller tlf 41239887

Vandre i tro uten gjerninger?

UNREAD_POST BmOnline » Søn Mar 27, 2011 5:57 pm

Mange er det som hevder at det ikke fins dekning for at der også er gjerninger, også hos en troende? For en troende så er det bare tro og nåde, intet annet sier Skriften. Men idet Jesus sa, etter at Han helbredet syke, "Gå bort og synd ikke mere", så er dette en gjerning i Herren. Så vi snakker da ikke om våre, men Herrens gjerninger.
Å tro på Jesus er som å tro på en person. Det er ikke en stein eller noe avgudsbilde. Hva annet kan en gjøre enn å tro? Det er faktisk alt en kan gjøre, intet annet. Og ved Tro og Nåde er vi frelst.

Men la oss se litt på dette. En som er vantro, altså en som ikke er omvendt- han er det som trenger til omvendelse. Jesus sa alltid at Han ikke var kommet for å omvende troende, men vantroende. Men en som vandrer i vantro, han er en som trenger til "melk", da synd er det samme som vantro. Den som ikke tror, han synder.
Nå er det selvfølgelig troen på at Jesus Kristus er Guds Sønn vi mener, når vi snakker om å tro. Det at man ikke tilber hedninge-guder, er da i stedet å tilbe Jesus som er rett. Jesus sa alltid på sin vei, når Han møtte syke, "Din tro har helbredet deg, gå bort og synd ikke mere." Så her ser vi et eksempel på gjerninger, gå bort og synd ikke mere. Helt klart en mening i å ha gjerninger ved at man ikke synder mer. Og Jesus refset eller forømte ingen inidvider, men deres gale gjerninger. Merk dere dette. Det samme gjelder en som vandrer i tro, så er det de gale gjerningene man påpeker hos andre, og da kommer det straks en irettesettelse fra den vantro, døm ikke. Så mye har de forstått, mens de egentlig ikke skjønner hva dette egentlig handler om. (døde gjerninger)

Vi ser straks at det er en forskjell på gjerninger til de som tror, kontra de vantro. Men mange er ikke klar over at de gjerninger som skjer hos en troende, de er det ikke egoet ens som har æren for, men Ånden i Kristus Jesus. Den Hellige Ånd. Så vi kan som troende ikke roses i oss selv, men i Herren, Amen!
Derfor er kristne på Ordet veldig oppmerksom på dette, og formaner alle religioner om å vende om, muslimer, hinduer osv. Ja, til og med JV ber vi for. For det fins bare en Gud. I dag gjøres det av den organiserte Kirken i ROM et bilde av at muslimene og jesus har samme Gud. SÅ ille fatt er det hos dem. Vend om, vend om, venner!

BmOnline
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2357
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til BmOnlines kristendomsforum

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 3 gjester

cron