U D I – Måtte snu!

Utenriksministeren er i statsministerens fravær hans stedsfortreder.

Islamister får midler av Stockholm kommune for å bedrive terrorvirksomhet.
Hvilke skjulte motiver ivaretar denne "posten" man kaller berikelse?

Moderator: BmOnline

Forumregler
Her er det utenriks som gjelder.
§ 83. Den som retsstridig søger at bevirke eller at medvirke til, at Norge eller nogen Del af Riget bringes under fremmed Herredømme eller indlemmes i anden Stat, eller at nogen Del af Riget løsrives, straffes med Hefte i mindst 8 Aar eller med Fængsel fra 8 Aar indtil 21 år. UD med Lindstrøm i spissen har bidratt til dette.
Admin

U D I – Måtte snu!

UNREAD_POST Amund G » Tir Des 01, 2015 12:26 pm

Amund Garfors, Trålvn. 33, 8520 Ankenes. Tlf. 76956689 90619206

U D I – Måtte snu!

Utlendingsdirektoratet (UDI) måtte likevel snu og krever ikke lenger at steder som huser asylsøkere skal fjerne kors og andre religiøse symboler.
Og dette var jo en svært god test for å se hvor langt troen på Jesus stakk hos mange av disse som kaller seg for kristne. Og der de nå bærer tilbake og på plass både Jesusbilder og kors i sine bedehus og forsamlingssaler. For det var nok pengene som var det viktigste, og ikke troen. Der de bøyde seg for UDI sine befalinger for å unngå å støte muslimer som de trodde ikke tålte å se et bilde av Jesus. Og det, etter at disse menneskene sjøl frivillig har tatt seg inn i et kristent land.
Ja, hva ville Jesus sagt om disse hyklerne som nesten gikk i Judas sine fotspor og fikk sine sølvpenger, for å unngå å vise muslimer de kristne symboler? Og der de omtrent skammet seg over å være kristne, og for å vise det for disse som tar seg inn på våre områder? Jeg tror dommen ville blitt nokså hard…
Jo, en kan virkelig undre seg over hvorfor vi skal tåle alt det som muslimer presenterer til oss hver eneste dag? Og det uten å kny? Der deres symboler vises i det offentlige rom, og der vi ikke skal mukke, selv om mange finner dette meget opprørende. Vi ser klesdrakten til muslimske kvinner og som helt klart prediker at kvinner er syndige. At deres hår, deres armer og deres legger er en vederstyggelighet og en syndig tilnærming til oss menn. Videre at menn har rett til å behandle kvinner presis som de måtte ønske, dersom kvinner ”frister” oss og opptrer ”respektløs”? Og derfor må de pakkes inn store svarte laken!
Det hadde vært greit om UDI kunne forklare oss hvordan vi skal forholde oss til flyktninger som IKKE er muslimer, men kristne, bahaier, hinduer, buddister etc., samt minoriteter fra muslimske land som kommer hit? Skal også disse skjule sin tro ved mottakene, for ikke å støte muslimene? Skulle også de møtes av ettergivenhet grunnet UDI sin redsel for å fornærme muslimer?
Nei, jeg tror ikke det er muslimene selv som krever kors og kristne symboler fjernet. Men derimot så har vi en skare med kulturmarxister på ytterste venstre fløy, disse selvpiskerne som skal være så overtolerante, der de gjerne hjelper til så godt de kan med å rive ned vår tro. Der de med sine suspekte motiver jobber hardt for å fjerne kristendommen fra landet. Men hvor de heldigvis har møtt mye motstand fra vanlige folk som ikke er villig å kaste vrak på det som har velsignet vårt land i generasjoner. Og som det aldri har vært viktigere og sloss for, enn i disse tider der omtrent alt faller i grus!
Og midt opp i alt dette, hvor var våre biskoper? Ikke minst denne Tor B. Jørgensen i Bodø, og som ellers uttaler seg om ting han ikke har peiling på? Men denne gangen kunne han kommet på banen. Men også han valgte å være taus som en østers!

NARVIK, 1.12.2015.

Kommentar BmO:

Jada Amund, det er spikeren i kista til de geistlige i norske kirkerom, som lar seg glede stort over å innføre politikk og høy lønning i stedet for Guds Ord.. det kommer en dag..
Amund G
 

Re: U D I – Måtte snu!

UNREAD_POST A Garfors » Tor Des 03, 2015 10:52 pm

Amund Garfors, Trålvn. 33, 8520 Ankenes. Tlf. 769/56689 906/19206 968/00016

UDI OG DE SÅKALTE KRISTNE AVKLEDD.

Først vil jeg takke Fremover som viser stor interesse for å ta opp denne saken som flere enn undertegnede har stor interesse av.

Det at UDI snudde i denne saken er interessant, på flere måter. For det første viste det at dette var noe de selv hadde funnet på. Det var ikke noe som kunne tilbakeføres til noen norsk lov eller instruks fra noe departement. I så fall ville de nok ha gjemt seg bak dette og ikke snudd. Men siden de ikke prøvde seg på det, da må det helt og holdent være deres eget påfunn.
Nå har jeg (heldigvis) aldri hatt noe å gjøre med UDI, men jeg har jo hørt noen historier fra de som har hatt en viss forbindelse der. Og de kan fortelle at veldig mange av de som jobber innafor veggene hos UDI, selv er utlendinger. De har heller ikke nødvendigvis norsk statsborgerskap. Det er kun i politiet og Forsvaret det er krav om det, fordi de må sikkerhetsklareres av PST. Det kan nok være at det for stillinger i UDI kreves sikkerhetsklarering, dvs norsk statsborgerskap, da de jo samhandler en del med PST. Men norsk statsborgerskap deles jo ut som sukkertøy, så det betyr ingen verdens ting lenger. Det kreves heller ingen troskapsed slik mange andre land, f.eks USA gjør. Hva skulle man for øvrig i så tilfelle avlegge troskapsed på i en stat hvor alle religioner er såkalt ”likestilt”? På Bibelen, Koranen, Veda, eller hva?
Skal jeg tro de som hatt noe med UDI å gjøre er det til og med mange av de ansatte der som snakker svært dårlig norsk. Det er IKKE lenger en norsk institusjon for behandling av saker vedrørende utlendinger i Norge. Men det er blitt UTLENDINGENES institusjon for å overta landet vårt!
Når det gjelder de kristne institusjonene som var villig til å fjerne korset for penger, da kan man jo lure på hvor dypt det er mulig å synke? Helt siden de første forfølgelsene av de kristne begynte under de romerske keisere, så har millioner på millioner av kristne gått i døden for sin tro. Ofte uten å løfte så mye som en hånd, langt mindre et sverd, for å forsvare seg. Med ett unntak (Johannes) skal alle 12 av Jesu disipler ha lidd martyrdøden. Peter skal i følge tradisjonen ha blitt korsfestet i Roma. Men fordi han ikke så seg verdig til å dø på samme måte som Jesus, så ba han om å bli korsfestet opp-ned, et ønske som skal ha blitt etterkommet av hans bødler.
Og så er altså dagens ”kristne” villig til å fjerne korset for PENGER!

NARVIK, 03.12.2015 AMUND GARFORS

Kommentar BmO:

Ja, Amund PST og sikkerhet er CCCP..ikke rare sikkerheten med andre ord... tøv og støv!
A Garfors
 


Gå til Utenriksdepartementet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron