Norge - et land styrt av politisk kriminelle

Fremmede elementer har ikke adgang til Riksforsamlingen.

Norge - et land styrt av politisk kriminelle

UNREAD_POST BmOnline » Søn Des 25, 2016 7:30 pm

Norulv Øvrebotten

Norge - et land styrt av politisk kriminelle

Det sier seg selv at moralen til om lag 12 000 ansatte i politiet over det ganske land er blitt styrket etter å ha vært styrt av en gjeng politisk kriminelle av verste sort siden 22. juli 2011. For å være litt ironisk.

Jeg vil anta frustrasjonen innen statens maktapparater er økende, for innen politi og forsvar er det godt kjent hva som var det virkelige målet med den falske flaggoperasjonen som ble lansert med massedrap 22. juli 2011.

Stadig flere vet at den offisielle historien er en stor løgn. At befolkningen er lurt trill rundt.

Medlemmer av to storting, to regjeringer og mange ledere i embetsverket har medvirket til massedrap og kontinuerlig bedrag mot befolkningen for å styrke seg selv og gammelt politisk system under fordekt russisk kontroll og herredømme, slik det ble grunnlagt i et statskupp med kommunistiske bedragmetoder allerede før krigen.

Å medvirke er ikke det hår bedre enn å utføre selve drapene.

Med bedrag og statskupp med virkning fra 10. januar 1940 ble Moskvas hemmelige overherredømme og underlagt doblet system for den norske staten, etablert for fremtiden. Det er over 76 år siden.

Den tyske okkupasjonen i fem år var bare en historisk parentes.

Ved hjelp av ulike narrespill over kommunistisk lest er dette russiske fremmedstyret med underliggende norske marionetter, blitt holdt ved like i alle disse årene, og ett av dem var kombinasjonen av massedrap og bedrag som ble satt i gang med virkning fra 22. juli 2011.

Så det er en logisk og lett forklarlig forbindelse mellom 10. januar 1940 og 22. juli 2011. I hele denne perioden har vi vært under et skjult sovjetisk, og senere russisk åk, og landsforræderne er etter hvert blitt mange. Dem som nå står for sviket, lever på Moskvas nåde og klamrer seg til makten under følgene som er skapt med Vladimir Putins bajonetter fra skyggene og norske mafiaadvokaters kontinuerlige bedrag på 77 lik i snart fem år nå.

De norske medløperne for Kreml fra det politiske kartellet i Oslo vet hva som venter dem når de blir tatt. Spesielt oppvakte er ikke så mange av dem, men ikke så teite at de ikke forstår at det ikke finnes noen vei tilbake enn å fortsette å bedra og svike egen befolkning.

Noe de gjør for fullt. Dag ut og dag inn. Enn så lenge.


Sist flyttet til topp av BmOnline den Søn Des 25, 2016 7:30 pm
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2423
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Gå til Stortingets korrupsjon

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron