Skuddene som falt på Utøya 22. juli 2011

Hva er årsaken til at damene slutter i forsvaret? Er det noe feminimt som ikke passer? Eller er forsvaret bare for menn?

Moderator: BmOnline

Forumregler
Forvaret blir rasert, lagt ned. Det er en skam at vårt forsvar forblir en trist kopi av 1939.

Synes du forsvaret har tapt ansikt etter dette?

Du kan velge 1 alternativ

 
 
Vis resultater

Hemmelig tunnell til Utøya

UNREAD_POST Bunker » Ons Jun 09, 2021 8:17 am

Øistein Østgaard har delt en lenke med gruppen HOVEDKVARTERET.
25.eaftStSo hpmonsroarrs 20c1ildeedrr8
·
Norulv Øvrebotten:
'Tunnelen til Utøya er en del av et stort underjordisk system fra Kreml'.
"Tunnelen som russiskstyrte Stay Behind – Gladio – i den doble militære etterretningen benyttet til å sende sine profesjonelle mordere gjennom fra fastlandet til Utøya 22. juli 2011, kan være bygget allerede så tidlig som på 1960-tallet, ifølge de opplysninger som jeg har fått i dag.
Stay Behind i Norge er utad stemplet som superhemmelig okkupasjonsberedskap, men analyser som vestlig etterretning har gjort på bakgrunn av de nå identifiserte, men før helt hemmelige bedragmetodene fra øst, viser at også dette var et klassisk bedragopplegg basert på en strukturell motsigelse.

Modellen var basert på sovjetkommunistenes store suksess i 1920 -og 1930-årene, da kuppmakerne og bolsjevikene i Russland opprettet falske motstandbevegelser mot seg selv i Europa, for det meste i Belgia og Frankrike, hvor Maria, kona til Vidkun Quilsing jobbet for dem også i dette narrespillet i 1920-årene, og slik lurte opposisjonelle og patriotiske russere som hadde rømt landet, til å slutte seg til disse politiske fluepapirene og ble drept i tusentall.

På tampen av krigen, og særlig de første årene etterpå, spilte Stalin på den store frykten i Vest-Europa for å bli invadert militært fra øst og lide Sentral-Europas skjebne, senere kjent som Øst-Europa, og gjennom allerede etablerte dobbelstater i det skjulte fra før krigen og private forretningsfolk som skipsredere, og spesielt Fred Olsen med blant annet Dagens Næringsliv som organ, er viktig for Kreml ennå i Norge, kunne han opprette motstandsbevegelser mot seg selv i tilfelle han invaderte og okkuperte resten av Europa.
Dette hadde Stalin slett ikke behov for. I virkeligheten.

Han hadde doblet de vestlige statene i mellomkrigstiden og stjålet statene fra befolkningene i Vesten på denne lure måten og så brukt tyvgodset av noen stater i et stort narrespill som het andre verdenskrig senere for å legge mest mulig i ruiner og bygge verdensmakt for Moskva og sosialisme.
Så Stalin spilte hele tiden på illusjoner.
Ved hjelp av de nå avslørte teknikkene innen bedrag haglet det med nye narrespill fra øst den gang like mye som i vår tid, og den russiske makten ble ikke mindre etter at alle innen sikkerhet og forsvar gikk på limpinnen og opprettet Stay Behind, som CIA finansierte, for øvrig en organisasjon for etterretning som også ble etablert indirekte av Stalin i USA etter samme mønsteret i 1947 i likhet med hva Kreml gjorde med NATO året etter og i 1949.

Bunkeren til Regjeringen

Åsaveien bunker.jpg
Her ser dere avkjøringen inn til Bunkeren i fugleperspektiv.


For med det mest superhemmelige av alt innen de hemmelige tjenester, kunne Stalin etablere seg med selve indrefileten i dette selskapet og befeste den indre okkupasjonen som folk flest i styre og stell trodde feilaktig utelukkende var en fare utenfra, på den tid like mye som i dag.
Stay Behind ble det perfekte redskap for politisk manipulasjon og terror og i Norge som mange andre steder benyttet Kreml nasjonale nazister fra skyggene som hadde vært angivere og agenter for nazistene og godt trente i spillet i det negtive rom. Den eneste her i landet som ikke ble snudd av sovjetkommunistene som følge av krigens gang, var Henry Oliver Rinnan som hadde opptrådt åpent og ikke kunne reddes. Han var ikke jurist heller.

Ellers er de mest kjente snudde nazistene Jens Chistian Hauge og Trond Johansen, som begge ble sentrale med å bygge opp både Stay Behind, snikmyrde og manipulere norsk politikk i mange tiår, og ikke minst lure amerikanerne til å bygge opp og finansiere en stadig større kontraetterretningsoperasjon mot seg selv i nord som følge av å bygge ut etterretningsanlegg og flyplasser som Andøya med sine Orion-fly og andre vitale installasjoner.

I det hele tatt ble USA narret trill rundt helt til jeg avslørte det russiske spillet for Pentagon i 2002 og 2003 på bakgrunn av mine funn om teknikkene.
Det var ikke uten grunn at statsminister Jens Stolteberg noen år senere plutselig la ned og solgte en helt ny ubåtbase på Olavsvern i Tromsø til mange milliarder kroner for slikk og ingenting. Spillet begynte å endre seg.
USA var inntil da lurt til å bruke milliarder av dollar på etterretning som Kreml hadde full kontroll over fra første stund. I en tid da atomvåpen hadde revolusjonert all strategisk tenkning og USAs fastland og befolkning var direkte truet med utslettelse, og det fra det sovjetrussiske kjernefysiske arsenalet på Kola, rett over den norske grensen, ikke minst.
Jeg opplevde saksbehandlingen av flyplassen på Gardermoen på toppnivå i 1987 og 1988, og det var samme narrespillet som senere, og som var umulig å få tak på uten å kjenne de sovjetiske bedragmetodene til mafiaadvokatene for Kreml, som da ennå var Jens Christian Hauge i første rekke. Med sine høyre hånd, Johan Fredrik Remmen som nummer to.

Grunnen til at Kreml ville ha ny flyplass på Gardermoen, og en sivilingeniør som hadde rotet seg inn i en storpolitisk sak ble drept av statens dødsskvadron i København i 1990-årene i den forbindelse, var at store, gamle og utdaterte sovjetiske anlegg i bunkere og anlegg på den militære delen av den gamle flyplassen måtte bort, og hva var vel da bedre enn å utradere alt sammen og fjerne alle spor ved å plassere en topp moderne flyplass over alt sammen.
Som sagt så gjort.
Som vanlig er ikke Kreml gjerrig med norske penger fra statskasse og oljefond, som russerne kan bruke så mye de vil fra som følge av det gamle herredømmet.
Så da ble rådyre Gardermoen bygget.
Det fantes ingen andre grunner enn russiske. Og Storting og Regjering hadde fint lite de skulle ha sagt.
Det er i første rekke et underjordisk rike som president Vladimir Putin er tsar og sjef for i Vesten. Norge medregnet.
Også bokstavelig talt.

For det finnes tunneler og bunkere under jorden i en antall som trolig ville sjokkere, og en av dem går fra fastlandet til Utøya og ble brukt til å slakte vergeløse ungdommer fra Arbeiderpartiet 22. juli 2011, så de mange mafiajuristene for Kreml i Oslo, enten de skulle være i private advokatfirma, i politi, påtalemakt eller domstoler, fikk mange nok lik til å spinne videre bedrag på, år ut og år inn, og slik lure og tvinge det norske folk til å slutte mer opp om det gamle systemet for makt under forsterket russisk herredømme fra skyggene. Gjennom dobbelstaten.
5-6 km fra Utøya ligger sentralanlegget for regjeringen. Mellom Sundvollen og Åsa langs med Steinsfjorden.
Derfra går det mange tunneler og hele systemet er det vel bare KGB og GRU og en håndfull av deres mafiajurister i Oslo som kjenner omfanget av.

Jeg bruker betegnelsen KGB av pedagogiske grunner.
Å skifte navn med jevne mellomrom i øst blir gjort for å forvirre, nemlig, men offisielt er de hemmelige russiske tjenestene delt opp i FSB og SVR, samt GRU for den militære delen. Det betyr ikke noe i praksis i forhold til game dager.
Og nå er alt det gamle blitt som nytt igjen.
Også terror og massedrap som politiske våpen."
Bunker
 

Forrige

Gå til Forsvarsdepartementet

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron