FSB dreper hvor mange som helst for å beholde makten

Norulv Øvrebotten skriver om den russiske og morderiske fremgansmåten å undergrave et styresett ved bedrag og mord på et hvilket som helst kontinent i verden, som i Norge.

FSB dreper hvor mange som helst for å beholde makten

UNREAD_POST BmOnline » Søn Feb 28, 2016 5:30 pm

Her er en oversikt over innlegg skrevet av Norulv Øvrebotten:


Norulv Øvrebotten slo et sitat i bordet til Remmen, 21 mai 1996, og ba han å dra til H… etter tilbudet på 50 millioner kroner for ikke å avsløre Remmen og Jens C Hauges dobbelt spill med KGB mot Staten Norge.
Sitatet lyder følgende: "Viss jeg har lært noe på mine 90 år, er det følgende: Å slå et slag for friheten, gjør at en mann kan gå litt mer høyreist og løfte hodet litt høyere. Mens han kan, må han. While he can, he must." William J. Brennan Jr. Etter 34 år som amerikansk høyesterettsdommer i New York Times, 1996.

Hvorpå jeg noen dager senere sa til Remmen, som svar på at hadde truet med å drepe meg i nokså usminkede ordelag, at jeg skulle egenhendig drepe ham selv og ikke leie noe andre til å gjøre det, slik han og Hauge & Co holdt på med.


Her kan dere lese om Stalins statskupp i 1940 Norulv Øvrebotten fikk president Bush til å våkne opp til marerittet, om at Norge i alle år har vært en russisk dominert dobbeltstat, hvor alle topp hemmelige dokumenter fra USA i alle år- har blitt sendt til Moskva som donald duck. Hvor Bush derpå tømte alle mob lager i Nord Norge for amerikansk utstyr. (2006) Bogen og Bjerkvik

norulv-300x300.jpg
Norulv Øvrebotten ble tilbudt 50 millioner for ikke å skrive om at han hadde knekt FSB-koden.
Det kan du lese om i det første innlegget, Stalins staskupp 1940. Fra 2002 og utover var FSB-koden knekt!Dette kan dere notere dere, Øvrebotten lot seg ikke kjøpe for 50 millioner kroner, hva med løgnerne på stortinget? Remmen var veldig nervøs over at hele den juridiske konstruksjonen hans som var laget med kontinuerlig bedrag, var blitt ødelagt og tilbød meg 50 millioner kroner. Det var lønn resten av livet, ifølge utregninger fra ham.

Avtalen skulle være strengt hemmelig. Hvis jeg ikke godtok hans betingelser, kunne han ikke garantere for livet mitt. Drapstrusselen kunne ikke ha vært mer direkte.

Her er beskjeden til 169 stortingsrepresentanter, som arbeider for en fremmed stat, russland:
Nå har dere bare en ting å gjøre, pakke snippvesken deres og forsvinne og la redelige gode nordmenn ta over makta på stortinget!
Hvor er påtalemakten?

Smart terror, maskerte drap og bedrag går igjen.
Russland kommer til å gå langt.
Når den hemmelige verden av og til åpenbarer seg.
Steklov og det nokså desperate narrespillet Jonas G Støre betaler null i skatt.
Dagbladet om Norulv Øvrebotten
Du bedrar og dreper for å beholde makt
Når makten blir befestet
Ny minnetale
Hva skjuler seg i DNB??
"Mer kjærlighet, mer demokrati"
Mobben til Norge under dekke av humanitær årsak


Enkelte individer er mer glad i russland enn i Norge, jfr NRKs grafsing i noen folks meninger i Finnmark.

Til de av dere som lurer, vil jeg si- tro om ikke Finnmark bare gjenspeiler noe av grumset som HELE stortinget er igjennomsyret av, nemlig russekatanker og maskirovka døgnet rundt? Det var det NRK skulle være meget flinke å formidle, samt avsløre den russiske føderasjonen på stortinget, europabevegelsens stortingsgruppe. Så NRK kunne fortelle det norske folket hvem de IKKE måtte stemme på. DET ble helt tyst fra Geir Helljesens valgflesk skole hos NRK da de fikk min henvendelse og meget gode anbefalning i 2009 om å avsløre alle russeagentene på stortinget.

http://www.nrk.no/finnmark/_-sentrale-f ... 1.12805354
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2342
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0

Re: FSB dreper hvor mange som helst for å beholde makten

UNREAD_POST BmOnline » Man Okt 24, 2016 8:01 am

Norulv Øvrebotten 2011
Nøtteknekkeren

Til sommeren er det 12 år siden jeg begynte å publisere de første funnene om det sovjetiske og senere russiske spillet i det negative rom. Det har holdt hardt å overleve disse årene. Jeg har befunnet meg langt innenfor fiendens linjer og drapsforsøkene har vært flere.

Med de dimensjonene som dette spillet har hatt, og har, og med de store følgene som det har hatt opp gjennom årene, er slike som Kjell Inge Røkke ikke noe stort mål for meg. Røkke er imidlertid et symbol på mafiavirksomheten som nå gjennomsyrer denne russiske dobbelstaten. Hvor kamuflerte drap blir kombinert med smart bedrag som er maskert som jus. Milliarder ruller feil vei.

Alle fire statsmakter, pressen da medregnet, er gjennomsyret av kriminalitet. Norge blir som Mexico også rammet av terror som skal befeste et mafiasystem. I så måte er slike som Kjell Inge Røkke viktig.

2005 var altså året da Internett gjorde det mulig å begynne å fortelle. Samme året fikk Kjell Inge Røkke laget en reklame som viste hvordan nøtter skal knekkes. Den kan jeg låne fra ham og snu mot hele systemet.

Det er ikke uten grunn at mediene er blitt veldig tafatte siste dagene. All vet at nå smeller det snart. Igjen. Da er Norges uskyldighet tapt for alltid.

http://www.youtube.com/watch?v=_-lbTNW1CaE
Reklame: Aker – Nøtteknekkeren (2005)
http://www.youtube.com
Den prisbelønnede Aker-reklamen fra 2005. Vant blant annet Gullfisken.
Liker · Kommenter · fredag kl. 15:19 ·
1 deling Norulv Øvrebotten Smart påfunn fra FSB Denne prisen er nok et bevis på hvor smart russiske FSB er til å maskere hva som skjer av betydning under overflaten i Norge. Denne prisen til politidirektøren viser også hvor sterkt grep de russiske hemmelige tjenestene har om homonettverkene som er spunnet mellom de politiske partiene i Norge. Det er et politisk lim spunnet på kjønnsdrift. Sterkere ideologi finner du ikke. Når du har identifisert den riktige konteksten, faller mange brikker mye lettere på plass. Virkeligheten blir aldri den samme etter at du har brutt denne lesekoden og kan følge med på FSBs spill. Jeg har et nøytralt faglig forhold til homofili. Graden av sikkerhetsrisiko som seksuell legning har, er det som interesser meg. I Norge er det igjen bekreftet hvor farlig kombinasjonen homofili og sikkerhet er. Dette er Putin & Cos gamle tumleområde. Å benytte homser var KGBs spesialitet. Når du ikke kjenner historien, er du dømt til å gjenta den. http://www.nrk.no/nyheter/norge/1.7944988


Sist flyttet til topp av BmOnline den Man Okt 24, 2016 8:01 am
Brukerens avatar
BmOnline
Admin
 
Innlegg: 2342
Registrert: Ons Nov 05, 2008 2:44 pm
Bosted: Norge, som kunne vært det vakreste sted på jord
Norsk er best: 0


Gå til Norulv Øvrebotten om KGB/FSB i Norge og verden

Hvem er i forumet

Brukere som leser i dette forumet: Ingen registrerte brukere og 1 gjest

cron